Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Slavujev vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Slavujev vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 192193194195196 282>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 5 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši vrt - Ljeto 2013

Status: Offline
Bodovi: 5466
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Rujan 2013 u 00:19
Originalno poslano od člana aralija aralija napisao:

Proljetna rapsodija

Ljetna rapsodija

a sad i

Jesenska rapsodija cvijeća

Ne smijem reći ali jedva čekam i zimsku rapsodiju jer tvoj vrt u bilo koje godišnje doba je očaravajućismile55
aralija
jesenska rapsodija još nije završena, još nisu sve biljke procvjetale.
a ja se najviše radujem proljeću jer sam pola vrta"pretumbala", posadila nove biljke, poklone mojih dragih cvjetnih prijateljica i nadam se da će mi očekivanje proljeća pomoći da prezimim zimu i da i njezina rapsdija bude lijepa!
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Rujan 2013 u 00:10
Originalno poslano od člana miska miska napisao:

I meni je ovo odmor za oci na kraju dana,prekrasna jesen u tvom vrtusmile91<div id="isChromeWebToolbarDiv" style="display:none">
drago mi je miska.
jesen je jesen i ta riječ me asocira na puno lijepih, manje lijepih i sjetnih slika.
jesen mi je lijepa zbog pastelnih oblaka procvjetalih astera, anemona, seduma, lelujanja procvjetalih ukrasnih trava...zbog rojeva pčelica koje skupljaju nektar sa posljednjih cvjetova.
i sadnja lukovica mi je draga jer u sebi nose klicu proljeća i donose prve boje nakon zimskog sivila.
manje lijepa mi je selidba prekrasnih biljaka koje ne mogu prezimiti vani, neke su, poput bugenvilije, ruelije , brugmansije i krompirovog grma, još uvijek pune cvjetova.
sjetu mi donose tmurni dani, maglovita jutra i požutjelo lišće.
ali...požutjelo lišće je i nada u ponovno pupanje i rađanje novog života jer biljka je jedino živo biće na ovoj planeti koja se svake godine ponovo rađa.
Na vrh
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Rujan 2013 u 14:05
MOJI VISOKI SEDUMI

MATRONA

FROSTY MORN

SEDUM SPECTABILE

SEDUM PURPLE EMPEROR

SEDUM SPURIUM "John Creech"

SEDUM ?

Na vrh
aralija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7070
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aralija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Rujan 2013 u 22:40
Proljetna rapsodija

Ljetna rapsodija

a sad i

Jesenska rapsodija cvijeća

Ne smijem reći ali jedva čekam i zimsku rapsodiju jer tvoj vrt u bilo koje godišnje doba je očaravajućismile55
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
Na vrh
miska View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miska Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Rujan 2013 u 21:48
I meni je ovo odmor za oci na kraju dana,prekrasna jesen u tvom vrtusmile91
Na vrh
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Rujan 2013 u 21:17
Originalno poslano od člana LeoNata LeoNata napisao:

Opet sam prošetala,malo da si uljepšam dan... Pusa
i tebi
Na vrh
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Rujan 2013 u 21:16
Originalno poslano od člana voki voki napisao:

Kada hoću da vidim vatromet boja, lepo upakovanih u zeleno carstvo kao iz bajke, onda obiđem ovaj vrt... Prelepe biljke!!!
voki dobrodošao!
počastio si me svojom posjetom i prelijepom porukom.
hvala ti!
Na vrh
LeoNata View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 278
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje LeoNata Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Rujan 2013 u 10:51
Opet sam prošetala,malo da si uljepšam dan... Pusa
...budi u miru sa Bogom, bez obzira kako Ga zamišljaš, i bez obzira čemu težiš u bučnom komešanju života, zadrži mir u svojoj duši... ovo je ipak divan svijet, teži da budeš sretan...
Na vrh
voki View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4264
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje voki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Rujan 2013 u 10:42
Kada hoću da vidim vatromet boja, lepo upakovanih u zeleno carstvo kao iz bajke, onda obiđem ovaj vrt... Prelepe biljke!!!
život je bajka koju sami pišemo...
Na vrh
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Rujan 2013 u 10:34
hvala ti Andina.
Drago mi je da si primjetila biljku koju si nazvala krizantemica, ali to je aster, nova biljka u mom vrtu a meni posebno draga baš zbog toga što je prvo otvorio žuto srce a tek onda otvara roza latice.
jedva čekam da cijeli procvjeta.
Na vrh
Andina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
Najljepši vrt pod kišom 2014

Bodovi: 3306
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Andina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Rujan 2013 u 10:28
Kako ti sve lijepo buja - kokarda, zvjezdani, dalije, travice..., a vidim priprema se i krizantemica! Mislim da su vrtovi najljepši u jesen. Još jednom čestitam na priznanju za najljepši vrt. Clap
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik)
Na vrh
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Rujan 2013 u 09:34

Na vrh
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Rujan 2013 u 08:24
draga blu, lijepo te je vidjeti na mojim stazicama!
hvala ti!
Na vrh
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3013
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Rujan 2013 u 21:35
toliko ljepote kod tebe što rječi što biljaka ,a mogu ti reći da je lijepo šetati starim stazama i usput nešto naučitismile79
Na vrh
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Rujan 2013 u 15:17
Originalno poslano od člana Free Free napisao:

smile219  Traži mjesto za lespedezu !!!Wink
draga moja, kada sam otvorila tvoju poruku, bila sam sretna što imam zdravo srce.
nemam ti više što reći.
Na vrh
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Rujan 2013 u 15:14
Originalno poslano od člana mali kaktus mali kaktus napisao:

Lijepo i tiho ušuljala se jesen u tvoj lijepi vrtTongue
eh, mali kaktus, jesen stigla tek danas a ljeto nam je na kraju podarilo jako hladne noći.
znam da je tako i kod tebe.
moja kraljica noći se jako naljutila što ju nisam preselila na toplije mjesto i što je postala kraljica dana.
jučer otvorila dva cvijeta i kao da me ljutito pita: koje je ovo godišnje doba? kada sam rekla da je još uvijek ljeto, mislim da se namrštila i na mene i na onog tko ju je donio iz prašume, i još više ispružila svoj dugački tučak.
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Rujan 2013 u 13:07
smile219  Traži mjesto za lespedezu !!!Wink
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Rujan 2013 u 22:47
Lijepo i tiho ušuljala se jesen u tvoj lijepi vrtTongue
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju.
Na vrh
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Rujan 2013 u 22:35
Originalno poslano od člana miska miska napisao:

Prekrasan vrt sa mirisom rane jeseni,maglom i jutarnjom rosom na svakoj latici i travi kojom bih rado prosetala bosasmile79<div id="isChromeWebToolbarDiv" style="display:none">
miska
Na vrh
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Rujan 2013 u 22:32
Originalno poslano od člana Anastazija_ Anastazija_ napisao:

Prekrasan ispraćaj ljeta i doček jeseni  Smile !
Hvala Anastazija!
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 192193194195196 282>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,438 sekundi.