Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - BB
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

BB

Odgovori Odgovori Stranica  <1 56789 19>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Betty Boop View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1660
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Betty Boop Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Studeni 2013 u 23:43
Naiđoh na jedan još neotvoren cvetić saponarie Big smile

The impossible is often the untried.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Betty Boop Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Studeni 2013 u 23:47
Jedan,dva tri...

Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Betty Boop Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Studeni 2013 u 23:49
I moj miscanthus procvetao...

Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Betty Boop Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Studeni 2013 u 23:52
Šeboj nije ni prestajao...da cveta 

Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Betty Boop Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Studeni 2013 u 00:15
Za kraj,trenutna slika dvorišta...doduše samo najveće gredice jer su ostale svud po dvorištu pa ne mogu ući u kadar...biće i ovde veeelikih promena...uskoro

Pozdrav svima smile79 

Na vrh
Karli View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
2. Najljepši vrt - Zima 2013/14

Bodovi: 1352
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Karli Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Studeni 2013 u 19:18
Dobrodošla u novoj temi, ulaz ti je super, izgleda mi kao dva jezera u kojem fale neke fine ribice, ali ti ćeš već naći neke lijepe koje će ga ukrasiti.
Ovo gore "miscanthus" što je to ustvari, ja imam kineski šaš je li to slično ili se meni samo čini, moj nema ni "c" od cvijeta. Hug
"Tuga gleda unatrag, briga gleda oko sebe, a vjera gleda gore"
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Betty Boop Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Studeni 2013 u 13:39
Hej,Karli Hug i meni se ulaz sviđa EmbarrassedLOL još kad dobije 'final touch' biće to...uh...WinkSmile
Miscanthus jeste kineski šaš...mislim da ja imam 'miscanthus sinensis gracillimus',nekako mi najviše na njega liči.
Ne znam što tvoj ne cveta...da li mu možda mesto ne odgovara ili je nešto drugo u pitanju (sorry,nisam neki znalacEmbarrassedEmbarrassed).
Ja moj imam već 5 godina i nijedne godine nije omašio,samo sam ja grešila jer sam mislila da je 'pampas grass'...pogrešno sam ga krstila i očekivala da će cvetati belim perjanicama EmbarrassedLOL
Biće i kod tebe cvetića,nadajmo se,dogodine smile79
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11895
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Studeni 2013 u 13:53
 Heeej draga, pratim te ! Embarrassedsmile78smile84

Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Betty Boop Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Studeni 2013 u 13:59
Monstiii...šunjalice jedna mala smile79
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11895
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Studeni 2013 u 14:29

smile78smile84
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Betty Boop Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Studeni 2013 u 22:17
Ušuškala nas BB da čekamo proleće...

mi smo lantane  

a mi smo njene brugmansie...zbog opakog crvenog pauka smo ostale bez listova,a ni cvetale nismo AngryCry

Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Betty Boop Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Studeni 2013 u 22:52
Mala soba 3 sa 3 (nema ni toliko EmbarrassedLOL) a u sobi baš svi mi...

puzajući prkos

bugica

senecio confucio

streptocarpus

hibić beli-roze..mislim Embarrassed

kad porastemo bićemo...veliki i cvetni 

Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Betty Boop Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Studeni 2013 u 23:14
Gužva LOL pa se "gužvamo" i mi...

mi smo male kalanhoe

ja sam kaktusić...mislim,božićni EmbarrassedSmile

zaboravila sam kako se zovem Embarrassed nešto smiditii

a ja sam malena jakobinija 

Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Betty Boop Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Studeni 2013 u 23:29
Kad će više to proleće da opet idemo napolje,lelujamo se na vetru i sunčamo  

dichondre silver falls

i mi volimo sunce...dovikuju nerium oleanderi iz ćoška Smile

cvetala jesam,al' rađala nisam...nigde ni jedne bobice Cry biće valjda dogodine

jerusalimska trešnja

Na vrh
miska View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miska Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Studeni 2013 u 11:16
Prekrasne ušuškane biljčice na zimovaju!Nekima se još ne spava,lantane misle da je ljeto
Na vrh
tikvić View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2349
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tikvić Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Studeni 2013 u 13:48
Originalno poslano od člana Betty Boop Betty Boop napisao:

Za kraj,trenutna slika dvorišta...doduše samo najveće gredice jer su ostale svud po dvorištu pa ne mogu ući u kadar...biće i ovde veeelikih promena...uskoro

Pozdrav svima smile79 

Morala sam izdvojiti ove dvoje slike, jer su mi savršene!!!!smile141
Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5957
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Studeni 2013 u 17:42

betty ova zadnja slikica me oduševila.labirint od cigli.jako dobra ideja.malo nam to iz bližega pokaži.coooooool...smile141

-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Betty Boop Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Studeni 2013 u 22:57
Originalno poslano od člana miska miska napisao:

Prekrasne ušuškane biljčice na zimovaju!Nekima se još ne spava,lantane misle da je ljeto

Ušuškala sam ih lepo,zgodne su mi i poslušne WinkLOLvećina njih su još malene,al' porašće...EmbarrassedSmileLOL 
Neke behu sićušna semenca koja sam s velikom ljubavlju i pažnjom sejala,a neke,reznice koje sam od dragih osoba dobila (Leona...Wanessa Heart)
I lantane su krenule polako da tonu u san...počelo lišće naglo da im opada Cry (nije mi baš jasno zašto?!),a pupoljci počeli da dobijaju neku tamnu,skoro pa crnu boju i svako jutro ih skupljam po podu OuchOuchOuch nadam se da nije nekakva boleština u pitanju... 
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Betty Boop Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Studeni 2013 u 23:06
Originalno poslano od člana tikvić tikvić napisao:

Morala sam izdvojiti ove dvoje slike, jer su mi savršene!!!!smile141

Ah,tikvić,draga mojaHeart daleko je sve to od savršenogEmbarrassedSmile Dok je bilo popunjeno šarenilom biljaka,pa da kažem da sam bila zadovoljna,al' otkad je jesen promenila boje i nijanse po mom vrtu nekako mi deluje oronulo i tužno... 
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Betty Boop Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Studeni 2013 u 23:22
Originalno poslano od člana ajama ajama napisao:

betty ova zadnja slikica me oduševila.labirint od cigli.jako dobra ideja.malo nam to iz bližega pokaži.coooooool...smile141

Joooj,ajamice dušice EmbarrassedEmbarrassedEmbarrassed navukle su te cigle "odeću" od mahovine pa mi nešto nisu izgledne i privlačne,a tu su ionako samo kao pomagalo u ovim jesenjim,kišnim danima da mogu prići gredici bez da se iskaljam k'o svinjče WinkLOLLOLLOL
Na njihovom mestu planiram iskopati kanalić i popuniti ga kamenčićima (kao na ulazu)...još se ideja nije iskristalisala što se oblika tiče,al' biće to uskoro završeno i odrađeno Smile
Svejedno...budem ja za tebe uslikala koju fotku već sutra,ako vreme dozvoli smile78 
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 56789 19>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.