Glikica - moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4950515253 142> |
Korisnik | |
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hahaha Fiki, baš si ga se sjetio !!! Ne, nije cvao ove godine, a mislim da niti neće. Ne znam zašto protestira.
Hvala ti na posjeti.
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Fiki ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 11 Prosinac 2011 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2792 |
Nisam te dugo posjećivao,,,,sve blista...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Da pitam,,,jel ti ove godine cvjetao onaj bijeli sa smješnim rozim cvjetićem,,ili kako ste vi već rekle "jezikom"
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
![]() |
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Dijana, nisam imala baš previše vremena, ali doći ću opet pa ćemo u obilazak, OK ?
|
|
|
|
![]() |
|
Carol evo nazivi:
ona visoka crvena je Pennisetum glaucum purple baron, ispod nje ona niska crvena je pennisetum setaceum fireworks, ona šarena je neki carex. Ona spiralna je juncus filiformis spiralis subtilis.
|
|
|
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Neumorna si! Šteta što se nisi neki dan javila, mogle smo u skitnju
![]() |
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Novi stanovnici
![]() |
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
OSica, drago mi te vidjeti kod mene, a još bi mi bilo draže da mi dođeš uživo. Moramo jedan dan OS i Baranjsku ekipu ugostiti kod nas u VK ( ali to ćemo preko druge teme dogovarati, a kad govorim u množini, zna se na koga još mislim)
Veliš ti meni da sam vrijednica.....pa i jesam, stalno nešto prčkam, više bih htjela nego što mogu i što stignem. Ali to su te naše florističke čari, nikad nije gotovo ! I to nas tjera dalje i naprijed ! |
|
|
|
![]() |
|
OSica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1105 |
Pratim stalno što se kod tebe događa,ma sve ti je super ,samo slabo pišem, vrjednica..........
|
|
![]() |
|
Dmirce, dobro mi došao, drago mi je da ti se dopada kod mene. Trudim se ja stalno, nekad više ,nekad manje....ide nekako.
|
|
|
|
![]() |
|
dmirce12 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3162 |
Glikice
![]() |
|
![]() |
|
Leona hvala ti, baš si krasan komentar napisala.
A preuređenje ? Uvijek ima mjesta za nove ideje. Kao ovo, stigli novi stanovnici, treba ih smjestiti i to je već novi izgled vrta: |
|
|
|
![]() |
|
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
Bila setala gledala i uzivala kako u pisanjima tako i u slikama,kad citam postove ,a to je i kod tebe ,tako se raznezim i zamisljam koliko smo predane ovoj nasoj ljubavi,pa zato ni rezultati nisu izostali,sve pohvale jer ti je sve savrseno lepo,a preuredjenje ma ja tu nebih nista bas dirala...mada ko zna kako nas iznenadis.
![]() |
|
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
U pravu si Tikvić, i da bude stvar bolja, obećao mi je još.....Yuce !
![]() |
|
|
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Ne budu tužna draga Glikice
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Ma ništa od toga cure moje, samo komšija , niš' posebno. A i ja sam se ponadala da me neki zagledao
![]() |
|
|
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
glikice obožavatelj je dobar-daje a ništa ne traži još je i tajni.
![]() |
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
Imaš tajnog obožavatelja??!
![]() |
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
![]() |
|
Isuse, upiškila bih se od sreće, iako ni sad nisam bila daleko od toga
![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4950515253 142> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |