Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Zagorje zeleno ....
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Zagorje zeleno ....

Odgovori Odgovori Stranica  <1 5455565758 94>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 3 Glasova, Približno 3,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Status: Offline
Bodovi: 7699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2013 u 23:49
I oraha ce izgleda biti ove godine ; prosle nije bilo jednog jedinog !

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2013 u 23:47
Radi se o ovom grmicu sa zutim cvijeticima : to je jos od doba moje mame , ja ga neznam svrstati !?

ovdje se bollje vidi

Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2013 u 23:44
Pogled sa nase zagorske strane prema Sljemenu :

i drugi mali jorgovan je spreman pokazati svoju ljepotu i miris

forzicija se pretvara u zelenu oazu

magnolija se jos nije umorila

a i grozdje cvijeta

Na vrh
anabistrica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
4. Najljepši vrt - prijatelj životinja

Bodovi: 4011
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2013 u 23:43
Pitala si me jel treba bambus zalijevati prije nego je padala kiša, a ja sam malo u zaostatku. Da nije pala kiša, trebalo bi ga zaliti jer bambus voli vlagu, a ima plitko korijenje.  Vjerujem da ti se bude bambus brzo proširil i da buš imala dosta štapova za vrt.
Sad sam vidjela da si mislila na oxalis, moj je u teglici na prozoru, ne ufam ga se preseliti u vrt.
Lepe ti je Zagorje zelene
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2013 u 23:38
Glicinija se probudila :

i tekoma takodjer

sljivica lijepo napreduje

i mala marelica

i oskorus

Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2013 u 23:29
Ovdje se vidi da je voluharica jaca od mene :

Uspomena MM na kavu u Licu od Nataly (njegovo Lieblings-drvce)

i bambus od Anabistrice

Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2013 u 23:20
Draga Andina , da samo znas kako mi je bilo tesko kad nisam mogla ispuniti obecano onako kako sam si zamislila , ali zaboraviti ? Ne , to stvarno ne mogu !

Camellia , tvrda je zagorska zemlja i tesko ju je obradjivati . Dajem (o) si truda ! Vjerujem draga , da kasnije , kad odsetam u tvoj vrt , da cu opet imati sta vidjeti !
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6620
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2013 u 23:14
Kod tebe je sve lijepo i uredno posađeno,jako mi se sviđa.Ono posijano bi ti mogao biti Clerodendron.
Mislim na drugu sliku gdje si napisala Judino drvo.
Na vrh
Andina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
Najljepši vrt pod kišom 2014

Bodovi: 3306
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Andina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2013 u 23:09
Kako ti je sve lijepo, uredno i napredno! Vidi se s koliko pažnje njeguješ svoj vrt.  Clap
Hvala ti što misliš na mene. smile78
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik)
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2013 u 22:20
Cvijece cvijeta ......

i ovo (sa voluharicom se jos uvijek borim)

turski klincici ce uskoro cvasti ......

Ruj se lijepo primio i dobio listove

Volim ljude koji su kroz slucaj usli u moj zivot i odlucili u njemu ostati !
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2013 u 22:15
Mali jorgovan je pun cvijeta a mirisiiiiiiiii !

Na drugoj stran dar od Anabistrice :

pakujac

ova plava boja je i u prirodi takva :

potocnice takodjer (ovo staro korijenje sam u medjuvremenu maknula !)

Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2013 u 22:09
A ovo ? Moze ovo biti "Judino drvo" ?

Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2013 u 22:07
Posijala sam sjeme i izraslo je drvce a ja neznam kako se zove ! Tko ce mi pomoci da doznam ?

Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2013 u 22:04
Stara magnolija je puna cvijeta :

ova golubica me non-stop promatra

ovo je ukrasni sljez za Andinu , na mjesto onoga koji je propao

Cuvarkuca od Anabistrice                                                   i moja vlastita

Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2013 u 21:59
Evo mene sa par novih slicica ; nek vam docaram kakovu tesku zemlju mi u Zagorju imamo :

Ovo je bilo prije kise : u jutro sam zalijevala , navecer je izgledalo ovako !

Ancica , ovo sam mislila kad sam ti opisivala boju i formu :

Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2013 u 00:00
Draga moja Vlatkich , mi smo u nasoj velikoj cvijetnoj obitelji svi na "TI" bez obzira na to koliko smo si godina u toku zivota natovarili na ledja ! Botanicki vrt je bio lijepa prilika upoznati tebe , Kaktusica i Free , pogotovo tebe ovako mladu a punu interesa za prirodu , cvijece , vrtove .......

babys-0185.gif%20von%20123gif.de%20Download%20&%20Grußkartenversand
Na vrh
Vlatkich View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 262
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Vlatkich Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Travanj 2013 u 07:47
Dobro jutro! Danas mi je dan za šetnje po vrtovima, pa da se javim da sam navratila i divim se svim sličicama (posebno onoj starinskoj narcisi).

Jako mi je drago da sam vas upoznala prošli vikend i moram reći da vam nick jako pristaje: samo dobre vile imaju tako lijep i topao osmijeh Hug
Think green, dream in colours!

Varaždin
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Travanj 2013 u 23:56
Ima , ali imam ja jos i za saditi ! Molim te budi dobra pa mi daj savjet , koliko smijem ili moram zalijevati bambus ? Sutra cu ga slikati !   beruf-062
Na vrh
anabistrica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
4. Najljepši vrt - prijatelj životinja

Bodovi: 4011
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Travanj 2013 u 23:35
Ipak se sve polako budi i niče tak da smo već i zaboravili na snijeg i zimu.  Zgodna ti je ova gredica uz ogradu. Sigurno ima mjesta za još koju biljkicu Wink
Lepe ti je Zagorje zelene
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Travanj 2013 u 23:23
Ovo je jedna jako stara vrsta narcise :

a ovo mi je uspomena na nezaboravan dan kod Bake Bee :

sareni ljiljani od mojih kcerkica proviruju :

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 5455565758 94>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,328 sekundi.