enrikova nona - moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 138139140141142 221> |
Korisnik | |
stefica.n ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Šareni se kod tebe i sve cvijeta bez obzira što je mraz malo prošetao po cvijeću
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
desert rose ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2013 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2547 |
Banana i adam izgledaju veliko... Pretpostavljam da nije lako naći prostor za prezimiti kada su biljke tako ogromne. Kako adam prezimljuje? Da li mu stradaju listovi? Voljela bih nabaviti jednog ali ne znam da li mu mogu dati zimi ono što mu treba...
|
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
asteri su puni pčela , a i pelargonija se slaže s njima ![]() ![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
ma nanosala sam se ja unutra van ali nema veze to mi je umjesto fitnesa ![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
moj adam je ogroman , potjerao je sa dvije strane nove listove koje ću pokušat na proljeće odrezat i posaditi posebno, sinoć smo ga uvezli unutra , osjetljivi su mu listovi pa ih je prve noći mraz malo pofurio ![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Još uvijek je lijepo cvjetno
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Draga Nonice, k tebi je uvijek lijepo doći...
Ruža i poslije mraza je krasna!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Lantana je stvarno vrijedna pažnje.
![]() |
|
![]() |
|
drage moje posjetiteljice
![]() krizanteme otvaraju polako pupove pacifika puna pupova ananas salvia pokazuje boju oxalis kučna sreča se oporavila i izgleda bolje nego ikad |
|
|
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Da Nona, dobro velis. Neke biljke su sada malo dosle k sebi, a neke su nastradale od mraza. Djetelinica i kucna srecica krasno izgledaju, a dolazi i vrijeme krizantema.
|
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Posljednja lijepa rudbekija, oxalis je neumoran. Jedno cvijeće odlazi, drugo dolazi i podsjeća nas da ništa nije stalno osim mijene.
|
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Oxalis ti je predivan. Kad ga vidiš zaboraviš da je jesen. A kućna srećica, ljepotica će uskoro prerasti svoju teglicu. Lijepo ju je vidjeti u vrtu kad se rasprostre ko tepih.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
O, pa ti još puno cvjetova očekuješ, i to lijepih cvjetova ! Uživat ćeš još dugo i u jeseni !
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
jesenska ruža ima svoje čari, makar malo pofurena
![]() ![]() |
|
![]() |
|
stefica.n ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
Krasno ti je sve Nono,vidim da je i senecio napupao
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Boa ti se nešto "zgužvala " ?
Lantana je stvarno posebna s tom bojom !
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
eh i ja bih uživala u tvom raju, u tim prekrasnim cvjetovima,zaista imaš divnog cvijeća
![]() |
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Draga Nona, prekrasno je prošetati kod tebe, ananas salvija ti je posebna, posebno mi se svidjela, krizanteme su lijepe. Boa baš zna uživati.
![]() |
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 138139140141142 221> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |