Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Zagorje zeleno ....
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Zagorje zeleno ....

Odgovori Odgovori Stranica  <1 5556575859 94>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 3 Glasova, Približno 3,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
moon View Drop Down
administrator
administrator

Status: Offline
Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Travanj 2013 u 23:18
Ma uopće ne sumnjam da ste bili vrijedni, sve je tako sriktano i uredno za 5
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 7699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Travanj 2013 u 23:16
Draga moon , danas smo opet bili fest vrijedni i puno toga posadili ! Sutra moramo u vrt ; crveni luk i Schalottensu pripremljeni !
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Travanj 2013 u 23:12
Pa svi cvjetići se bude i niču. Ruža fino napreduje, a anemona je baš slatka
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Travanj 2013 u 23:11
Originalno poslano od člana bucka123 bucka123 napisao:

Kod tebe je zima uistinu ostavila traga. U mom vrtu božuri već imaju cvjetne glavice i samo što se ne raspuknu

Bucka , mi smo imali strasno puno snijega i veliku hladnocu ! Ne znam da li si vidjela , Anabistrica je u svojem vrtu napravila velikog zeku-snijeska kojim nam je cestitala Uskrs ! Ako listas malo u natrag vidjet ces koliko ga je i kod nas bilo !
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Travanj 2013 u 23:08
Originalno poslano od člana KARMEN KARMEN napisao:

Divno ti je, imala sam sjeme ovog Teddyber suncokreta. Predivan je.

Nemas ga vise ? Ja bi morala samo kcerki pisati ; javi mi na pp !
Na vrh
bucka123 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 665
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bucka123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Travanj 2013 u 22:37

Kod tebe je zima uistinu ostavila traga. U mom vrtu božuri već imaju cvjetne glavice i samo što se ne raspuknu

Nemoj hodati ispred mene,možda te neću moći pratiti. Nemoj hodati iza mene, možda te neću znati voditi.Samo hodaj pokraj mene i budi mi prijatelj.    
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Travanj 2013 u 22:30
Hvala ti draga Karmen na posjeti ! Dodji opet !    
Na vrh
KARMEN View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1443
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KARMEN Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Travanj 2013 u 09:44
Divno ti je, imala sam sjeme ovog Teddyber suncokreta. Predivan je.
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Travanj 2013 u 00:02
Ruze su svaki dan sve ljepse :

moj jedan jedini ali vjeran bijeli Natalijin ljiljan (ja sam se nadala da ce se razmnoziti ali to ga ne zanima ) !

i ova anemona je ostala prosle godine u zemlji

bozuri su se konacno probudili i poceli napredovati :

Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Travanj 2013 u 23:48
Originalno poslano od člana anabistrica anabistrica napisao:

smile227koji suncokreti!!!

Jucer sam ti rekla da cemo podijeliti i tako ce biti :

jedno zrno meni jedno zrno tebi
jedno zrno meni jedno zrno tebi

i t.d.              

smiley3343.gif
Na vrh
anabistrica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
4. Najljepši vrt - prijatelj životinja

Bodovi: 4011
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Travanj 2013 u 23:34
smile227koji suncokreti!!!
Lepe ti je Zagorje zelene
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Travanj 2013 u 23:25
Jesu , stvarno su me iznenadile posiljkom ! Veceras smo takodjer muz i ja do kmice radili ! Jucer sam od Anabistrice dobila takodjer puno toga pa smo i to danas sadili ali nisam stigla slikati ! Ali da sve skupa napreduje - evo dokaza :

mali sukulenti koje moram presaditi

suncokrete cu posaditi (posijati ?)  sutra

Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2013 u 08:22
Prekrasan darak dragoj mami od kćerki!!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5177
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2013 u 08:03
Draga Gute, krasno iznenađenje su ti kćeri priredile. Eto, to je kad imaš kćerke....
Na tebi je sada da uživaš kada se sve rascvjeta i zamiriše. I mi ćemo skupa s tobom, bar preko slika uživati!
Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2013 u 00:14
Originalno poslano od člana bucka123 bucka123 napisao:

Originalno poslano od člana blue sky blue sky napisao:

baš ljepo od tvojih cura ,sigurno su ti izmamile veliki osmjehsmile71/>

A pogotovo ako je bilo iznenađenje

Upravo to : bilo je iznenadjenje a o osmijehu da ni ne govorim !   Rekla sam , ovu jesen , ako Bog da da bude sjemena , moci cu i ja mnogima navuci osmijeh na lice ! 

Hvala vam na posjeti !    smile79
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2013 u 00:10
Originalno poslano od člana Lantana Lantana napisao:

Evo proljeća i kod tebe. Forzicija je prekrasna Clap Vidim da je i kod tebe već zemlja suha i ispucala i ja već moram zaljevati.

Krasni noviteti, neka ti sve procvjeta smile79

Ali da vidis danas : s desne strane joj je procvala magnolija a s desne tresnja ! Slikica je velicanstvena , sutra cu ju staviti ! I ja tebi saljem    smile79
Na vrh
bucka123 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 665
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bucka123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2013 u 00:07
Originalno poslano od člana blue sky blue sky napisao:

baš ljepo od tvojih cura ,sigurno su ti izmamile veliki osmjehsmile71/>

A pogotovo ako je bilo iznenađenje
Nemoj hodati ispred mene,možda te neću moći pratiti. Nemoj hodati iza mene, možda te neću znati voditi.Samo hodaj pokraj mene i budi mi prijatelj.    
Na vrh
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3013
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2013 u 23:45
baš ljepo od tvojih cura ,sigurno su ti izmamile veliki osmjehsmile71
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2013 u 23:44
Evo proljeća i kod tebe. Forzicija je prekrasna Clap Vidim da je i kod tebe već zemlja suha i ispucala i ja već moram zaljevati.

Krasni noviteti, neka ti sve procvjeta smile79
život je more
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2013 u 23:40
Hvala na posjeti , bas ste me razveselili ! Svi skupa imate pravo , pa zar ovo proljece ne kasni puna tri tjedna ?
Danas smo stavili lukovice gladiola u zemlju a posla imamo jos a da ni ne govorim !

Svima saljem lijepe pozdrave   smile79
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 5556575859 94>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,281 sekundi.