Slavujev vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8788899091 282> |
Korisnik | |
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Andina ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Kako ti sve lijepo buja - kokarda, zvjezdani, dalije, travice..., a vidim priprema se i krizantemica! Mislim da su vrtovi najljepši u jesen. Još jednom čestitam na priznanju za najljepši vrt.
![]() |
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
![]() |
|
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
hvala ti Andina.
Drago mi je da si primjetila biljku koju si nazvala krizantemica, ali to je aster, nova biljka u mom vrtu a meni posebno draga baš zbog toga što je prvo otvorio žuto srce a tek onda otvara roza latice. jedva čekam da cijeli procvjeta. |
|
![]() |
|
voki ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Ožujak 2007 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Bodovi: 4264 |
Kada hoću da vidim vatromet boja, lepo upakovanih u zeleno carstvo kao iz bajke, onda obiđem ovaj vrt... Prelepe biljke!!!
|
|
život je bajka koju sami pišemo...
|
|
![]() |
|
LeoNata ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 22 Veljača 2011 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 278 |
Opet sam prošetala,malo da si uljepšam dan... Pusa
|
|
...budi u miru sa Bogom, bez obzira kako Ga zamišljaš, i bez obzira čemu težiš u bučnom komešanju života, zadrži mir u svojoj duši... ovo je ipak divan svijet, teži da budeš sretan...
|
|
![]() |
|
počastio si me svojom posjetom i prelijepom porukom. hvala ti! ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
I meni je ovo odmor za oci na kraju dana,prekrasna jesen u tvom vrtu
![]() |
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Proljetna rapsodija
Ljetna rapsodija
a sad i
Jesenska rapsodija cvijeća
Ne smijem reći ali jedva čekam i zimsku rapsodiju jer tvoj vrt u bilo koje godišnje doba je očaravajući
![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
MOJI VISOKI SEDUMI
MATRONA ![]() ![]() FROSTY MORN ![]() ![]() SEDUM SPECTABILE ![]() ![]() SEDUM PURPLE EMPEROR ![]() ![]() SEDUM SPURIUM "John Creech" ![]() SEDUM ? ![]() |
|
![]() |
|
jesen je jesen i ta riječ me asocira na puno lijepih, manje lijepih i sjetnih slika. jesen mi je lijepa zbog pastelnih oblaka procvjetalih astera, anemona, seduma, lelujanja procvjetalih ukrasnih trava...zbog rojeva pčelica koje skupljaju nektar sa posljednjih cvjetova. i sadnja lukovica mi je draga jer u sebi nose klicu proljeća i donose prve boje nakon zimskog sivila. manje lijepa mi je selidba prekrasnih biljaka koje ne mogu prezimiti vani, neke su, poput bugenvilije, ruelije , brugmansije i krompirovog grma, još uvijek pune cvjetova. sjetu mi donose tmurni dani, maglovita jutra i požutjelo lišće. ali...požutjelo lišće je i nada u ponovno pupanje i rađanje novog života jer biljka je jedino živo biće na ovoj planeti koja se svake godine ponovo rađa. ![]() |
|
![]() |
|
![]() jesenska rapsodija još nije završena, još nisu sve biljke procvjetale. a ja se najviše radujem proljeću jer sam pola vrta"pretumbala", posadila nove biljke, poklone mojih dragih cvjetnih prijateljica i nadam se da će mi očekivanje proljeća pomoći da prezimim zimu i da i njezina rapsdija bude lijepa! |
|
![]() |
|
klaudija8 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Ožujak 2013 Lokacija: Hercegovina Status: Offline Bodovi: 848 |
draga SlavujVk prosetala sam tvojim raskosnim vrtom opet I uzivala, sve prekrasno I harmonicno
![]() ![]() |
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
![]() sve je fantastično baš kako dolikuje najljepšem vrtu
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
arim ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
Sedumi su prelijepi a i slovca kojima opisuješ jesen.Lijepo te čitati.
|
|
“Život je kao ogledalo: ako mu se namrštiš, namrštiće se i ono tebi; ali ako mu se nasmiješ, uzvratiće ti osmijehom.” – Vilijem Takerej
|
|
![]() |
|
JEDAN KRASAN RANOJESENSKI DAN U MOM VRTU
SLIKE ZA TIMEU! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
SlavujVK,ti sto imas zaista prelepe biljke ti umes i da slikas,a to je pola posla zavrseno,sve ali sve pohvale od moje malenkosti
![]() |
|
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
Leona draga, ovako brzi odgovor i komentar na postavljene slike, mislim da nisam jos dobila.
Nisi ti malenkost, ti si velik i iskren čovjek, jer u 4 minute pogledati slike, napisati i objaviti poruku može samo iskrenost i čisto srce. ![]() |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Ja nisam pjesnička duša kao ti, pa neznam kojim riječima bi opisala svoje osjećaje svaki puta kada vidim tvoje slike. Samo ti mogu reći da uživam u toj ljepoti svaki dan iako se ne javljam svaki puta ![]() ![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
klaudija, hvala ti.
drago mi je da ti se svidjela slika, meni će biti potpuna kada procvjeta najviši, bijeli zvjezdan, koji se vidi između crvenog zvjezdana i krompirovog grma. ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8788899091 282> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |