MIMI 45-moja oaza mira |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 34> |
Korisnik | |
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jako zgodan poklon!
|
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Dosla sam se samo javiti da sam bila tu a kad ono ..... ugledala sam prekrasan predivan poklon za sekin rodjendan ! Uvjerena sam da ce se jako jako veseliti a ti , ti ces biti ponosna na svoje djelo , prava si ummjetnica !
![]() |
|
![]() |
|
mimi46 ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 20 Veljača 2011 Lokacija: moslavina Status: Offline Bodovi: 386 |
Zaboravila sam na "tortu" staviti svijećicu...sad je ok
![]() |
|
![]() |
|
mimi46 ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 20 Veljača 2011 Lokacija: moslavina Status: Offline Bodovi: 386 |
Seka danas ima rođendan...mislite da će joj se svidjeti...
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Naravno Glikice, pogotovo što možeš slagati oblike i boje prema vlastitoj želji...
![]() |
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Ja ću se osvrnuti na tvoje posude, obzirom da ih i sama pravim, drago mi je vidjeti da si i ti vrijedna. Jel da je srce veselije kad biljkicu posadiš u takvu teglicu ?
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
...ako bude sjemena skupim ga Mari..
![]() |
|
![]() |
|
... gute Fee nadam se da si dobila poruku sa uputama a ovako izgleda tegla kad je utrljaš sa zemljom..
![]() |
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
I ja sam takodjer kandidatkinja za nauciti ! Moze ? ![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
krasni su dečki ![]() |
|
![]() |
|
Moon
![]() Mari nema problema sve ti objasnim
![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Krasan ti je vrt, a i ja bih izdvojila onu slikicu koju je Jaca123 izdvojila.
I teglice izgledaju krasno |
|
![]() |
|
...bila danas cijeli dan u gradu Zagrebu...umorna sam ali morala sam obići svoje teglice ...neke su polusuhe a neke sam sada izvadila...
![]() |
|
![]() |
|
Fany
![]() |
|
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
prošetala ponovo tvojim vrtom prelijepo kao i uvjek i cvijeće a i ideje za uređenje vrta
![]() |
|
![]() |
|
Jaca kradi slobodno ideje samo nemoj cvijeće...jer njega nikad dosta
![]() |
|
![]() |
|
Jaca123 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Travanj 2012 Lokacija: križevci Status: Offline Bodovi: 1482 |
Sve je lijepo,a ova ideja mi je odlična,mogla bi ti ukrasti
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mari,Smail, Aralija
![]() |
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Vjerovatno se jesen približava ali događanja u tvom vrt po sumornom danu su |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 34> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |