Zagorje zeleno .... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5556575859 94> |
Korisnik | ||
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Ma uopće ne sumnjam da ste bili vrijedni, sve je tako sriktano i uredno za 5
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
|
Draga moon , danas smo opet bili fest vrijedni i puno toga posadili ! Sutra moramo u vrt ; crveni luk i Schalottensu pripremljeni !
|
||
![]() |
||
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
|
Pa svi cvjetići se bude i niču. Ruža fino napreduje, a anemona je baš slatka
|
||
![]() |
||
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
|
Bucka , mi smo imali strasno puno snijega i veliku hladnocu ! Ne znam da li si vidjela , Anabistrica je u svojem vrtu napravila velikog zeku-snijeska kojim nam je cestitala Uskrs ! Ako listas malo u natrag vidjet ces koliko ga je i kod nas bilo ! |
||
![]() |
||
|
Nemas ga vise ? Ja bi morala samo kcerki pisati ; javi mi na pp ! |
||
![]() |
||
bucka123 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 665 |
|
Kod tebe je zima uistinu ostavila traga. U mom vrtu božuri već imaju cvjetne glavice i samo što se ne raspuknu |
||
Nemoj hodati ispred mene,možda te neću moći pratiti. Nemoj hodati iza mene, možda te neću znati voditi.Samo hodaj pokraj mene i budi mi prijatelj.
|
||
![]() |
||
|
Hvala ti draga Karmen na posjeti ! Dodji opet !
|
||
![]() |
||
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
|
Divno ti je, imala sam sjeme ovog Teddyber suncokreta. Predivan je.
|
||
![]() |
||
|
![]() |
||
|
Jucer sam ti rekla da cemo podijeliti i tako ce biti : jedno zrno meni jedno zrno tebi jedno zrno meni jedno zrno tebi i t.d. ![]() |
||
![]() |
||
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
|
![]() |
||
Lepe ti je Zagorje zelene
|
||
![]() |
||
|
Jesu , stvarno su me iznenadile posiljkom ! Veceras smo takodjer muz i ja do kmice radili ! Jucer sam od Anabistrice dobila takodjer puno toga pa smo i to danas sadili ali nisam stigla slikati ! Ali da sve skupa napreduje - evo dokaza :
mali sukulenti koje moram presaditi ![]() suncokrete cu posaditi (posijati ?) sutra ![]() |
||
![]() |
||
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
|
Prekrasan darak dragoj mami od kćerki!!
|
||
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
||
![]() |
||
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
|
Draga Gute, krasno iznenađenje su ti kćeri priredile. Eto, to je kad imaš kćerke....
Na tebi je sada da uživaš kada se sve rascvjeta i zamiriše. I mi ćemo skupa s tobom, bar preko slika uživati! ![]() |
||
Pozdravi iz Baranje!
|
||
![]() |
||
|
Upravo to : bilo je iznenadjenje a o osmijehu da ni ne govorim ! Rekla sam , ovu jesen , ako Bog da da bude sjemena , moci cu i ja mnogima navuci osmijeh na lice ! Hvala vam na posjeti ! ![]() |
||
![]() |
||
|
Ali da vidis danas : s desne strane joj je procvala magnolija a s desne tresnja ! Slikica je velicanstvena , sutra cu ju staviti ! I ja tebi saljem ![]() |
||
![]() |
||
bucka123 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 665 |
|
A pogotovo ako je bilo iznenađenje ![]() |
||
Nemoj hodati ispred mene,možda te neću moći pratiti. Nemoj hodati iza mene, možda te neću znati voditi.Samo hodaj pokraj mene i budi mi prijatelj.
|
||
![]() |
||
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
|
baš ljepo od tvojih cura ,sigurno su ti izmamile veliki osmjeh
![]() |
||
![]() |
||
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
|
Evo proljeća i kod tebe. Forzicija je prekrasna
![]() Krasni noviteti, neka ti sve procvjeta ![]() |
||
život je more
|
||
![]() |
||
|
Hvala na posjeti , bas ste me razveselili ! Svi skupa imate pravo , pa zar ovo proljece ne kasni puna tri tjedna ?
Danas smo stavili lukovice gladiola u zemlju a posla imamo jos a da ni ne govorim ! Svima saljem lijepe pozdrave ![]() |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5556575859 94> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |