moje dvorište i vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1718192021 86> |
Korisnik | |
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
jao opet
![]() |
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Nisam, čekam da vidim tu strašnu facu...
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
Sigurno si se prestrasila moje bundevice-narancice..
![]() |
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
Sad cu ja svoju izbusit pa da padnes od straha!Nemam tikvu nego narancu..poanta je ista i onu sredinu popapas
|
|
![]() |
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Bas ti je opaka tikva!
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Hvala ti puno draga ! ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
nema problema što su kratke ostavi stapke na jedno pet do deset centimetara -tako su i moje bile,bolje im je da ih posadiš bez cvijeta da ti ne crpe korjen ili ostavi neke sa cvijetom a neke odreži ja sam svoje podjelila i sada su lijepi grmići ,
![]() |
|
![]() |
|
Heeej draga, Hvala ti što si svratila ovdje ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
i evo me u šetnji kod tebe
![]() |
|
![]() |
|
I kamo bi ja njih onda sad trebala spremiti s obzirom da podrum nemam ?.... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
kako god hoćeš nemoj da te ja nagovaram.kažem ti kako sam ja radila.mogu se one uzgojiti i tako velike.ja sa ih posadila po jedan struk za 1.maj.tad je bio praznik pa je bilo vremena.onda nakon mjesec dana prelomiti na 1/3.pad ponovo potjera ostaviti najviše 3 grane.tad više nema posla osim ev.polijevanja dok ne potjeraju pupove.pupovi se ostave samo jedan središnji,a svi oni drugi se noktom skidaju.ne ostaviti da se udebljaju.zamračivanje u normalnim godinama nije potrebno,ali ove sigurno je.u 10 mj.je vrijeme tamnije magle su i vlažno.ove godine je to 8mj ne 10mj.
|
|
|
|
![]() |
|
Ajči ma niti ne moraju biti takve, ja želim smao da prežive, ako će imati i sitniji cvijet neću se žaliti, znam da je ovakva krupnoća cvijeta dobivena tako što se sav višak cvjetnih pupova odstarni, ostave se samo jedan , dva ili tri, a onad dakako tu slijedi i proces stavljanja kapuljače na cjetnu glavu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
neznam mons da li će se uspjeti održati u našim uvjetima.moraš ih dobro zaštititi.ja sam takve znala ostavljati u posudi u podrumu,pa na proljeće u vrt,ali puno je to posla da bi bile takve.imala sam ja jedne godine prekrasne oko 50-tak komada,ali onda sam još imala svekrvu pa nisam radila puno poslova koji me danas čekaju
|
|
|
|
![]() |
|
Heeeeej draga moja! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Betty Boop ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Prosinac 2012 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 1660 |
Prošetah,evo,i tvojim imanjem i nagledah se prelepog cveća
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
The impossible is often the untried.
|
|
![]() |
|
Glikice, onda dijelimo isto mišljenje, meni se bijelo cvijeće doima nekako posebim, svečanim, veličanstvenim...Mada nisu mi ni druge boje mrske, volim sve cvijeće, u svim mogućim bojama, ali bijela je ipak malčice ispred... ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Rozena je lijepa, žuto cvijeće volim, ali ona bijela je anđeoska !!!
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1718192021 86> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |