Slavujev vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 261262263264265 282> |
Korisnik | |
Monna ![]() Trajnica ![]() ![]() 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hvala
![]() |
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
"ZAMIRIŠI SAVONIJO BAGREMOM I TREŠNJOM
OKITI SE DUKATIMA I ŠOKAČKOM PJESMOM ZAGRLI ME LIVADAMA I ROSOM NA CVIJETU I POKRI ME NEBOM NAJLJEPŠIM NA SVIJETU!" cijeloj cvjetnoj obitelji želim sretan prvi dan proljeća!!! ![]() |
|
![]() |
|
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
OSica,hvala.
|
|
![]() |
|
OSica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1105 |
Samo ću reći da imaš zlatne ruke.......
|
|
![]() |
|
eh bety, već sam ti jednom napisala kako se osjećam kada mi ti dolepršaš u vrt.jesi uvijek tako vesela i pozitivna? ako jesi takva i ostani!!!
|
|
...jer u njegovu svijetu nije bilo ničega što bi postojalo u prirodi
a da nije djelom Božjeg bića - i obrnuto. Sarah Dunant |
|
![]() |
|
arim ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
Nije bitni gdje je važo da je tvojih ruku djelo. ![]() |
|
“Život je kao ogledalo: ako mu se namrštiš, namrštiće se i ono tebi; ali ako mu se nasmiješ, uzvratiće ti osmijehom.” – Vilijem Takerej
|
|
![]() |
|
arim,
onaj rukohvat nije u mojoj kući. to sam aranžirala kada se udavala jedna prekrasna djevojka, kćerka od mojih prijatelja. kada je izlazila po tim stepenicama i pokraj te okćene ograde, izgledala je kao kraljica |
|
![]() |
|
Betty Boop ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Prosinac 2012 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 1660 |
Neka su ti zive i zdrave i nek' da dragi Bog da nastave tradiciju i odrzavaju lepotu tvoga vrta dok je sveta i veka.Veliki
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
arim ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
Slavuj puno puna navrati ali ne ostavim traga ali ovo je prelijepo,onaj rukohvat na srepeništu posebno me oduševio.
Djeca su najiskrenija na ove tvoje riječi:.kada vide na slici košaru, cvijeće i -metlu! uvijek kažu-baka. Lijepo sam se na ovo nasmijala. Vidim ja imamo mi osim cvijeća i drugih sličnih interesa. Javi kad bude vrijeme za sadnju.Ali prije bi trebala doći do tebe po savjete,kako,gdje,što ide s čim,vidjeti koju ideju itd.... Kad će mo kavicu popiti,poslije Uskrsa? |
|
“Život je kao ogledalo: ako mu se namrštiš, namrštiće se i ono tebi; ali ako mu se nasmiješ, uzvratiće ti osmijehom.” – Vilijem Takerej
|
|
![]() |
|
prvi koji se oženio je dobio blizančice koje su ipak moje najljepše cvijeće.kada vide na slici košaru, cvijeće i -metlu! uvijek kažu-baka. |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
makk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1162 |
Jako lijep ambijent za vjenčanje.
Sigurna sam da će svi parovi imati lijep brak, a kako i ne bi kad su ga započeli na ovako lijepom mjestu. |
|
![]() |
|
Monna ![]() Trajnica ![]() ![]() 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
![]() |
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
![]() |
|
aralija, oženila sam dva sina a dva puta su oni bili kumovi svojim prijateljima. u slavonij je lijepi stari običaj da mladoženja sa svatovima i sviračima,prije nego što ide po mladu, dođe po kuma.
mi h dočekamo na ulici,obavezno se odsvira pokoji slavonski bečarac, uvodimo ih u dvorište gdje ih častimo kolačima, šunkom i kulenom. kod slavonaca je kum jako važan. oni kažu da ti brata rodi majka a kuma biraš sam. udavati nemam koga a za ženiti imam još dvojicu ,tako da bi vrt opet mogao ugostiti četvore svatove. |
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
A uh ljepote, stvarno vrt je učinio svoje ali i mašta uz ljubav je dodatak bez kojeg nebi bilo ovako čarobno, samo pitance da li to znači da si četri puta imala svatove i poženila i poudala sve što si imala u kući???????
|
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
agava
dadinica tačkačica bucka ![]() od svega što ste vidjeli jedino sam uložila u materijal za presvlake za stolice i sve sama sašila. ostalo je odradio moj vrt. najzanimljivije bude gledati kada fotografi ugledaju vrt i kada počnu slikati. detalji koje oni uoče i uslikaju su posebni. |
|
![]() |
|
bucka123 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 665 |
Vidi se da je puno ljubavi, truda i znanja uloženo u ovo uređenje. Gosti su se sigurno u ovom šarmantnom okruženju jako ugodno osjećali. |
|
Nemoj hodati ispred mene,možda te neću moći pratiti. Nemoj hodati iza mene, možda te neću znati voditi.Samo hodaj pokraj mene i budi mi prijatelj.
|
|
![]() |
|
tačkaćica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 09 Listopad 2012 Status: Offline Bodovi: 245 |
Slažem se s dadinicom, ko iz časopisa
![]() |
|
VG
|
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Svatovsko uređenje je naprosto vrhunski izvedeno!
Nije pusto laskanje, zaista mi se sviđa. Kao iz nekog kataloga... |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
agava1504 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 24 Siječanj 2013 Lokacija: Moslavina Status: Offline Bodovi: 204 |
jednostavno prekrasno...svako malo prošećem vrtom,a ovo me oduševilo...i svaki puta uočim neki novi detalj, i znam da če svak šetnja biti takva jer toliko ima detalja i prekrasnih sitnica da ih je nemoguće sve odjednom uočiti...
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 261262263264265 282> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |