monsterin eko povrtnjak |
Odgovori
|
Stranica <1 4344454647 138> |
| Korisnik | |
monstera
Cvjetni guru
Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 04 Studeni 2013 u 00:09 |
|
Wiz, probala sam i ne vidim nikakvu štetu na ničemu, samo dobro.. ![]() |
|
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
|
|
![]() |
|
| Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
wizardica
Trajnica
Pridružen: 21 Ožujak 2011 Lokacija: od vamo...tamo Status: Offline Bodovi: 2140 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 03 Studeni 2013 u 23:59 |
|
hahahaha...dobra si...ja bi več u dežurni dučan trknula da sam na tvom mjestu, eeej di je jutro...hahhhaha
|
|
|
Lažna prijateljica: Zlo koje vam tapše po ramenu
|
|
![]() |
|
Pustolovka
Neukroćena biljka
Pridružen: 05 Srpanj 2010 Lokacija: Bosna i Hercego Status: Offline Bodovi: 3162 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 03 Studeni 2013 u 23:57 |
![]() ![]() |
|
|
Trud je uzaludan, ako se priroda protivi.
Seneka |
|
![]() |
|
wizardica
Trajnica
Pridružen: 21 Ožujak 2011 Lokacija: od vamo...tamo Status: Offline Bodovi: 2140 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 03 Studeni 2013 u 23:52 |
|
monsić...upoznata sam ti ja sa tim...znam to..samo...htijela sam napomenuti ako žene krenu raditi to da ipak naprae kako bi trebalo...a bože moj...možda nemadrugi efekt...neznam..
|
|
|
|
|
![]() |
|
monstera
Cvjetni guru
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 03 Studeni 2013 u 23:40 |
|
Betylli moja, Oprosti zaboravih ti odgovoriti,u kanti od Jupol boje s dobrim poklopcem ( 10L ) sam pravila Enzim.... ![]() ![]() Pustilka ![]() ![]() ![]() |
|
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
|
|
![]() |
|
Pustolovka
Neukroćena biljka
Pridružen: 05 Srpanj 2010 Lokacija: Bosna i Hercego Status: Offline Bodovi: 3162 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 03 Studeni 2013 u 23:35 |
|
Konačno,konačnoooo ubijedile me moej Viz i Mnos u enzim.
Napravim do roljeca ako Bog da 100 L istog ![]() |
|
|
Trud je uzaludan, ako se priroda protivi.
Seneka |
|
![]() |
|
monstera
Cvjetni guru
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 03 Studeni 2013 u 23:05 |
|
Da Wiz dobro si rekla, svugdje i dalje se navodi smeđi šećer, ali eto ja sam ipak uzela bijeli, jer sam to našla na netu da su neki ljudi isto stavljali bijeli šećer, a rezultati su također bili iznenanđujuće pozitivni...Evo ti samo jedan dobar primjer što se npr, događa s biljakama koje kilave i ne rastu....dodaš im malo običnog bijelog šećera u vodu s kojom ih zalijevaš, vidit ćeš nakon nekog vremena kako će ta biljka početi rasti... ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
wizardica
Trajnica
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 03 Studeni 2013 u 22:53 |
|
..aloha mokja monsić...jedna vrlo bitna i značajna stvar u ovom pripravku je...obavezno smeđi šečer..nije da sad tebe ispravljam, al tako je bolo naznačeno kad sam ja to saznala prije duže vremena, neznam zašto al bit će da smeđi šečer daje vrijedniju komponentu...trebalo bi to saznati...ostalo što si napisala...potpisujem...moglo bi se tu još tome svašta dodati u svrhu djelovanja..
|
|
|
|
|
![]() |
|
monstera
Cvjetni guru
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 03 Studeni 2013 u 22:39 |
|
Dadi draga moja
![]() Ne da sam zadovoljna nego prezadovoljna postignutim eksperimentom... |
|
|
|
![]() |
|
monstera
Cvjetni guru
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 03 Studeni 2013 u 22:21 |
|
Curke moje
![]() ![]() Evo idem po redu....Bettyli moja ovakoc...Ja sam koristila bijeli šećer, istina vegetarijanci će uvjek prije zagovarati smeđi šećer, pa tako i dr. Oon, pošto je i sama vegetarijanka....ali koliko sam primjetila ni bijeli šećer ništa ne može pokvariti...Svi znamo da su zdrave stvari i dosta skupe ( ako se ne varam kod nas je 1kg smeđeg šećera negdje oko 18kn, znači malo više od 2E..) stoga sam se odlučila ipak za bijeli šećer jeftiniji je a i vidim da je također sve ispalo dobro. Bettyli moja, sve sirovo povrće za koje smatraš da je otpad dolazi u obzir...Ja krumpir nisam stavljala nego jabuke, kore od limuna, zelje, strugotine mrkve, kelj, krastavce, tikve... |
|
|
|
![]() |
|
dadinica
Cvjetni guru
Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Opcije poruke
Hvala(1)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 03 Studeni 2013 u 22:06 |
|
Dakle, sa enzimom si zadovoljna.... razmišljam da ga i sama napravim.
A vidim pokušat ćeš i sa onom verzijom za piće. Samo naprijed, pratim te!
|
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Betty Boop
Odrastao grm
Pridružen: 24 Prosinac 2012 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 1660 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 03 Studeni 2013 u 21:59 |
|
Hvala ti,moja Monsti
Jako zanimljivo a i ostvarivo,svakako Ništa me ne košta da probam...osim tog šećera ![]() Pogledala sam,a i pročitala ,i članak na linku i mislim da je dalji scenario ovakav...od sutra moje kozice ostaju bez ostataka voća i povrća ![]() samo da smislim u šta da to spakujem (u kakvoj posudi si ti spremala enzim?)Šta si sve koristila od voća i povrća? na slici prepoznajem jabuke i kupus...ima li još čega? može li krompir?...imam ja još pitanja,al' prvo ovo da razjasnimo
![]() ![]() ![]() |
|
|
The impossible is often the untried.
|
|
![]() |
|
monstera
Cvjetni guru
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 03 Studeni 2013 u 21:40 |
|
Rosi drago mi je da vas ima još koje ovo zanima ! ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
desert rose
Trajnica
Pridružen: 11 Ožujak 2013 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2547 |
Opcije poruke
Hvala(1)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 03 Studeni 2013 u 21:38 |
|
Ima nas još zaintrigiranih i zainteresiranih!
|
|
![]() |
|
monstera
Cvjetni guru
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 03 Studeni 2013 u 20:58 |
|
Evo od ovoga je nastao moj otpadni Enzim....ova octena tekućina gore.... ![]() |
|
|
|
![]() |
|
monstera
Cvjetni guru
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 03 Studeni 2013 u 20:44 |
Evo Bettyli moja ! ![]() ![]()
|
|
|
|
![]() |
|
monstera
Cvjetni guru
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 03 Studeni 2013 u 20:20 |
|
Evo našla sam fotkicu otpadnog enzima.. ![]() |
|
|
|
![]() |
|
monstera
Cvjetni guru
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 03 Studeni 2013 u 20:18 |
|
Heejjj draga za tebe sve !
![]() Evo odmah idem potražiti tu stranicu... |
|
|
|
![]() |
|
Betty Boop
Odrastao grm
Pridružen: 24 Prosinac 2012 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 1660 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 03 Studeni 2013 u 20:02 |
|
Sad si i mene zaintrigirala
![]() ![]() daj mi reci na kojoj stranici si o tom Enzimu pisala da se idem malo edukovati (znaš li?) ![]() ![]()
|
|
|
The impossible is often the untried.
|
|
![]() |
|
monstera
Cvjetni guru
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 03 Studeni 2013 u 17:44 |
|
Čitala sam nedavno kako su neki teksaški farmeri kupili totalno neplodnu zemlju na kojoj baš ništa nije htjelo uspjevati..Rečeno im je da tri mjeseca zemlju zalijevaju ili špricaju Enzimom....Seljaci su najprije bili skeptični prema svemu tome i nisu baš puno vjerovali u to....No poslije tri mjeseca tretiranja, nakon čega je uslijedila pokusna sjetva i sadnja povrća na istom tlu, dobili su izenađujuće i zapanjujuće rezultate...Osim što im je urod bio i više nego dobar, dobili su zdravo, kvalitetno i krupno povrće.. ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
Stranica <1 4344454647 138> |
|
Tweet
|
| Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |