Slavujev vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1718192021 282> |
Korisnik | |
Betty Boop ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Prosinac 2012 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 1660 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
E,pa,kao i uvek,odlazim iz tvog vrta odusevljena tvojim biljkama...zimski jasmin je tako bajkovit pod snegom da nemam reci
![]() Svaka cast i za rucne radove...kao da sam posetila neki muzej domacih rukotvorina,sve je prelepo... A na sve one informacije o raznim biljkama mogu samo da se pitam kad cu ja sve to da zapamtim i naucim...kad,kad,kad ![]() Pozdrav ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
agava1504 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 24 Siječanj 2013 Lokacija: Moslavina Status: Offline Bodovi: 204 |
jednostavno prekrasno...svako malo prošećem vrtom,a ovo me oduševilo...i svaki puta uočim neki novi detalj, i znam da če svak šetnja biti takva jer toliko ima detalja i prekrasnih sitnica da ih je nemoguće sve odjednom uočiti...
![]() |
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Prava si umjetnica , u svakom smislu ove rijeci ! Sve sto sam vidjela i o tebi doznala , fasciniralo me je !
![]() |
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
da teško je tu ljepotu zabilježiti osobito kad ga snjeg malo umota ,a ja se nadam da će moj uspjeti cvijetati iduću zimu sada je još mali ali do iduće zime ima još šanse da naraste ,ali nećemo prizivati zimu sada se radujmo proljeću
![]() |
|
![]() |
|
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
aralija, oženila sam dva sina a dva puta su oni bili kumovi svojim prijateljima. u slavonij je lijepi stari običaj da mladoženja sa svatovima i sviračima,prije nego što ide po mladu, dođe po kuma.
mi h dočekamo na ulici,obavezno se odsvira pokoji slavonski bečarac, uvodimo ih u dvorište gdje ih častimo kolačima, šunkom i kulenom. kod slavonaca je kum jako važan. oni kažu da ti brata rodi majka a kuma biraš sam. udavati nemam koga a za ženiti imam još dvojicu ,tako da bi vrt opet mogao ugostiti četvore svatove. |
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Draga , mi smo ovdje svi na "ti" bez obzira na godine koje su iza nas ! Mi smo svi jedna veeeeelika cvijetna obitelj ! ![]() |
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Svatovsko uređenje je naprosto vrhunski izvedeno!
Nije pusto laskanje, zaista mi se sviđa. Kao iz nekog kataloga... |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
šetam i divim se što rječima što žutom jasminu
![]() |
|
![]() |
|
bucka123 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 665 |
Vidi se da je puno ljubavi, truda i znanja uloženo u ovo uređenje. Gosti su se sigurno u ovom šarmantnom okruženju jako ugodno osjećali. |
|
Nemoj hodati ispred mene,možda te neću moći pratiti. Nemoj hodati iza mene, možda te neću znati voditi.Samo hodaj pokraj mene i budi mi prijatelj.
|
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Hihihihiiii, tu sam ja, ne mogu u šumu, al stalno zavirujem moja drvca, pupaju mi, da da.
|
|
![]() |
|
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
uvijek si razigrana i lepršava i za tobom uvijek ostane neka pozitivna energija, zato ćemo i u tvom vrtu vidjeti puno lijepog i rascvjetanog. |
|
![]() |
|
agava
dadinica tačkačica bucka ![]() od svega što ste vidjeli jedino sam uložila u materijal za presvlake za stolice i sve sama sašila. ostalo je odradio moj vrt. najzanimljivije bude gledati kada fotografi ugledaju vrt i kada počnu slikati. detalji koje oni uoče i uslikaju su posebni. |
|
![]() |
|
gute Fee želim vam dobrodošlicu, drago mi je da ste prošetali mojim vrtom i zahvaljujem na lijepim komentarima.
|
|
![]() |
|
Moj vrt je četiri puta ugostio svatove.
Evo nekoliko slika dok čekamo prve cvjetove u vrtu. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Monna ![]() Trajnica ![]() ![]() 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
![]() |
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
![]() |
|
eh Glikice ti si pravi čarobnjak ako su ti ona "drvca" propupala.
nadam se da će to biti pravi bonsai. |
|
![]() |
|
a jasmin je zaslužio da mu se divimo.kakav je to prizor bio onu večer kadaje bila mećava to niti jedna slika ne može dočarati. uskoro ćeš se diviti svom u svojem vrtu. |
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
A uh ljepote, stvarno vrt je učinio svoje ali i mašta uz ljubav je dodatak bez kojeg nebi bilo ovako čarobno, samo pitance da li to znači da si četri puta imala svatove i poženila i poudala sve što si imala u kući???????
|
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
draga gute Fee ja sam sretna da si posjetila moj vrt a još sam bila sretnija kada sam pročitala tvoj komentar.
drago mi je da sam tako brzo prihvačena u ovoj cvjetnoj obitelji i truditi ću se da nam obitelj živi okružena cvijećem a među njezinim članovima da vlada sloga, razumjevanje i mir. |
|
![]() |
|
tačkaćica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 09 Listopad 2012 Status: Offline Bodovi: 245 |
Slažem se s dadinicom, ko iz časopisa
![]() |
|
VG
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1718192021 282> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |