ajamin vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6364656667 145> |
Korisnik | |
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
slaka ima svugdje,pa čak i na hrpi predviđenoj za paljenje
![]() |
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
ove su ipak najcvijetnije
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
evo i moje vinkice.ima ih 4 boje neznam koja mi se više dopada
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
Opet sam ti u poseti,ostajem bez reci za hibiskuse,majko moja koliki su,ma sve sve pohvale,ni drugo ne zaostaje po lepoti ali ovaj po velicini ...prijavi se za najvecu biljku pobeda je zagarantovana...
![]() |
|
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
krasne su ti cvjećkice,a jaja su zaista posebna,vidim da imaš i pjetlovu krijestu,znači i jaja i pijetao je tu e mora biti negdje i kokica
![]() |
|
![]() |
|
miska.da krumpirova zlatica.čekala sam da netko primijeti.jaje je iz porodice patliđana pa ga vole zlatice.eto vidiš ja s krijestom i bez koka imam jaja.
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
Draga Ajama,pijetlovu krijestu i jaja imas a sve bez koka
![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
ajama cvijeće ti je tako lijepo i njegovano, a i jaja imaš
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Betty Boop ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Prosinac 2012 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 1660 |
Ja imam dve al' slabo nešto nose
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
The impossible is often the untried.
|
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Prijavljujem šetnjicu i da kažem da sam vidjela puno toga lijepoga......
![]() |
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Nisa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
Močvarci su ti zaista prekrasni
![]() |
|
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
![]() |
|
klaudija8 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Ožujak 2013 Lokacija: Hercegovina Status: Offline Bodovi: 848 |
koja raskos
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Ksan ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 1303 |
Nema me baš često ali zato kad uđem u tvoj vrt ne znam izići. Zaista sam uživala u tvom prekrasnom cvijeću i hvala ti što si obogatila moj vrt
![]() |
|
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
|
|
![]() |
|
arii ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 16 Listopad 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 452 |
draga ajama,listam stranice i sjetim se da bacim pogled na tvoj močvarac,reko jel me već prerasel...baš sam se iznenadila kad sam vidjela,iznad mene je dobrih 25cm...
najljepše pohvale za vrt,dosta sam prelistala unatrag i oduševila se sličicama,kao i uvijek kad navratim kod tebe...
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6364656667 145> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |