moje dvorište i vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3435363738 86> |
Korisnik | |
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
![]() |
|
![]() |
|
Moon to još nije niti približno lijepo onako kako bi tek trebalo biti, sad već laganini popunjavam ovu svoju rezbarenu gredicu, mislim da ću tu svačega načrčkati, od sezonskog cvijeća do raznih trajnica....
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
procvjetano i lijepo
|
|
![]() |
|
Eeeeeej Slavujčice moja, Hvala ti draga!
|
![]() |
|
![]() |
|
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
monstera draga,
niti ne sumnjam da će ti vrt biti krasan jer kod tebe svašta uspjeva, i gljive i povrtnjak . ti si jedna vrijedna i vesela osoba! ![]() |
|
![]() |
|
Curke to još i nije Bog zna što!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Da ostavim trag, prekrasne boje okupirale tvoj vrt |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
arim ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
Draga evo bila sam ti malo u posjeti sve je je lijepo
![]() |
|
“Život je kao ogledalo: ako mu se namrštiš, namrštiće se i ono tebi; ali ako mu se nasmiješ, uzvratiće ti osmijehom.” – Vilijem Takerej
|
|
![]() |
|
Draga moja Dobra Vilo, Hvala ti!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Lijepo se je sve rascvjetalo ! Ugodno , jako ugodno sam se osjecala kod tebe !
![]() |
|
![]() |
|
Tikvić, Hvala ti draga!
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Draga Monstera tulipani su ti prelijepi
![]() |
|
![]() |
|
Pustolovka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2010 Lokacija: Bosna i Hercego Status: Offline Bodovi: 3162 |
Ja volim tulipane i jorgovan mirisu,izludjuju,opijaju hehe. |
|
Trud je uzaludan, ako se priroda protivi.
Seneka |
|
![]() |
|
A što se tiče tulipana i ja sam ostala zadivljena kad su prvi puta procvali, baš su me ugodno iznenadili, jer na slici baš i nisu bili nešto posebno dok sam ih kupila..
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Čekaj Smail, tek sam na početku, još sad ostaje taj moj plan dovršiti do kraja, tek će se kasnije vidjeti ono što sam zamislila, bar se nadam da ću uspjeti, valjda..
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Cvijetnjak ti je prekrasan, oni tulipani sa puno latica su baš posebni.
![]() |
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
Monna nije ih dugo ni kod nas bilo, moglo se naći samo onih običnih tulipana....No valjda se i kod nas konačno nešto pokrenulo pa sad u svakom parkiću vidim da ima dosta neobičnih vrsta i boja..
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Monna ![]() Trajnica ![]() ![]() 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
super su tulipani, obozavam ih....samo ti slikaj, jer se kod nas u provinciji uglavnom ne mogu kupiti oni kako ih ja zovem "neobicni"
![]() |
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
![]() |
|
Ja isto nisam mislila da su ovo tulipani....ovakve prekrasne i velike još nisam vidila, fotkala sam ih u gradu.. ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3435363738 86> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |