Zagorje zeleno .... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4243444546 94> |
Korisnik | |
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Došla sam vidjeti ima li kakvih novosti i ostala otvorenih usta! Bravo za povrtnjak, tu bogme ima svega i svačega!!!
A kruška tako mami.... čak si mogu zamisliti taj slatki miris zrelih kruškica. Sve pohvale tebi i suprugu!
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Ti već možeš u berbu svojih uspjeha.......
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Eto , sram me bilo , mislila sam si da sam nekog zaboravila ! ![]() |
|
![]() |
|
Drage moje
rosa2 & dadinica & Andina & Glikica & Karli uvijek naglasavam da smo mi jedna divna velika cvijetna obitelj ! Zato vam od srca zahvaljujem na vasim posjetama , na vasim komplimentima i lijepim rijecima ! Puno je prijateljstava nastalo na ovom "terenu" , prijateljstava koja su pocela kao mali sitni pupoljci da bi se razvila u prekrasne velike ruze ! Meni su to mnogi od vas pokazali i dokazali a da ne govorim o nesebicnim divnim sestricama Carol i Anabistrici ! |
|
![]() |
|
Karli ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() 2. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 22 Lipanj 2013 Lokacija: Gospić Status: Offline Bodovi: 1352 |
Sve ti je prekrasno. Kamenjar će biti super kada se malo razraste. Čuvajte svoje zdravlje i bježite sa jakog sunca.
![]() |
|
"Tuga gleda unatrag, briga gleda oko sebe, a vjera gleda gore"
|
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
A lijepih li slika, još ljepšeg cvijeća, bravo Gute, možeš biti ponosna i važna !
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
Andina ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Samo da ti se javim - bila sam kod tebe na temi i jučer i danas ponovno. Drago mi je da ti sve tako lijepo uspijeva i da si ponovno sretna među svojim cvjećem i puna optimizma. I mene su oduševile dvobojne ružice i gladiole.
![]() |
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Oooo, draga moja, kod tebe je sad već po pravo šareno!
A korov... plijevila, ne plijevila, njega kao da uvijek jednako ima. ![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
lijepo je imat prijatelje koji ti nesebično priskoče u pomoč i tako lijepo srede kamenjer imat ćeš lijepu uspomenu,cvijeće je prekrasno
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
Drago mi je da si malo zalutala i na moju cvijetnu gredicu ! Imas pravo , gladiole pokazuju svu svoju ljepotu , ali , pitam se samo , gdje su ostale one zute i bijele ??? Dok drugi puta dodjes mozda se i one pojave !
Kaktusicu ![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Evo mene na jutarnjoj šetnji po lijepom zagorskom bregeku.Uživala sam šetajući se među ružama,gladiolama i drugim prekrasnim cvjetekima.
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
Draga Anabistrica i Camellia !
Razveselila sam se vidjevsi vas u ovo kasno doba noci kod nas u setnji ! Stima , dugo nam je bilo zima i nikak da se ugrijemo na suncu ! Sad kad nam je tu i biljcice se zuriju nadoknaditi izgubljeno vrijeme , kao da jedna drugu tjeraju .... no cvati vec jedanput ! Na terasi budemo isto sjedili i uzivali , skoro ! ![]() |
|
![]() |
|
Draga Nisa , hvala ti na posjeti i lijepim komplimentima ! Ruzica je "Nostalgia" a dobila sam ju jos prije nekoliko godina od kcerke i vec sam ju 2 - 3 puta morala "spasavati" , do sada , na srecu , uvijek s uspjehom !
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4243444546 94> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |