Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Glikica - moj vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Glikica - moj vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 4950515253 142>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 4,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 6512
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Kolovoz 2013 u 14:21
Hahaha Fiki, baš si ga se sjetio !!! Ne, nije cvao ove godine, a mislim da niti neće. Ne znam zašto protestira.
Hvala ti na posjeti.
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Fiki View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2792
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fiki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Kolovoz 2013 u 01:06
Nisam te dugo posjećivao,,,,sve blista...smile64smile57TongueTonguesmile106 Svaka čast!!!

Da pitam,,,jel ti ove godine cvjetao onaj bijeli sa smješnim rozim cvjetićem,,ili kako ste vi već rekle
 "jezikom"  LOLLOLLOL
Na vrh
dijana7566 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

DONATOR

Bodovi: 3643
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dijana7566 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Kolovoz 2013 u 22:07
smile176
Pozdrav iz Osijeka
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Kolovoz 2013 u 08:31
Dijana, nisam imala baš previše vremena, ali doći ću opet pa ćemo u obilazak, OK ?
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Kolovoz 2013 u 08:30
Carol evo nazivi:
ona visoka crvena je Pennisetum glaucum purple baron, ispod nje ona niska crvena je pennisetum setaceum fireworks, ona šarena je neki carex. Ona spiralna je juncus filiformis spiralis subtilis.
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dijana7566 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Kolovoz 2013 u 07:23
Neumorna si! Šteta što se nisi neki dan javila, mogle smo u skitnjuUnhappy
Pozdrav iz Osijeka
Na vrh
Carol View Drop Down
Trajnica
Trajnica
1. Najljepši vrt - Zima 2013/14

Bodovi: 2208
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Carol Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Kolovoz 2013 u 00:25
Novi stanovnici Thumbs Up, znas im imena ?
Vu plavem trnaci mi hiža stoji

od zelenih veja je videti ni..
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Kolovoz 2013 u 21:49
OSica, drago mi te vidjeti kod mene, a još bi mi bilo draže da mi dođeš uživo. Moramo jedan dan OS i Baranjsku ekipu ugostiti kod nas u VK ( ali to ćemo preko druge teme dogovarati, a kad govorim u množini, zna se na koga još mislim)
Veliš ti meni da sam vrijednica.....pa i jesam, stalno nešto prčkam, više bih htjela nego što mogu i što stignem. 
Ali to su te naše florističke čari, nikad nije gotovo ! I to nas tjera dalje i naprijed !

Na vrh
OSica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1105
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OSica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Kolovoz 2013 u 12:34
Pratim stalno što se kod tebe događa,ma sve ti je super ,samo slabo pišem, vrjednica..........
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Kolovoz 2013 u 21:22
Dmirce, dobro mi došao, drago mi je da ti se dopada kod mene. Trudim se ja stalno, nekad više ,nekad manje....ide nekako.
Na vrh
dmirce12 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3162
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dmirce12 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Kolovoz 2013 u 18:52
Glikicesmile120ti je vrt.
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Kolovoz 2013 u 08:29
Leona hvala ti, baš si krasan komentar napisala.
A preuređenje ? Uvijek ima mjesta za nove ideje. Kao ovo, stigli novi stanovnici, treba ih smjestiti i to je već novi izgled vrta:

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us
Na vrh
Leona31 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3106
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Leona31 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Kolovoz 2013 u 05:23
Bila setala gledala i uzivala kako u pisanjima tako i u slikama,kad citam postove ,a to je i kod tebe ,tako se raznezim i zamisljam koliko smo predane ovoj nasoj ljubavi,pa zato ni rezultati nisu izostali,sve pohvale jer ti je sve savrseno lepo,a preuredjenje ma ja tu nebih nista bas dirala...mada ko zna kako nas iznenadis.smile55
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Kolovoz 2013 u 23:16
U pravu si Tikvić, i da bude stvar bolja, obećao mi je još.....Yuce ! LOL.
Na vrh
tikvić View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2349
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tikvić Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Kolovoz 2013 u 22:43
Ne budu tužna draga Glikice LOL , u cijeloj priči ipak je najbitnija Yuca!! Bolje je imati dobrog i pažljivog  susjeda, nego  tajnog obožavatelja.Zamisli da je netko ovakav smile45!!!!! smile96
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Kolovoz 2013 u 22:11
Ma ništa od toga cure moje, samo komšija , niš' posebno. A i ja sam se ponadala da me neki zagledao Unhappy.
Na vrh
enrikova nona View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Kolovoz 2013 u 18:06
Wink
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5957
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Kolovoz 2013 u 16:18
glikice obožavatelj je dobar-daje a ništa ne traži još je i tajni.smile60
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dijana7566 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Kolovoz 2013 u 07:08
Imaš tajnog obožavatelja??!Wink
Pozdrav iz Osijeka
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Kolovoz 2013 u 22:23
Isuse, upiškila bih se od sreće, iako ni sad nisam bila daleko od toga LOL.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 4950515253 142>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,314 sekundi.