dvorište malog kaktusa |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 206207208209210 222> |
Korisnik | |
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Iako ruselija ostavlja daha, ti si ipaka draga moja neokrunjena kraljica kaktusa i ruža!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
|
![]() |
|
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
predivno je tvoje dvorište
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Gledam i divim se tvom dvorištu, a onda me dočeka ruselija. Božanstvena je, ostavlja bez daha.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Mali Kaktus - cvijet do cvijeta!! Vrućina ništa nije ukrala od ljepote tvojeg rascvjetanog dvorišta.
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
Samo da ti kazem da sam ponovo uzivala u tvojim biljkama
![]() |
|
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
koja ljepota kod tebe,neznam sto mi je ljepse,ali cini mi se ovaj put ljepotica ruselija,zaista je prelijepa ...drago mi je da ti je procvjetala opuntija ,kod mene jos uvjek cvjeta,obozavam je..znas li mozda zasto meni zuta grancica ne cvjeta,bia sam je prosle god premjestila i od tad mi slabo cvjeta na obadva mjesta
|
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
lijepo ime Jasna, Bog ju živio
![]() |
|
![]() |
|
Karli ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() 2. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 22 Lipanj 2013 Lokacija: Gospić Status: Offline Bodovi: 1352 |
Kod tebe baš sve izgleda savršeno, zeleno i zdravo, a bome i zadovoljno. Odaj mi tajnu kako krompirko izgleda onako super, cvijeta kao lud i nigdje žutog lista.
A prkosti su za pet, ja ih obožavam. ![]() |
|
"Tuga gleda unatrag, briga gleda oko sebe, a vjera gleda gore"
|
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Šetajući po tvome vrtu dobila sam ideju gdje kod mene posaditi vrtni hibiskus. Mogu isto tako pored ograde i lijepo ih formiram u stabalca i neće smetati za druge biljke još će im praviti hlad u velikim vrućinama.....
Ne mogu ustanoviti kolika je udaljenost jedan od drugoga ? |
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
klaudija8 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Ožujak 2013 Lokacija: Hercegovina Status: Offline Bodovi: 848 |
Prosetala sam tvojim vrtom i impozantnom kolekcijom cvijeca - WOW, svaka cast. Sve, sve je uistinu prelijepo i tesko je nesto izdvojiti iako su me najvise dojmile ruze, kaktusi i orhideje; ali i ostalo cvijece je tako lijepo, raskosno i zdravo i cini jednu bogatu cjelinu. Uzivala sam
![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Nonice,hvala
![]() Anabistrica,ruselija je svakim danom sve ljepša ![]() Anaida ![]() Leona,drago mi je da si uživala ![]() Kamenjar,ja sam bila zadovoljna i sa samo jednim cvijetom opuntie,one kod nas na kontinentu rijetko cvatu.Ajde graničicu opet premjesti,možda joj ne odgovara sadašnje mjesto. ![]() Mari,hvala ti ![]() Karli,neznam posebni razlog zašto kod mene krumpirko uvijek cvate,ja velim da se ja i on dobro slažemo ![]() Milica,ja sam hibiskusima htjela malo sakriti betonsku ogradu,mislim da su oko 1m udaljeni,to sam ja od oka sadila,pa šta bude ![]() Klaudija,dobrodošla u moje dvorište ![]() Niho,uživaj ![]() |
|
|
![]() |
|
|
![]() |
|
Jaca123 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Travanj 2012 Lokacija: križevci Status: Offline Bodovi: 1482 |
Šta da ja kažem na tu ljepotu,cure su sve rekle a ja ću još samo dodati
![]() |
|
![]() |
|
|
![]() |
|
Nisa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
Zaista posebni cvjetovi, svaki na svoj način |
|
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
![]() |
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 206207208209210 222> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |