Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - VA DIHE MORA
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

VA DIHE MORA

Odgovori Odgovori Stranica  <1234 43>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
Betty Boop View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1660
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Betty Boop Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Studeni 2013 u 08:01
Šetam ovog lepog,jesenjeg jutra tvojim još uvek rascvetalim,divno sređenim vrtom i divim se svemu,a ponajviše ovom preslatkom kreativnom neredu Clap smile78

The impossible is often the untried.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Studeni 2013 u 21:36
Draga Belina, krasne su ti ove panoramik slike Clap. Odlična kombinacija kamena, stazica, zelenila i pampasica, drago mi je što sam prošetala ovim vrtom Hug
život je more
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6620
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Studeni 2013 u 21:13
Draga Belina i ja htjela ponoviti sliku sa pampasicom...predivna je.Aeonium ti je kao iz kataloga,znaš da sam ja slaba na sukulente.I slika nikad dosta,tako si nam bar malo bliže.
Na vrh
aralija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7070
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aralija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Studeni 2013 u 19:27
Ljepota kamena u tvom vrtu, skladno ukomponirana sa savršenim biljkama očarava ljepotom. Kao što je Ajama rekla "volim doći DIHATI"  punih pluća , smile128
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Studeni 2013 u 11:35

Imam negdje spremljenu sliku mog prvog posjeta tvome vrtu, samo ja ležim usred ovoga djela vrta !  Bojim se da danas nema ovdje mjesta za leći i pozirati !!  Osim ......ako nije previše bodljikasti ovaj dio !  Jesi li pokupla sve borove i cedrove iglice ??  smile79
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Studeni 2013 u 11:30

Svatko, tko je jednom bio u tvome vrtu,nikada ga nemože zaboraviti, draga naša Belina !!!

Uploaded with ImageShack.us

A vidjevši tvoju gornju sličicu....i ovu moju, čini mi se da kod vrtlarenja imamo telepatske zamisli !!
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5957
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Listopad 2013 u 08:55
volim kod tebe doći DIHATI
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
Na vrh
Anastazija_ View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
1. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 6004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Listopad 2013 u 23:47

Ko bi mogao zaboraviti tvoj vrt, kak si to uopće mogla i pomisliti  smile60.
A slika nikad nije previše. Uživala sam u ovima i jedva čekam nove !

U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
Na vrh
Leona31 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3106
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Leona31 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Listopad 2013 u 09:31
izmisljenooooo....prelepo

Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku
Na vrh
Karli View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
2. Najljepši vrt - Zima 2013/14

Bodovi: 1352
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje Karli Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Listopad 2013 u 21:00
Rascvjetale ukrasne trave i dalmatinski kamen. Ništa ljepšeg od toga. Prekrasno. smile55
"Tuga gleda unatrag, briga gleda oko sebe, a vjera gleda gore"
Na vrh
Nisa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017

Bodovi: 3089
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Listopad 2013 u 02:20

lijepo jesensko izdanje, trave su tako elegantne i uredne; lijepih slika nikad nije previše

Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
Na vrh
Carol View Drop Down
Trajnica
Trajnica
1. Najljepši vrt - Zima 2013/14

Bodovi: 2208
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Carol Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Listopad 2013 u 23:11
I meni se sviđaju tvoje travice. Cvijet pasiflore je divan. Uživancija za prošetati.
Vu plavem trnaci mi hiža stoji

od zelenih veja je videti ni..
Na vrh
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3013
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Listopad 2013 u 20:36
super mi je ova panoramska slika i pampasica je prava ljepoticasmile55
Na vrh
miska View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miska Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Listopad 2013 u 20:14
  Draga Belina, ni slucajno ti vrt nije zaboravljen!Redovito zavirim da li ima sta novo a ove jesenje slike su super,pasiflora je fantasticna,travke,pampas,kamenjar,grote,svesmile79
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Listopad 2013 u 20:13
Lijepo ti izgleda vrt u jesen, posebno su lijepe trave
Na vrh
enrikova nona View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Listopad 2013 u 19:22
predivno je tvoje dvorište u jesen smile57
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši vrt - Ljeto 2013

Bodovi: 5466
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Listopad 2013 u 19:19
sretna sam zbog ovih[premalo] sličica!
uživam, zajedno s tobom, u prekrasnoj jeseni, pokraj prelijepih travica, i sve ljepote koja te okružuje.
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5177
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Listopad 2013 u 19:05
Baš sam se obradovala kad sam vidjela da si stavila nove slike. I nikako ih nije previše!
U pravu si, jesen je lijepa. A u tvom dvorištu, na kamenu, uz rascvale trave ima posebnu draž.
Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Listopad 2013 u 19:03
Lijepa je jesen u vrtu pokraj moraTongue
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju.
Na vrh
Belina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 3901
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Belina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Listopad 2013 u 18:22
Pitate se gdje sam, tu sam još uvijek, kraj mora, sagnuta nad mojim biljkama, a moje dvorište kao da je sve veće i veće, ali biti tu prava je uživancija.
Pa evo malo slika iz mog nadam se ne zaboravljenog dvorišta.

Možda je previše slika, ali teško je odabrati, jesen je isto lijepa.

"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1234 43>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,187 sekundi.