monsterin eko povrtnjak |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6768697071 138> |
Korisnik | |
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
desert rose ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2013 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2547 |
![]() |
|
Pustolovka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2010 Lokacija: Bosna i Hercego Status: Offline Bodovi: 3162 |
nema ni kod nas sada,al ju je bilo na kubike ljevala svakodnevno pa sad isparavanja iz zemlje steti bilju.
![]() |
|
Trud je uzaludan, ako se priroda protivi.
Seneka |
|
![]() |
|
Kod nas baš i nema nešto kiše. Iako bi sad trebalo da pomalo pada....
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Pustolovka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2010 Lokacija: Bosna i Hercego Status: Offline Bodovi: 3162 |
Krastavci su dobri,dok ne stignu paradajzi
![]() ![]() |
|
Trud je uzaludan, ako se priroda protivi.
Seneka |
|
![]() |
|
Milice !
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Nekada sam narezane krastavce stavljala u zamrzivač i po zimi kad se odmrznu, stavljala sam u cjedilo da se ocijede i onda pravila salatu kao i od svježih.
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
A sad podnosim izvješće o grašku.....Glavna berba je gotova, dobila sam oko 8kg, još čekam drugu turu ( onog koji nije još sasvim razvio zrno ). Tu će još vjerojatno biti 1-2 kg i to je to za ovu sezonu...Pričekam ga još par dana, ako ne bude ništa, čupam, čistim površinu od njega i neka MM pofreza za posijati još nešto mahuna i niskog graha....
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Ma joooooj draga moja Maja, bilo bi dobro da ih imam kome prodati...Oni kojima bih dala, imaju i sami pa ih ne žele...A onima koji gledaju samo nešto mukte, eee tima ne dam više ništa....ako se nisam takvima nadijelila, onda ni neću....Oprosti, nema ovo veze s ovim divnim ljudima na ovom našem lijepom forumu....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Recept nažalost nemam nikakav, osim što ove male spremam za zimu, a velike ili pojedemo na salatu..ili ih sačuvam neko vrijeme u hladnjaku, dok ne stignu novi, friški....Ako ništa, onda ih podijelim kokošima i patkama, nemam kamo s njima... ![]() ![]() Budući da su moji dosta daleko od mene, ne mogu ih ni njima odnijeti... ![]() Eeeee da, zaboravila sam, čak sam ih cijedila u sokovniku, meni je taj napitak super....no MM se ne sviđa baš, kaže krastavci, ko krastavci ili ih jedeš ili ih piješ, isto je..... ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
majathebee ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 11 Srpanj 2013 Lokacija: bregana Status: Offline Bodovi: 10 |
Monstera, divim se tvojim plodovima.
Doduše i ja berem krastavce ali ne na kante.
Što radiš s njima? Dijeliš, prodaješ?
![]() Imaš li kakav recept, osim onih uobičajenih /salata, ćušpajz/?
|
|
![]() |
|
Rosi !
|
![]() |
|
![]() |
|
desert rose ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2013 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2547 |
Opa, puno se toga zbilo ovdje dok me nije bilo! Pa ja sam fascinirana... koliko plodova... Krastavce sam ti skoro sve očima pojela!
![]() |
|
![]() |
|
Draga Maja !
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
majathebee ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 11 Srpanj 2013 Lokacija: bregana Status: Offline Bodovi: 10 |
Najljepša ti hvala
![]() Mogu li te još nešto pitati?
Primjetila sam na gredicama rupice promjera 1 cm.
Obzirom da se od početka borim s puževima i to onim groznim smeđim golačima, često navečer patroliram s baterijom i doslovce ih mehanički skupljam.
Kad sam osvjetlila jednu takvu rupicu primjetila sam nešto sluzavo i smeđe /kao glista/ naročito
iza kiše, što je naglo šmugnulo nazad u rupicu. Ne znam da li bi glista ili puž bili tako brzi ?
Je li to neka druga živina? Ili je ipak samo glista.
![]() |
|
![]() |
|
Majo, čupam sve, jer moram očistiti cijelu površinu da bi to poslije MM mogao sve lijepo prijeći frezom....
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Monstera ,
Jel čupaš grašak zajedno s korjenom iz zemlje ili ostavljaš korjen?
Eto, sve moram pitati.
![]() Jedno je praksa a drugo teorija (budući da ono malo što znam je iz literature)
![]() Zadnje što sam čitala je Zeleni kvadrat od Kornelije Beniovsky-Šoštarić
|
|
![]() |
|
Smajliću !
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Monstera, hoćeš li na istu gredicu gdje ti je bio grašak posijati grah? Hoćeš li dodati još komposta
ili nekog drugog gnojiva?
|
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
![]() |
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6768697071 138> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |