Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - dadinicino dvorište
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

dadinicino dvorište

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2425262728 139>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 5177
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Listopad 2013 u 21:51
A onda je uslijedilo ovo...

Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Listopad 2013 u 21:49
Danas mi je bio jedan od onih prekrasnih dana, ispunjen srećom, zadovoljstvom.
Želim to podijeliti s vama, a počeo je ovako...

damica je ipak procvala, procvala i zablistala.

Iako sam mislila da ove godine neće, i pampasica me obradovala

Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Listopad 2013 u 21:45
Petit Hug Hvala ti draga moja!
Lijepo je čitati da netko dijeli moje oduševljenje!smile78
Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
petit View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 349
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje petit Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Listopad 2013 u 11:00
Na naše veselje samo nastavi sa ispunjavanjem svojih želja jer uz tebe i svi mi  ostali uživamo.  Thumbs Up
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Listopad 2013 u 10:26
Anaida draga, hvala ti!Hug Jako godi vidjeti ovakav komentar!

FloramyHugVidim, jednako razmišljamo o vrtu. I ja uživam u njegovim promjenama. A proširivanje....pa kad uvijek pronađem nešto novo, a to novo vuče za sobom i nove vizije, i tako u krug.

Anastazija, hvala! HugPodijelit ću svoje uživanje s vama, obećajem!

Drage moje, hvala vam na posjeti i poticajnim komentarima!
Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
Anastazija_ View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
1. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 6004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Listopad 2013 u 23:42

Bila si vrijedna i na proljeće kad se to sve razraste stvarno ćeš moći uživati.

smile186
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
Na vrh
FLORAMYE View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
DONATOR

Bodovi: 1337
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FLORAMYE Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Listopad 2013 u 14:00
Draga, lijepo si se ti to proširila! E neka, neka se sve zeleni! Vidim da i ti imaš cvijeća svugdje gdje se može ukrasti koji komadić zemlje. To i ja radim, svako malo nekud se proširim. I kao i ti jedva čekam proljeće! Vrt svake godine ima novi izgled i to me veseli. Neke biljke premjestiš, neke su ti nove, i svake godine vrt je drugačiji (i sve ljepši)! Wink
Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Listopad 2013 u 09:31
Dadinice - i sebi i nama i svijetu svojim si marljivim rukama uljepšala pogled!
Čestitam ti na tome!!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Listopad 2013 u 08:59
Hvala Camellia!

Ali, znaš kao to ide... nikada nismo zadovoljni, uvijek bismo nešto novo, drugačije Big smile
Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6620
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Listopad 2013 u 21:55
Prošetala i ja tvojim dvorištem,a bez teksta me ostavila gredica sa jagodama i ružama,prekrasan voćnjak i sve jako uredno.Sigurna sam da ćeš jednom urediti onako kako želiš i biti zadovoljna,ali meni je i ovako lijepo.
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Listopad 2013 u 21:43
Ljiljus, hvala ti!
Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
ljiljus View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3244
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ljiljus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Listopad 2013 u 21:35
dadinice draga, ma to je ono pravo, vrt s dušom....to se uvijek osjeti kod tebe
Bravo draga!
smile95smile56
Lipik
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Listopad 2013 u 21:24
Miska  , obraduješ me svaki put kad mi navratiš! 
Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Listopad 2013 u 21:19
Moon, hvala na lijepom komentaru! To su naše "starinske" seoske baštice, kako su još naše bake radile....

Leona, da ti šapnem.... nema više granja, tamo je sad novi vrt...
Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Listopad 2013 u 21:13
Milice, hvala 
Wanessa, drago mi je da si prošetala mojim dvorištem. Lespedeza je zaista bila carica dvorišta!
Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
miska View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miska Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Listopad 2013 u 18:56
Sve ti je lipo dragasmile127ruze,jagode pa i guske!
Na vrh
Leona31 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3106
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Leona31 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Listopad 2013 u 16:57
Vidi ti nje,.....jagode ruze ...komsijaWinkLOL....
Dadinice bas si vrednica nigde travcice sve pod konac ....sve pohvale ...a granje...pa mora negde i toga biti ne zivimo u soliteruWinksmile79
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Listopad 2013 u 11:44
jagode, ruže, sve tako uredno, kao po špagi
Na vrh
Wanessa View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 385
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Wanessa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Listopad 2013 u 10:22
Jesen je prekrasna u tvome vrtu, brugmansija me odusevila obiljem cvetova, ruze su ti takodje divne, ali lespedesa me je ostavila  bez daha!!!!Bozanstvena je!smile79
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 10300
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Listopad 2013 u 23:32
Prijavljujem šetnjicu po tvome carstvu, i kažem samo ovo: lijepo.......
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2425262728 139>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,296 sekundi.