Anastazijin_ zeleni raj |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1819202122 125> |
Korisnik | |
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
I ja sam zavirivala i sad napokon uživala u novim sličicama, Kućni ljubimac je presladak a ovog drugog posvoji kad se tako lijepo slažu, a i sarenilo boja baš se uklapa u okoliš.
![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
I ja se slazem,slike iz zraka su genijalne!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Po jednoj strani dobro da je padala kisa, bar mogu uzivati u vrtu iz pticje perspektive
![]() |
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Hej konte, imam hrpu slika, ali kako ja često slikam i okomito, imam problema jer mi fali neki program pa ne mogu zarotirati slike. Moraju čekati dok se to ne riješi. Na koju travu misliš ? Evo samo za tebe sam ove danas poslikala. Nisu baš najbolje jer je slikano sa prozora radi odvratne kiše koja pada cijeli dan. ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
kaj ti štrajkaš draga? slikice na sunce
![]() nego...uvijek me oduševe kombinacije koje složiš, a kamenjar je baš onakav kakav treba biti ![]() kod one hoste je jako slatka travica...izvor? ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Sve što sam htijela reći, cure su već rekle, tako da meni ostaje samo da kažem, da je sve savršeno!!!
|
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Divno, zdravo i lijepo cvijeće, sukulenti. Ove blizankinje su mi preslatke! Tebi
![]() ![]() |
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Uvijek me oduševe tvoji sukulenti
|
|
![]() |
|
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
Kakvi zatrpala sa slikam,a ovo je pravo uzivanje-osvezenje
![]() |
|
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
...uvijek sve uredno, skladno i posebno elegantno kod tebe, draga moja Anastazija
![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
uzivala sam gledajuci tvoje sukulente,predivni su kao i vrtno cvijece ,posebno su mi lijepe tvoje hoste bez ijednog izbusenog listica
|
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Impresivna ti je kolekcija sukulenata, oni "blizanci" su ti jako zgodni. Tvoja juka u cvatu me je podsjetila da moja ove godine nije cvala.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
Draga klaudija, baš si me razveselila svojom posjetom ![]() Počašćena sam da si toliko vremena provela u mom vrtu i drago mi je da ti se sviđa. A od Butchart Gardensa sam ja jako, jako daleko, za mene je to nedostižno! Koliko god se trudila, takav raj ipak ne mogu napraviti ![]() |
|
|
|
![]() |
|
klaudija8 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Ožujak 2013 Lokacija: Hercegovina Status: Offline Bodovi: 848 |
wow anastazija koji vrt / park
![]() nije ni cudo da ti se svidaju Butchart Gardens, ti si to vrlo vjesto uspjela napraviti I ispod sljemena. pregledavala sam cijelo jutro tvojih 105 stranica I uistinu impresivno sve pozdrav iz vrele Hercegovine
![]() |
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Da, to imaš pravo, nekim sedumima bi ja odmah porezala cvjetove čim počnu cvijetati.
|
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
FLORAMYE ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1337 |
Prekrasni sukulentići Anastazija, ali hosta u cvatu mi je
![]() |
|
Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
|
|
![]() |
|
Cure drage, hvala vam na posjeti! Smail, ne djeluje meni kamenjar pretrpano nego neuredno, jer kad sedumi cvjetaju njihovi cvjetovi se polegnu i pokriju sve oko sebe, pa mi to baš nije drago. |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1819202122 125> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |