Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Zagorje zeleno ....
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Zagorje zeleno ....

Odgovori Odgovori Stranica  <1 4243444546 94>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 3 Glasova, Približno 3,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 5177
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Srpanj 2013 u 22:52
Došla sam vidjeti ima li kakvih novosti i ostala otvorenih usta! Bravo za povrtnjak, tu bogme ima svega i svačega!!!
A kruška tako mami.... čak si mogu zamisliti taj slatki miris zrelih kruškica.
Sve pohvale tebi i suprugu!
Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 10300
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Srpanj 2013 u 06:26
Ti već možeš u berbu svojih uspjeha.......
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 7699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Srpanj 2013 u 01:40
Za laku noc vam poklanjam malo zagorskog neba

Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Srpanj 2013 u 01:36

Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Srpanj 2013 u 01:33

Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Srpanj 2013 u 01:30

Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Srpanj 2013 u 01:28

Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Srpanj 2013 u 01:25

Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Srpanj 2013 u 01:22
Ovo su vam pak tikvice iz mojeg vrta :

Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Srpanj 2013 u 01:20
Originalno poslano od člana gute Fee gute Fee napisao:

Draga Mari , draga blue sky

hvala vam na posjeti , razveselila sam se vidjeci vas ! Imate pravo , Anabistrica i Carol su dvije osobe pune ljubavi prema svojim suljudima (oprostite na mojem govoru , mislim da se to tako kaze ; na njemackom se to veli Mitmenschen)  kao i prirodi , bez obzira da li je to cvijece ili vrt !

No , nesmijem ovom prilikom zaboraviti ni Kontesuu , Korijenka , Slavujcicu , Dadinicu , Belinu , Andinu , Tikvic , Gospina trava, Lilie , Kamenjar , Bebolina , Nataly a pogotovo Retriver Saru i Kat.reu od koje sam dobila moje prve biljcice , potocnice i pakujac ! Boze , sigurno sam nekog zaboravila , oprostite mi ako je tako !

Veselim se svakom cvijetu i marljivo skupljam sjeme da bi i ja mogla ovako nesebicno nekome uciniti radost kao sto ste vi svi meni !
                                                                smile79

Eto , sram me bilo , mislila sam si da sam nekog zaboravila !  Embarrassed  Tu je jos bio i Skitnica , pa Medvjed34 , a Maris i Tackacica !

Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Srpanj 2013 u 01:16
Drage moje
                               rosa2  &  dadinica  &  Andina  &  Glikica  &  Karli

uvijek naglasavam da smo mi jedna divna velika cvijetna obitelj !  Zato vam od srca zahvaljujem na vasim posjetama , na vasim komplimentima i lijepim rijecima ! Puno je prijateljstava nastalo na ovom "terenu" , prijateljstava koja su pocela kao mali sitni pupoljci da bi se razvila u prekrasne velike ruze ! Meni su to mnogi od vas pokazali i dokazali a da ne govorim o nesebicnim divnim sestricama Carol i Anabistrici ! 

Na vrh
Karli View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
2. Najljepši vrt - Zima 2013/14

Bodovi: 1352
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Karli Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Srpanj 2013 u 12:24
Sve ti je prekrasno.  Kamenjar će biti super kada se malo razraste. Čuvajte svoje zdravlje i bježite sa jakog sunca. smile78
"Tuga gleda unatrag, briga gleda oko sebe, a vjera gleda gore"
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6512
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Srpanj 2013 u 22:24
A lijepih li slika, još ljepšeg cvijeća, bravo Gute, možeš biti ponosna i važna !
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
Na vrh
Andina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
Najljepši vrt pod kišom 2014

Bodovi: 3306
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Andina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Srpanj 2013 u 22:13
Samo da ti se javim - bila sam kod tebe na temi i jučer i danas ponovno. Drago mi je da ti sve tako lijepo uspijeva i da si ponovno sretna među svojim cvjećem i puna optimizma. I mene su oduševile dvobojne ružice i gladiole. Clap
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik)
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5177
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Srpanj 2013 u 15:14
Oooo, draga moja, kod tebe je sad već po pravo šareno!
A korov... plijevila, ne plijevila, njega kao da uvijek jednako ima.
smile78
Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
rosa2 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2168
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rosa2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Srpanj 2013 u 11:16
lijepo je imat prijatelje koji ti nesebično priskoče u pomoč i tako lijepo srede kamenjer imat ćeš lijepu uspomenu,cvijeće je prekrasno
cvijet za cvijet=buket
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Srpanj 2013 u 10:45
Drago mi je da si malo zalutala i na moju cvijetnu gredicu ! Imas pravo , gladiole pokazuju svu svoju ljepotu , ali , pitam se samo , gdje su ostale one zute i bijele ??? Dok drugi puta dodjes mozda se i one pojave !

Kaktusicu
                    smile79
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Srpanj 2013 u 07:44
Evo mene na jutarnjoj šetnji po lijepom zagorskom bregeku.Uživala sam šetajući se među ružama,gladiolama i drugim prekrasnim cvjetekima.Tongue
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju.
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Srpanj 2013 u 00:30
Draga Anabistrica i Camellia !
Razveselila sam se vidjevsi vas u ovo kasno doba noci kod nas u setnji !  Stima , dugo nam je bilo zima i nikak da se ugrijemo na suncu  ! Sad kad nam je tu i biljcice se zuriju nadoknaditi izgubljeno vrijeme , kao da jedna drugu tjeraju .... no cvati vec jedanput !

Na terasi budemo isto sjedili i uzivali , skoro !    
                                                                                 smile79

Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Srpanj 2013 u 00:20
Draga Nisa , hvala ti na posjeti i lijepim komplimentima ! Ruzica je "Nostalgia" a dobila sam ju jos prije nekoliko godina od kcerke i vec sam ju 2 - 3 puta morala "spasavati" , do sada , na srecu , uvijek s uspjehom !
                         smile79
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 4243444546 94>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,266 sekundi.