moje dvorište i vrt |
Odgovori
|
Stranica <1 6263646566 86> |
| Korisnik | |
monstera
Cvjetni guru
Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 27 Kolovoz 2013 u 23:41 |
|
Dobra Vilo ! ![]() Samo svrati kad god poželiš, uvjek si Dobrodošla u moj vrt !![]() ![]() ![]() |
|
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
|
|
![]() |
|
| Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
monstera
Cvjetni guru
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 28 Kolovoz 2013 u 23:04 |
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
|
|
![]() |
|
gute Fee
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 28 Kolovoz 2013 u 23:26 |
|
Ah , miris ovih ciklamica dopire skroz do mene !
|
|
![]() |
|
monstera
Cvjetni guru
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 28 Kolovoz 2013 u 23:32 |
|
Ma draga, ove niti ne mirišu, istina lijepe su i ugodne oku za vidjeti, ali da tek vidiš one male divljakuše koje imam u dvorištu pod krošnjom oraha....Eeeeee kad te zamirišu, tu bi i anđeli uzdisali.........
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
vijolica
Odrastao grm
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 29 Kolovoz 2013 u 00:32 |
|
Ciklame,
|
|
![]() |
|
monstera
Cvjetni guru
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 29 Kolovoz 2013 u 00:40 |
|
EEeeej draga moja !
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
monstera
Cvjetni guru
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 30 Kolovoz 2013 u 23:47 |
|
|
![]() |
|
monstera
Cvjetni guru
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 31 Kolovoz 2013 u 23:58 |
|
Danas sam u Koprivnici imala jedno kratko ali slatko druženje s našim dragim curama Anombistricom i Carol....Moram reću cure moje bilo mi je drago upoznati vas, pa makar i tako na kratko.....Stvarno ste vesele i drage ženice.... ![]() ![]() A naravno ne smijem i neću zapostaviti ni naše pojačanje u muškom dijelu društva, a to su Anin muž ( simpatičan i susretljiv čovjek ) i naravno moja bolja polovica.... A kako nijedno forumsko druženje ne prolazi po dobroj staroj navici bez razmjena sjemenja, biljaka i reznica, takvo je bilo i ovo naše druženje......Curke su me jako razveselile biljčicama i hrpom reznica koje vam naravno moram pokazati ovdje.... ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
monstera
Cvjetni guru
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 01 Rujan 2013 u 00:01 |
|
|
![]() |
|
monstera
Cvjetni guru
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 01 Rujan 2013 u 00:05 |
|
|
![]() |
|
monstera
Cvjetni guru
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 01 Rujan 2013 u 00:07 |
|
|
![]() |
|
monstera
Cvjetni guru
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 01 Rujan 2013 u 00:09 |
|
|
![]() |
|
monstera
Cvjetni guru
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 01 Rujan 2013 u 00:11 |
|
|
![]() |
|
monstera
Cvjetni guru
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 01 Rujan 2013 u 00:13 |
|
|
![]() |
|
monstera
Cvjetni guru
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 01 Rujan 2013 u 00:15 |
|
|
![]() |
|
monstera
Cvjetni guru
Opcije poruke
Hvala(1)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 01 Rujan 2013 u 00:19 |
|
Curke moje na lijepom druženju i na ovim divnim poklonima koje sam dobila od vas dvije ! ![]() ![]() Nadam se da ćemo se da ćemo se opet sresti i sve ovo ponoviti.... ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
anabistrica
Neukroćena biljka
4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 01 Rujan 2013 u 00:42 |
|
Puno ti hvala kaj si našla vremena da zajedno popijemo jednu brzinsku kavicu i da te upoznamo. U tvom društvu vjerojatno svi postanu veseli, jer širiš toplinu i radost oko sebe, a smijeh ti je zarazan. I ja bi rado da se još koji puta vidimo. |
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
monstera
Cvjetni guru
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 01 Rujan 2013 u 01:02 |
|
Ano moja !
![]() I meni je jako drago da sam upoznala vas dvije tako divne, drage i vesele ženice....Mada bi volila da je naše druženje potrajalo malo duže, no sretna sam što sam vas vidila makar i tako, nakratko....A nadam se ako Bog da da ćemo to opet ponoviti, bilo bi šteta da ne bude tako....A usput bilo bi lijepo kad bi se i naša koprivnička grupa malo povećala......No bojim se da će do toga još dugo proći...![]() ![]() ![]() Za tebe i Carol ! |
|
|
|
![]() |
|
Nisa
Neukroćena biljka
Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 01 Rujan 2013 u 08:21 |
|
Monstera, lijepo su te cure razveselile, uvijek mi je lijepo pročitati da se Cif-ovke druže
|
|
|
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
![]() |
|
Carol
Trajnica
1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 03 Rujan 2013 u 00:01 |
|
Danas sam naravno jedva docekala da nakon kise odmah nađem pravo mjesto za biljcice koje sam dobila od tebe. Jako mi je drago da sam osobno upoznala jos jednu cvjetnu prijateljicu. Druzenje je bilo kratko ali slatko.I ja se nadam se da ce biti jos koje.
|
|
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
Odgovori
|
Stranica <1 6263646566 86> |
|
Tweet
|
| Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |