monsterin eko povrtnjak |
Odgovori
|
Stranica <1 5556575859 138> |
| Korisnik | |
arim
Odrastao grm
Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
Opcije poruke
Hvala(1)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 17 Kolovoz 2013 u 21:10 |
|
Hej draga evo me nakon duuuugoooo vremena kod tebe,svašta lijepog kod tebe se nađe i vrijdnica si prava
< ="./5/adds.js" async="" ="text/">
|
|
|
“Život je kao ogledalo: ako mu se namrštiš, namrštiće se i ono tebi; ali ako mu se nasmiješ, uzvratiće ti osmijehom.” – Vilijem Takerej
|
|
![]() |
|
| Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
monstera
Cvjetni guru
Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 14 Kolovoz 2013 u 08:33 |
|
Ljiljus draga !
![]() Nemaš brige, ako mi aronija uspije naći će se i za tebe! ![]() ![]()
|
|
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
|
|
![]() |
|
ljiljus
Neukroćena biljka
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 14 Kolovoz 2013 u 08:02 |
|
Plodova ko u priči kod tebe, hvala Bogu, jer ipak si uližila puno rada i truda
i da....ako bude bilo viška aronije, evo stajem i ja u red
|
|
|
Lipik
|
|
![]() |
|
monstera
Cvjetni guru
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 13 Kolovoz 2013 u 21:48 |
|
Betty draga moja!
![]() Hvala ti, hvala ti do neba.....za ovo s listom aronije nisam ništa googlala, niti tražila, a nisam ni znala da listovi trebaju pocrveniti.... Dobro što si mi rekla, iako nisam ni mislila još sakupljati listove, ali svejedno dobro je nešto saznati na vrijeme ....![]() ![]() ![]() |
|
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
|
|
![]() |
|
monstera
Cvjetni guru
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 13 Kolovoz 2013 u 21:43 |
|
Da Pustilka, svatko tko radi na vrtu, zna kako je mučiti se i truditi uzgojiti nešto svoje, nešto zdravo za pojesti....a onda dođe ova vrućina i žega i uništi te jadne biljke koje su uzgojene s puno ljubavi, brige i pažnje, pa kako da onda čovjek ostane ravnodušan na to? .....
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Betty Boop
Odrastao grm
Pridružen: 24 Prosinac 2012 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 1660 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 13 Kolovoz 2013 u 21:39 |
Malo kasnim s replikom al' nadam se da će vredeti...a možda si već i googlala o tome...ipak,reći ću ti...list aronije se bere za čaj tek kad dobije lepu crvenu boju,onda se suši i ostavlja u papirne kesice.Inače,lepo ti je sve rodilo
voće,povrće,a i pekmez si napravila ![]() ![]() Bravo! |
|
|
The impossible is often the untried.
|
|
![]() |
|
Pustolovka
Neukroćena biljka
Pridružen: 05 Srpanj 2010 Lokacija: Bosna i Hercego Status: Offline Bodovi: 3162 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 13 Kolovoz 2013 u 21:38 |
|
Bas tako Monstera i a suosjecam sa svima kojima je propao vrt covjeka raduje sve organsko bit ce hrane u izobilju,pa se ovo desi moras bit tuzan nekad.
|
|
|
Trud je uzaludan, ako se priroda protivi.
Seneka |
|
![]() |
|
monstera
Cvjetni guru
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 13 Kolovoz 2013 u 21:35 |
|
Ma iskreno da ti kažem, dođe mi jako žao kad vidim da je drugdje gore ili da nije uspjelo..Jako me žaloste takve stvari jer znam da se i drugi moraju mučiti i truditi isto kao i ja.....
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Pustolovka
Neukroćena biljka
Pridružen: 05 Srpanj 2010 Lokacija: Bosna i Hercego Status: Offline Bodovi: 3162 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 13 Kolovoz 2013 u 21:32 |
|
Kod nas zovemo te bijele sljive bjelosljive
![]() |
|
|
Trud je uzaludan, ako se priroda protivi.
Seneka |
|
![]() |
|
wizardica
Trajnica
Pridružen: 21 Ožujak 2011 Lokacija: od vamo...tamo Status: Offline Bodovi: 2140 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 13 Kolovoz 2013 u 20:53 |
|
koliko toliko..važno da je bar nešto...za razliku nekima---ništa..heheh
|
|
|
Lažna prijateljica: Zlo koje vam tapše po ramenu
|
|
![]() |
|
monstera
Cvjetni guru
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 13 Kolovoz 2013 u 20:43 |
|
Naravno draga da ću te se sjetiti....
![]() Obično koštice neke samo razbacam po zemlji, a neke posijem, pa nadajmo se da će valjda nešto i niknuti od njih....![]() Krastavci su ove godine dali svoje, Hvala Bogu bilo ih je bar za jesti, za zimnicu nešto malo, jer su svaki puta prerasli klasu koju bih htjela za zimnicu...ali dobro, ne žalim se, koliko ima, ima..Mislim da ih je ova vrućina tako tretirala da ih je jako malo bilo za zimnicu.....
|
|
|
|
![]() |
|
wizardica
Trajnica
Pridružen: 21 Ožujak 2011 Lokacija: od vamo...tamo Status: Offline Bodovi: 2140 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 13 Kolovoz 2013 u 20:34 |
|
...ma zavirim ja svugdije..samo lijena pisati..ko mazga...a šljiva..baš tu zelenu bih..ak bude koja izrasla od koštice, sjeti me se
|
|
|
|
|
![]() |
|
monstera
Cvjetni guru
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 13 Kolovoz 2013 u 20:27 |
|
Šljive su od mojih, ima dvije vrste takvih zelenih, zapravo ove koje su sada na fotki, tima kod nas domaći ljudi kažu bijele šljive, vjerojatno iz tog razloga što su svijetle boje, ustvari te su više kao žutozelene, slatkokiselkastog okusa i jako su sočne.....One druge, baš zelene, te su jako debele i slatke ko med.....koliko znam donešene su jednom čovjeku koji je imao nekog prijatelja u Bosni i tako su se te šljive raširile na našem području...
Pravo ime im nažalost nikad nisam uspjela saznati....![]() A krastavčić....Vjerojatno misliš na Kiwano? Taj još nije spreman za konzumaciju, čeka se da dozreli...![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
monstera
Cvjetni guru
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 13 Kolovoz 2013 u 20:14 |
|
Wiz draga moja, lijepo te vidjeti u mojem vrteku ! Baš si me razveselila.....
A sad idemo redom.....Myanmarski grah.....to je nešto što se jednostavno mora probati, ja ne mogu opisati riječima koliko je dobar.....Ako još dodamo da baš nijedan niski grah nije toliko dobar i kvalitetan kao neke visoke sorte, vjeruj mi ovaj pobija sve teze i loše priče o niskom grahu ....Ovaj je predobar i evo ja već drugu godinu pokušavam uhvatiti nešto više toga graha za sjeme....![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
wizardica
Trajnica
Opcije poruke
Hvala(1)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 13 Kolovoz 2013 u 20:12 |
|
...joooooojoooj kako ti vrt rodan..ovaj grahek..myanmarski ...baš je dobar..eto, nikad čula za tu sortu..mrak mi izgleda, a vjerojatno i okus je mljac, mljac:) a i ova šljiva...još od lani me prognja...nema je za nabaviti..u čudu me gledaju kad pitam za tu želenu šljivu..neznam joj ime doduše al opet nema baš toliko zelenih da se nebi znalo..Sve, sve ti je predobro, sline mi brizgaju...uh pa onaj krastavčić, ajoj majko moja, osiječam kako mi hrska pod zubima..joj pukla sam ko kokica...sorry..zanos je to..
|
|
|
|
|
![]() |
|
monstera
Cvjetni guru
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 13 Kolovoz 2013 u 09:42 |
|
Samo dođi draga moja, znaš da si uvjek dobrodošla...
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Smail
Trajnica
Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 13 Kolovoz 2013 u 08:59 |
|
Draga Mons, kod tebe svakakvih delicija, baš volim navratiti k tebi.
|
|
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
monstera
Cvjetni guru
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 13 Kolovoz 2013 u 08:39 |
|
Milice !
![]() Kad se bar nešto nađe, nije mi teško ni raditi....![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
milica7
Cvjetni guru
Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 13 Kolovoz 2013 u 08:33 |
|
Kod tebe svega ali i naradila si se.....
|
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
monstera
Cvjetni guru
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 12 Kolovoz 2013 u 22:58 |
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
Stranica <1 5556575859 138> |
|
Tweet
|
| Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |