kamelia - moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 47> |
Korisnik | |
kamelia ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1016 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
natalija hvala ti na takvim komplimentima ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
kamelia ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1016 |
Draga Jagoda nadam se da nisi jako ozlijeđena i da ćeš brzo ozdraviti,a vjerujem da ti je cvijeće u dobrim rukama.Za sjemenke nebrini, brzo ozdravi ![]() |
|
![]() |
|
enrikova nona,hvala ti ![]() |
|
![]() |
|
Draga znam da imaš i slikica a i što pokazati!!! Dakle kamelia .. što se čeka??? Sidaj za kompić i stavljaj [/QUOTE] Draga anđelkad imam ja slika,ali nemam baš puno vremena. |
|
![]() |
|
Betty,hvala ti ![]() |
|
![]() |
|
Leona ,hvala ti ![]() ![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Vrijedi zaviriti u tvoj vrt i uživati.
|
|
Lošinj
Ne bojim se juga, ne bojim se bure, ne bojim se neba, dubine ni dna Podivljali valovi me uzalud jure, na krilima vjetra poletjet ću ja... |
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
Potpisujem setnju i uzivala san u tvojim slikama,a stvarno imas MALO hibiskusa
![]() |
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Draga Kamelija stalno pratim tvoj cvijetnjak i sve promjene u njemu, kad si napisala malo hibiskusa nasmijala si me jer imaš prekrasnu kolekciju hibića i jedva čekam da procvate anans ljiljan, nadam se da ćeš ga slikati i pokazati.
![]() |
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
kamelia koliko raznolikog bilja, cvijeća ima kod tebe... odmah mi je adrenalin porastao
![]() prekrasno ti je, sigurno uživaš u šetnji i pogledu samo me zanima kad spavaš ![]() |
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Draga moja Kamelija prekrasne biljke u tvom vrtu. Uzgojila si pravu kolekciju hibija, ruža, ljiljana, hemerokalisa, oleandera i još puno predivnih biljaka...Dupli sljez je prekrasan, skupljaj sjemenke.. Moje je cvijeće ove godine jadno jer sam ja povređena i na poštedi sam i ne mogu se dovoljno brinuti o njemu. Nadam se da će izdržati još neko vrijeme kad budem mogla normalno funkcionirati...
![]() ![]() ![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
predivni hibiskusi
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
Nemojte me cure previše spominjati ,jer nemam toliko slika ![]() Draga znam da imaš i slikica a i što pokazati!!! Dakle kamelia .. što se čeka??? Sidaj za kompić i stavljaj |
|
![]() |
|
Betty Boop ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Prosinac 2012 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 1660 |
Ah,koliko lepote kod tebe...lijanderi,ruže,lantane,hibiskusi
![]() |
|
The impossible is often the untried.
|
|
![]() |
|
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
Hibiskusi san snova....kako su samo rascvetani i kako lepe boje,bravo i sve ostalo je lepo...ali samoj sebi bih sad udarila samar zbog ovoga ,kako nisam znala sta je pa se tako nisam trudila ni da ga odrzim u zivotu,zato sad
![]() ![]() ![]() |
|
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
niho,hvala ti ![]() |
|
![]() |
|
Nemojte me cure previše spominjati ,jer nemam toliko slika ![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
sve ti je božanstveno al me oduševio cyperus papirus
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
Vidi vidi kad se kameliju spominje ona izbaci još lipše slike !!! A samo da znaš da smo te i u nedilju spominjali... e pa dragićka moja ja očekujem još lipše slike za spominjanje x2 !!!!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 47> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |