MIMI 45-moja oaza mira |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 89101112 34> |
Korisnik | |
mimi46 ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 20 Veljača 2011 Lokacija: moslavina Status: Offline Bodovi: 386 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
..cvjetoljubci nemojte mi zamjeriti možda su slike malo mutne,riknuo mi je fotić pa slikam mobitelom
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
mimi46 ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 20 Veljača 2011 Lokacija: moslavina Status: Offline Bodovi: 386 |
...a kamenjar je odmor za dušu u ovo doba
|
![]() |
|
Tačkaćica,hvala na posjeti....a ja poslije posla malo plijevila i nešto presađivala pa ne mogu da vam ne pošaljem par sličica...
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
tačkaćica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 09 Listopad 2012 Status: Offline Bodovi: 245 |
Uživala sam u svih 25 tvog predivnog vrta
![]() |
|
VG
|
|
![]() |
|
...srela sam danas u gradu Mari...i zaboravih joj reći kako je narasla ona mala grančica kalanhoe koju mi je poklonila
![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
mimi46 pa ti imaš pravi park i to jako lijep
|
|
![]() |
|
...hvala cure, mi cvjetoljubci znamo uživati sa svakim cvjetićem oko nas zar ne??????????
|
|
![]() |
|
bucka123 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 665 |
Mimi, tvoja oaza mi je prelijepa. Zato sam malo zastala, pregledala i nauživala se ljepote ![]() |
|
Nemoj hodati ispred mene,možda te neću moći pratiti. Nemoj hodati iza mene, možda te neću znati voditi.Samo hodaj pokraj mene i budi mi prijatelj.
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
nakon zimske pauze proljetna cvjetna šok terapija
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Krasna je tvoja oaza, toliko lijepog cvijeća, detalja...
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Blu, aralija kako ste me već otkrile da sam tu,,,
![]() |
|
![]() |
|
...jesenas sam nabavila dosta tulipana i zumbula pa ih nikako ne smijem zaboraviti, mada su ovih dana već na izmaku sa cvatnjom
![]() .... jedna panoramska ![]() ...i jedna sa prekrasnom susjedinom breskvom u cvatu ![]() |
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Evo konačno i sličica iz tvog vrta, predivno
![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
kako si ih samo lijepo posložila
![]() |
|
![]() |
|
..proljeće je već odavno stiglo kod mene ali ja nikako da dođem na forum...trebalo je sve sanirati od zime a tek onda slikati
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Betty Boop ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Prosinac 2012 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 1660 |
Mimi,ima ih više vrsta,i viših i baš niskih kao što je ova tvoja...Imam je i ja(mislim da sam stavila slike na mojoj temi) samo nije u cvetu,a proletos je nisam slikala kad je cvetala...Videćeš kad stigne proleće i procveta da je to to,sigurna sam. ![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
snješko je pravi frajer
![]() |
|
![]() |
|
Betty hvala na posjeti...pogledala sam na internetu sve pod nazivom one biljčice i čini mi se da to nije to...ili ih ima više vrsta, na internetu su nekako visoki ...ovi moji grmići se siju u jesen i niski su a cvatu u proljeće.
|
|
![]() |
|
Betty Boop ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Prosinac 2012 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 1660 |
Zaboravih da pohvalim sneška
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Evo i mene po prvi put u tvom raskošnom vrtu.
Smisao za kreiranje exterijera ti stvarno ne manjka...divno si se poigrala kamenom,patuljcima i raznim drugim figurama,a da ne spominjem biljčicama ![]() Divno sam se provela i eto mene ponovo čim bude nekih novih sličica... A ako si za ovu lepoticu pitala kako se zove,i ako još nisi saznala,to je Saponaria ocymoides,prelepa prolećna cvećkica.Pozdrav. |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 89101112 34> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |