Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - dvorište malog kaktusa
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

dvorište malog kaktusa

Odgovori Odgovori Stranica  <1 208209210211212 222>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Fiki View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2792
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fiki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Rujan 2013 u 23:27
Lijep pozdrav od mene,,,vidim ovdje sve sja i blista,,,smile64Clapsmile55smile57smile73..Da ti kažem,,,,,nedavno si spominjala opuntiu microdasys,da ti nije cvjetala,,,,e ovako,,,kod mene je cvjetala ,ima predivni žućkasti cvijet,,,a to sam postigao,,,,da je zimu provela na 12 C i,inače voli toplije zimi,,,ako je hladno,,,nikaj od cvita,,,,isto je bitno da joj nedaješ vode preko zime,,,,samo ju zaliješ kada ide na zimovanje,,,,ee toliko od mene,,,,,sve najbolje smile75
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 7699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Rujan 2013 u 23:55
Dosla sam te malo pogledati da nebi mislila da sam te zaboravila ! Uzivala sam setajuci ! Sve ti je divno , sve ti je krasno ali dipladenija ? Ona mi je najljepsa !      smile79
Na vrh
Carol View Drop Down
Trajnica
Trajnica
1. Najljepši vrt - Zima 2013/14

Bodovi: 2208
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Carol Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Rujan 2013 u 00:11
Krasno, sareno, rascvjetano. Gaura se rasprostrla sa svojim njeznim cvjeticima, o ruseliji necu ni pricati, vec sam ju komentirala, jednostavno, sve ti je prekrasno.
Vu plavem trnaci mi hiža stoji

od zelenih veja je videti ni..
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Rujan 2013 u 06:54
Kako je divan krumpirko, pa ruselija, pa onda i svi rascvjetani kaktuseki a i ostalo cvijeće u vrteku...
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Leona31 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3106
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Leona31 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Rujan 2013 u 07:18
Koliko volis kaktuse e pa bas se vidi,,stvarno skidam kapu,ali i ovo drugo S.Rantoneti Dipladenija,Ruselia....znam sve sam vec to rekla vise puta,ali ajde malo da budem dosadnaLOL..prijala mi je setnja po tvojim stranicamaTongue
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku
Na vrh
aralija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7070
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aralija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Rujan 2013 u 11:30
Nadoknađujem zaostatke pa svratih malo da se nauživam u tvom carstvu. Kaktusi što reći kaktusiću, to se kod tebe podrazumjeva , lijepi, zdravi , divota ali ovaj put me ruselija ostavila bez dahasmile120
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
Na vrh
miska View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miska Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Rujan 2013 u 19:58
Ovo me obara s nogusmile93kaktusi su mi naj,naj,sve je lipo ko da je kod tebe proljece,tj onih vrucina nije ni bilo,ali bockavci su mi predivni!
Na vrh
enrikova nona View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Rujan 2013 u 11:43
prelijepo rascvjetano kasno ljeto kod tebe smile64
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Rujan 2013 u 06:20
Zaista je još uvijek predivan tvoj rascvjetani vrt, a kaktuseka je sve više i više i trebat ćete dograđivati kuću Smile tako da ih možeš uz rub kuće izložiti!!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Smail View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2345
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Smail Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Rujan 2013 u 08:34
MK ako ne gledam kaktuse kod tebe koji su mi lijepi samo zbog cvjeta , sve ostalo ti je prekrasno, dobro kaže tvoja pjesma o Međimurju, kam se zglednem ružice mi cvjetaju, kosmosi su prekrasni, nisam ih sadila u svoj vrt već godinama ali kad vidim kod tebe kako su prekrasni, stavila sam ih na obaveznu listu za drugu godinu.smile79
Zadržite samo vesele prijatelje.
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Rujan 2013 u 08:58
...sve pohvale draga moja i iskreno divljenje prema tvojim kaktusima, krasni su u svako doba godine, a za sve ostalo samo mogu reći da su ti biljke jednostavno čarobneClap...
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...

zagreb
Na vrh
kamelia View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1016
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamelia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Rujan 2013 u 13:44
Sve ti je lijepo ,rascvjetano,bujno...A kakav ti je samo krumpirko,da li ga tokom godine obrezuješ?
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6512
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Rujan 2013 u 19:01
Da se pohvalim, moja noga je pred par dana ovdje kročila !
Prvo sam nabrzake pretrčala pored kaktusa, pa sam onda napravila krug po cijelom dvorištu, pa opet prema kaktusima, al ovaj puta polako, jednog po jednog pogledala.
Oduševljena sam !

...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Rujan 2013 u 20:50
Kamenjar,samo ti šećiTongue

Mari,mislim na tebe,nisam zaboravilaTongue

Klaudija,hvalaTongue

Antonija,kod tebe je valjda još pretoplo za anemoneTongue

Korjenko,i ti voliš kaktuse kao i jaTongue

Mira,krumpirko je posebno lijepTongue

Camellia,kako ti voliš sukulente tako ja kaktuseTongue

Ajama,cijelo ljeto je pumpa za vodu radila punom paromTongue

Fiki,moja opuntia je provela zimi i na 5 C i procvjetala jeTongue

Gute Fee,tražim ovih dana nešto za tebe,javim ti ako nađemTongue

Carol,hvalaTongue

Anaida,dobra moja vilaTongue

Leona,hvalaTongue

Aralija,ruselija je i mene iznenadila ovo ljetoTongue

Miska,hvalaTongue

Enrikova nona,hvalaTongue

Smail,lijepo je Međimurje med dvema vodami,cosmos je cvijet MM,nekad su ga zvali okiceTongue,a kaktusi su lijepi i bez cvijeta zbog svojim bodljica i oblikaTongue

Sarice,uvijek mi je drago kad mi dođešTongue

Kamelia,krumpirka sam jako orezala na proljeće i tokom ljeta ga stalno pinciramTongue

Glikice,meni je bila čast što si bila moj gostTongue

Svima još jednom hvalasmile78

Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju.
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Rujan 2013 u 21:00
divno od rascvjetanih kaktusa pa do krasnih cvjetnica
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Rujan 2013 u 21:04
Jesen polako ali sigurno stiže i kod mene,mnogih biljaka više nama ili su završile cvatnju,ali neke me i dalje vesele

gospar opet cvate

danas se kod mene vrijeme triput promjenilo,i sunce i kiša i tuča i opet sunce

Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Rujan 2013 u 21:07
još uvijek je krasno i rascvjetano, mada lagano jesen i hladniji dani kucaju na vrata
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Rujan 2013 u 21:12
malo ružica

i za kraj sve vas pozdravljam s jednim malim kaktusićem

Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Rujan 2013 u 21:14
Moon,stvarno je puno hladnije,ujutro je bilo samo 7 C,a i dani su sve kraći,jesen dolazi.Tongue
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5177
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Rujan 2013 u 21:30
Neću ništa izdvajati po ljepoti, ne bi bilo u redu..... sve je prekrasno!
Ali ću izdvojiti narandžastu ružu po bujnosti, ona me osvojila. Pre-predivna je!
Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 208209210211212 222>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,328 sekundi.