kamelia - moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3940414243 47> |
Korisnik | ||
kamelia ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1016 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
kamelia ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1016 |
|
![]() |
||
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
|
Jacin plumbago je cijeli gorostas a tvoja kolekcija sve veća i ljepša
![]() |
||
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
||
![]() |
||
|
enrikova nona,hvala ti ![]() |
||
![]() |
||
FLORAMYE ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1337 |
|
Mene su oduševile Anemone, posebno ona dupla.
![]() Mislim da sam takvu kupila ovog proljeća ali mi se nažalost osušila još kao mala sadnica.
![]() |
||
Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
|
||
![]() |
||
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
|
Ja samo imam jedno pitanje
ima li nesto da nemas ![]() |
||
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku |
||
![]() |
||
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
|
pravo kaže leona.
oduševljena sam količinom i vrstom bilja koje ti imaš.
|
||
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
||
![]() |
||
|
FLOAMYE meni su isto anemone lijepe,sada u jesen kada ostalo cvijeće prestaje sa cvatnjom one dolaze do izražaja.Ako si zainteresirana za njih javi se na pp. |
||
![]() |
||
|
Draga Leona,puno toga ja još nemam.Mislim da bih ja to tebe trebala pitati ![]() |
||
![]() |
||
|
ajama hvala ti na tako lijepim riječima.Nekako me sve više privlači egzotično cvijeće ![]() |
||
![]() |
||
|
![]() |
||
|
![]() |
||
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
|
Kamelia, nisam znala kakva ti je rasvjeta u vrtu, pa sam ipak prošetala po danu!
![]() Ma, od toliko ljepote ima da se sjaji do duboko u noć...stvarno, prekrasne biljne vrste....prekrasno cvjetni buketići, a ni solisti ne zaostaju... hmmmmm..što odabrati????!!????? ![]() |
||
Varaždin, stari moj grad!
|
||
![]() |
||
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
|
Prekrasan pampas i onaj grm sa bobicama,ne znam mu ime
![]() |
||
![]() |
||
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
|
Količina, raznovrsnost, ljepota boja jednom riječju savršeno. Posebno mi je za oko zapela bijela ruselija, ne zto što je memam, a dugo je tražim, već zato što je uistinu prekrasna
![]() |
||
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
||
![]() |
||
|
Dobro je da si prošetala po danu,jer mi rasvijeta u vrtu i nije baš najbolja,elektra nikako da promijeni žarulju ![]() Ovo ti je za pohvale ![]() |
||
![]() |
||
|
miska hvala ti ![]() |
||
![]() |
||
|
aralija hvala ti,a možda ti ptičica donese na vrata toliko traženu ruseliju ![]() |
||
![]() |
||
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
|
Samo
![]() ![]() |
||
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
||
![]() |
||
Jaca123 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Travanj 2012 Lokacija: križevci Status: Offline Bodovi: 1482 |
|
Zato sam ja šetala s baterijom u ruci ![]() ![]() |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3940414243 47> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |