Slavujev vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 189190191192193 282> |
Korisnik | ||
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Za ime Božje, ženo draga!!!! ![]() Šta je tebe spopalo, šta to uradi???? Onolika, prekrasna, ogromna bugenvilija..... ajme meni!
![]() ![]() |
||
Pozdravi iz Baranje!
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
|
Steta
![]() |
||
![]() |
||
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
|
Da ni ne primjetiš... Kao rani mraz... |
||
![]() |
||
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
FLORAMYE ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1337 |
|
Znaš, divim se gotovo svakodnevno! Dođem, pogledam tvoje prekrasne slike i tiho odem. Ali još dugo mi ostaju u mislima. Drago mi je što ih dijeliš sa svima nama.
(Stalno mojoj mami govorim: Ali mama, Slavicin vrt uvijek izgleda prekrasno, koje god bilo godišnje doba! A ona me onda tješi, kaže: Pa ne znam, valjda ona ima neko drugačije cvijeće! A ja samo govorim, moram premještat, moram premještat...)
|
||
Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
|
||
![]() |
||
|
![]() PREZIMLJAVANJE DALIJA Kada dalijama, nakon prvog mraza, uvenu i potamne zeljasti djelovi, odrežite ih na 5 cm od zemlje. Lakše i sigurnije će prezimiti i dočekati proljeće, ako ih posadite u posude i ostavite na tamnom mjestu i temperaturi od 5-10'. Zemlja mora biti potpuno suha i tek u travnju, kada ih treba iznijeti na toplije i svjetlije mjesto,počnite zalijevati. |
||
![]() |
||
|
znam ja da bi ti bila sretnija da si u nekom drugom raju, mislim, kad si več u Slavonij! ![]() |
||
![]() |
||
|
![]() |
||
![]() |
||
|
![]() treba puno vremena i puno stranica da opišem svaku biljku, ispričam priču o mjestima i ljudima koji su mi ih poklonili, o lijepim komentarima... Free, kako mogu opisati lespedezu i ne napisati kako i od kuda je stigla u moj vrt! Posebno su mi drage biljke u vrtu, koje kada vidim, ili ih se samo sjetim- vidim lice osobe koja ih je poklonila. |
||
![]() |
||
|
![]() kada sam otvorila svoju temu, zamislila sam da izgleda baš ovakva kakva je do sada. pokazala sam cijeli svoj vrt, od napola gole zemlje do cvjetnih jesenskih oblaka. drago mi je da ti se sviđa ono što pišem a još mi je draži tvoj komentar za knjigu. moja tema, objavljene slike i opisi biljaka, vrta i svega vezanog za vrt je knjiga koju cu sigurno napisati! Lovro, još jednom hvala za napisano! ![]() |
||
![]() |
||
|
miska
Anastazija klaudija hvala vam ![]() |
||
![]() |
||
|
smiraj koji dolazi, nije umiranje, nego zasluženi odmor za biljke koje su puno dale ovog ljeta. ne radujem se mrazu, ali volim vidjeti inje na vlatima i preostalim cvjetovima. brzo će doći kukurijeci i zimski jasmin, i opet sve iz početka. |
||
![]() |
||
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
|
Večeras i ja prošetala tvojim rajem
![]() |
||
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
||
![]() |
||
|
![]() |
||
![]() |
||
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
|
Kad je vani kiša i tmurno vrijeme,onda šećem tvojim vrtom.Toliko boja i raznolikog cvijeća odmah mi vrati osmijeh i raspoloženje.Prekrasno kao i uvijek.
![]() |
||
![]() |
||
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
|
![]() ![]() ![]() Kako drugačije ispričati priču, u kojoj ima ovoliko glavnih cvjetnih likova !! |
||
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
||
![]() |
||
klaudija8 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Ožujak 2013 Lokacija: Hercegovina Status: Offline Bodovi: 848 |
|
![]() |
||
![]() |
||
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
|
Ovo stvarno i je raj ! |
||
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
||
![]() |
||
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
|
Kad bi sve slavujčicine poruke bile u nizu, bez naših upada, milsim da bi to bila jedna od najboljih knjiga o cvijeću ikad napisana!
![]() |
||
Varaždin, stari moj grad!
|
||
![]() |
||
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
|
Draga Slavuj,bila sam ali nisam ostavila trag u mokroj travi.
![]() ![]() |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 189190191192193 282> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |