Moje cvece-moja ljubav |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5758596061 126> |
Korisnik | |
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
erutrina ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 22 Veljača 2013 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 66 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Draga Leona, baš ti je lijepo ovo cvjetno šarenilo, sve mi se jako sviđa, i ja volim ljetnice pa uvijek natrpam svega pa neka se šareni. Vrt ti je prekrasan. |
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
Betty Boop ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Prosinac 2012 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 1660 |
Znaš šta...uh...prvo moram da se nadišem vazduha,razbistrim mozak,pa tek onda ostavim koju reč oduševljenja
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
The impossible is often the untried.
|
|
![]() |
|
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
Samo ti vici ,semenke cu sakupiti pa ces sejati tu "lepotu"sama ![]() ![]() ![]() hvala ti na poseti. |
|
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Uuuu, Leona, kako možeš da kažeš da ti bijela monarda "i nije baš nešto"??? Prekrasna je!!!
Eh, taako, sad sam se malo izvikala, pa mi je lakše... ![]() ![]() ![]() Kao i uvijek, sve je prekrasno, na kvadrat!
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Hvala ti draga Wanesa ![]() |
|
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
Irisice,prvo hvala na poseti i drago mi je sto te vidim,Erythrina mi je bila u cvetu kad sam kupila a bila je malena jedva 40-ak cm,imala je par cvetica,drugo cvetanje je bilo bas veliko imala sam preko 100 semenki ...stoji na celodnevnom suncu zalivam je vise puta dnevno orosavam iz creva pod mlazom,a zalivanje.....sad ce mi se smejati ko procita,potopljenim koprivama,na 15 dana,i to svo cvece tako zalivam. PS. ja sam je u prolece orezala,vrhove svake grane. ![]() |
|
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
MK,vidim ja tragove pa se pitam ko je tumarao ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
Milice ![]() |
|
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
Wanessa ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 27 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 385 |
Jasmin ti je divan,i jakobinija,i ovo"ne znam kako se zove" cvece,monarde i puno toga lepog cveta kod tebe! Kod tebe svako cvece izgleda bozanstveno!
![]() |
|
![]() |
|
irisica ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 12 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 76 |
Draga Leona31 prvi puta sam u posjeti kod tebe. Sve me oduševilo, posebno erythrina. Moja je stara već 5 godina i visoka preko 2 m ali još ne misli cvjetati. Čime je ti zaljevaš i u čemu je tajna?
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
I ja sam bila na šetnji po tvom prelijepom vrtu
![]() Nisam znala da postoji bijela monarda ![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
![]() Hvala ti sto si cest gost i bas mi je drago kad te vidim. ![]() |
|
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
E bas ti hvala na ovakvim recima jer uvek mislim da sam davez ali i isto kazem jos samo sad i necu vise ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Koliko lijepih biljčica......
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
i pustinja u coveku |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5758596061 126> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |