Glikica - moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8687888990 142> |
Korisnik | |
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sanja, to sam napravila preklane u proljeće, trenutno je u fazi preuređenje po treći puta. Tako da ko zna što će sve tu još biti posađeno?
Danas sam cijelo popodne rintala i puno posla napravila, zadovoljna sam. Pozdrav tebi ![]() |
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Sanja123 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 2021 |
Ja moram priznati da često pronjuškam po vrtovima bez da ostavim komentare....e sad si me ponukala da ipak ostavim traga. Lijepo ti je....posebno mi se sviđa ova rondela od cigala. Već dugo skupljam cigle da si napravim jednu takvu za začine, ali nikako skupiti dovoljno.
|
|
U jednom malom dijelu svijeta ja sam najvažniji čovjek.Bog me je postavio ondje,dodijelio mi posebno mjesto s posebnom zadaćom.On čini sve da u tom svijetu budem sretan-a ponekad mi pomaže cvijećem.
|
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Ma ni meni se ne sviđa, još imam puno posla za napraviti da bi bilo lijepo. Ovo sad je tek neki početak sezone, a ne može se sve u par dana napraviti. Imam još puno toga za posaditi i posijati, pa zanekih mjesec dana će biti bolje.
|
|
|
|
![]() |
|
ljiljus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3244 |
![]() |
|
Lipik
|
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Bože dragi Glikice, ti još pratiš i tko ti sve ulazi u vrt a ne ostavlja komentar. Onda piši i mene. I ja zavirim tek da vidim ima li šta novog. Nemam baš uvijek ni vremena za komentar ....ali pratim te
![]() Usput i moj sin vadi japansku dunju već mjesec dana jer joj je korjenje u Kini
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
To ti pratiš tko ulazi u tvoj vrt a ne komentira,e da znaš,ja svaki dan pogledam dal ima nešto novo.Čekam da staviš kaktuse na sunčanje,pa da se tome divim.A ovaj ciglenjak s čuvarkućama je za desetku.Ja već sad brojim dane kad ću moći u živo prošetati i pogledati tvoj vrt.
|
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
Hvala Aralija, ali ja nemam onih lijepih slatkih slikica, ja imam nešto drugo što nije sveukupno popularno. Na to sam mislila.
|
|
|
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Kako misliš nije lijepo , a sedumi, zar oni ne oduševljavaju, a tek kaktusi kad se smjeste?????, svatko kreira i oplemenjuje svoj vrt-okućnicu po svojim prioritetima i to se cijeni a ja cijenim tvoj rad i ljepotu vrta
![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
Hahahahaaaaa, fora, vidim puno ulazaka u moj vrt, ali nema komentara. Pa naravno,ovo nije lijepo, nema tulipana,krokusa, narcisa i ostalih proljetnica, ljubice nisam slikala,jaglaci su prošli kao i visibabe.....
|
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Moon tenk ju, sjetila si me, evo da stavimi malo čuvara mojih dragih, najdražih...
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Proljeće je probudilo cvijeće a i realiziraju se zimski planovi, čuvarkuće su se jako lijepo smjestile
|
|
![]() |
|
arim ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
Glikica gledajući tvoju prvu fotku imam osijećaj da sam ušla u moj vrt koji još ništa nisam taknula,ali žao mi ga dirati toliko cvijeća u njemu,predivan mi je taj proljetni ugođaj.
|
|
“Život je kao ogledalo: ako mu se namrštiš, namrštiće se i ono tebi; ali ako mu se nasmiješ, uzvratiće ti osmijehom.” – Vilijem Takerej
|
|
![]() |
|
Dijana, nema više mjesta u ciglenjaku za kaktuse, sve zaraslo u sedume, čuvarkuće i još kojekakve puzave biljke. Sad mi to žao kopati, jer jako lijepo izgleda, pa sad smišljam kamo s kaktusima ?
A ono slikanje uživo što Free spominje ? Ćut ćeš na vrijeme. |
|
|
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Pa s obzirom kakvu smo zimu imali dobro to kod tebe izgleda. Kaktusi još nisu u ciglarniku, ali kad ih staviš bit će to sasma ok. A zub vremena koji Free spominje... , mene više muči sila teže nego zub vremena
![]() |
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
![]() |
|
Eto vidiš sad Slavujčice, na koji bager sam ja mislila kad sam rekla za iskopati tvoj bršljan. Još ga samo trebam udobrovoljiti da mi to napravi. A ja cijelo ovo proljeće, od kad me ulovila bonsai-manija njemu govorim: još samo ovo mi iskopaj i gotovo....
|
|
|
|
![]() |
|
Na ovoj zadnjoj slici tamo negdje desno se vidi moj sin kako nešto kopa, a to kopa jednu gliciniju koja je otišla valjda dolje u Kinu ili......
Evo kako ta glicinija izgleda, a zapravo je namjenjena za bonsai: ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8687888990 142> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |