Prepoznajte mi ovo |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 175176177178179 243> |
Korisnik | |
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Liči mi na malvu....
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Pustolovka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2010 Lokacija: Bosna i Hercego Status: Offline Bodovi: 3162 |
Zna li mi neko reci sta je ovo?
![]() |
|
Trud je uzaludan, ako se priroda protivi.
Seneka |
|
![]() |
|
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
Lici Dadinice ali nije,hvala ti,valjda neko jos pokusa. ![]() |
|
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
Fiumanka51000 ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2013 Status: Offline Bodovi: 20 |
http://www.cvijet.info/slike_cvijeca/vrtno_cvijece/kako_se_zove_moje_cudo_/59812.aspx -
|
|
![]() |
|
Beli Alisum
![]() |
|
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
leona, da nije lavatera maritima
|
|
![]() |
|
Fiumanka51000 ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2013 Status: Offline Bodovi: 20 |
Hvala puno. Izluđuje me već tjednima jer ne znam ništa o njoj. Tražim po netu ali nikako naići na sliku koja bi odgovarala mojoj.
|
|
![]() |
|
E Natalija svaka cast,hvala ti, jeste,samo jos da proguglam kako i sta voli...hvala jos jednom. ![]() |
|
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
acer69 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 08 Srpanj 2011 Status: Offline Bodovi: 143 |
Leona31, na prvoj slici je Abelmoschus manihot ili žuti hibiskus,a na drugoj je, čini mi se, Hypericum.
|
|
![]() |
|
acer69 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 08 Srpanj 2011 Status: Offline Bodovi: 143 |
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Acer
2. slika šeboj 3. slika asteriscus |
|
Lošinj
Ne bojim se juga, ne bojim se bure, ne bojim se neba, dubine ni dna Podivljali valovi me uzalud jure, na krilima vjetra poletjet ću ja... |
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
a 1. lychnis chalcedonica
|
|
![]() |
|
11111 ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 2457 |
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
|
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Meni izgleda kao vrtni sljez....
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
Hvala Otok i Nataliji!
![]() Lychnis je neki hibrid jer moj ima 3 x manji cvijet, a šeboj je neki "divljak" jer mu je cvijet 2 x manji od normalnih šeboja.Asteriscus nemam,moram malo googlati da vidim karakteristike.
|
|
![]() |
|
magnolija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 691 |
acer draga pa ovaj prvi na slici i ja ima što si mi ti poklonila.i kod mene je baš ovakav kao na slici.samo neznam kako se razmnožava, jer mu sjeme nisam uhvatila.
|
|
![]() |
|
Hvala Acer69,jeste,to je to. ![]() |
|
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
josipa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Prosinac 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 992 |
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 175176177178179 243> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |