Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Balkonsko cvijeće
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Ruselija - Russelia equisetiformis
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Ruselija - Russelia equisetiformis

Odgovori Odgovori Stranica  <1 23456 30>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
frenky View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Status: Offline
Bodovi: 103
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje frenky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Veljača 2014 u 00:58
Pozdrav, nov sam na forumu i u vrtlarstvu pa sam tek preko ovog foruma otkrio sto sam ja u biti kupio na sajmu cvijeca prosle godine, izmedju ostalih biljaka(dipladenije,kamelije,bugenvile,zmajevog krila,...) i ovu ruseliju. kako nisam znao koji su joj uvjeti(pred kraj ljeta je ona vec lagano krenula crnit i raslo je nesto sto sam ja do jucer mislio da je korov :D ) nisam ju unosio.
do jucer je bila smjestena na natriveni balkon na juznoj strani, a danas sam ju tek stavio na osvjetljeno negrijano stubiste na sjevernoj strani. mene sad zanima, jel doticna ziva i sto da radim? ne bi ja nista diro nego eventualno zalio malo dvakih desetak dana?evo slike od zimus(isprike sto nisam zarotiro, jos ne znam kako) takodjer:slabo je cvala otkad sam ju kupio,tu i tamo cvijet ali rijetko. hvala

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8291
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Siječanj 2014 u 08:52
Pozdrav svima, sve pohvale na korisnim informacijama koje sam našla na ovom forumu.

Ovo proljeće sam odlučila zasaditi koraljnu ruseliju jer voli sunce i savršena je za moj balkon okupan suncem.

Može li mi netko reći da li se ona može razmnožavati sjemenom? I, gdje bih kupila sjeme?

Mi ovdje u Karlovcu i nemamo baš izbor za kupnju, uglavnom možemo nabaviti samo standardne biljke, poput pelargonija, surfinija,...
Na vrh
Leona31 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3106
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje Leona31 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Studeni 2013 u 05:57
Vidi ti nje kako se oporavila ,bas ti je lepa,pazi je i mazi smile73
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku
Na vrh
erutrina View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 66
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje erutrina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Studeni 2013 u 21:29
Smile  cim sam je videla - bila je mooojaaa( (ovakva je bila ) http://www.zaslike.com/ - onda sam je presadila u vecu saksiju  i http://www.zaslike.com/ - - sada je na istocnom prozoru  ( unutra ) i ceka proleceBig smile
ako
Na vrh
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3013
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Studeni 2013 u 20:05
ove godine na moru sam ih prvi puta vidjela u živo i baš sam se iznenadila kako lijepo izgledaju uživoSmilestvarno su ljepotice
Na vrh
aralija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7070
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aralija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Listopad 2013 u 22:52
moja još uvijek stidljivo cvjeta

Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5957
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Rujan 2013 u 12:04
wolsbane i bebolin imate prekrasne primjerke.
moje su nakon prošlogodišnje obilne cvatnje na žalost pokojne
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
Na vrh
LeoNata View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 278
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje LeoNata Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Rujan 2013 u 10:20
Wolfsbane super se prilagodila kod tebe,jako je lijepa, i što mandevila kaže,vesela!
...budi u miru sa Bogom, bez obzira kako Ga zamišljaš, i bez obzira čemu težiš u bučnom komešanju života, zadrži mir u svojoj duši... ovo je ipak divan svijet, teži da budeš sretan...
Na vrh
mandevila View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 341
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mandevila Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Rujan 2013 u 09:15
volsban predivne su,jako veselo izgledaju
Na vrh
Wolfsbane View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 708
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Wolfsbane Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Kolovoz 2013 u 12:58
kupila ove godine na flori konacno ruselije, dva komada najmanje koje sam nasla za 10 kn LOL imale su bijednih par grancica,ali u medjuvremenu su lijepo narasle

velika gorica
Na vrh
vijolica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1265
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vijolica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Kolovoz 2013 u 23:24
Mali kaktus,prekrasna je,koliko je stara?
Bebolina,gde ti prezime?Imamo sličnu klimu,ja sam svoje zimus držala u DB na prozoru,ali ove zime im moram tražiti drugo mjesto jer su vaze prevelike za prozorsku dasku.
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6512
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Kolovoz 2013 u 19:59
I ja sam u bedu, lane sam imala prekokrasnu, ove godine slinavi ko balavi puž.
Ma nema veze, gledat ću vaše kako su lijepe i raskošne.
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
Na vrh
stefica.n View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1443
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefica.n Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Kolovoz 2013 u 13:06
Prekrasne su vam russelie Clap . Moja ove godine ni da makne,od kada sam je kupila nije se ni pomakla Cry
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12672
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Kolovoz 2013 u 01:23
Crveno - bijela kombinacija Approve

Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati.   I. Andrić
Na vrh
LeoNata View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 278
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje LeoNata Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Kolovoz 2013 u 12:08
Jao violice i mali kaktus, predivne su vam ruselije! Nedavno sam u jednom lijepom vrtu vidjela prekrasan primjerak... Biljka oko koje se definitivno isplati pomučiti. Divna!
Clap
...budi u miru sa Bogom, bez obzira kako Ga zamišljaš, i bez obzira čemu težiš u bučnom komešanju života, zadrži mir u svojoj duši... ovo je ipak divan svijet, teži da budeš sretan...
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Kolovoz 2013 u 06:42
pogledajte moju

Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju.
Na vrh
vijolica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vijolica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Kolovoz 2013 u 23:18

A ovakve su sada
Na vrh
vijolica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vijolica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Kolovoz 2013 u 23:15

Ovakve su bile lani
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Lipanj 2013 u 22:13
Počela je

Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju.
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6512
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Lipanj 2013 u 19:39
Bit će divota kad se to rascvate.
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 23456 30>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.