Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - BB
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

BB

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1011121314 19>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Betty Boop View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1660
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Betty Boop Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Studeni 2013 u 00:00
Originalno poslano od člana Pustolovka Pustolovka napisao:

Ahaa to pa ima smisla sto su tu,prefina dekoracija,a sluzi necemu.Thumbs Up

Daaa,daaaaa 
The impossible is often the untried.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Betty Boop Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Studeni 2013 u 00:03
Imam još "neviđenih" biljčica EmbarrassedLOL

Močvarac........ćao Wanessa

Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Betty Boop Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Studeni 2013 u 00:05
Scabiosa

Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Betty Boop Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Studeni 2013 u 00:08
I još jedna sličica za večeras uz koju vam svima želim laku noć i šaljem smile79

Na vrh
Leona31 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3106
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Leona31 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Studeni 2013 u 07:47
Ne oglasavam se jer sam zanemela,sve je prelepo i sve neverovatno
pohvale na svim poljimaClapClapClapLOL
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku
Na vrh
Belina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 3901
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Belina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Studeni 2013 u 09:49

smile79Jutarnja šetnja tvojim prekrasnim vrtom,zagrijala mi je srce!

[/QUOTE]
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
Na vrh
Wanessa View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 385
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Wanessa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Studeni 2013 u 10:02
Od lepote zastaje mi dah,tvoj vrt sve vise lici na vrt iz snova! Stazice su  mnogo lepe, da ne spominjem nove biljke, a one stare lepo napreduju! U zimovniku sve sami cvetni biseri! 
smile141smile79
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Betty Boop Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Studeni 2013 u 11:56
Originalno poslano od člana Leona31 Leona31 napisao:

Ne oglasavam se jer sam zanemela,sve je prelepo i sve neverovatno
pohvale na svim poljimaClapClapClapLOL

Hvala ti Leona 
Polako,centimetar po centimetar,ostvarujem svoj san...sanjarim,zamišljam,planiram...tako ću lakše dočekati 
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11895
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Studeni 2013 u 11:57
          smile199            smile79smile84

Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje Betty Boop Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Studeni 2013 u 13:20
Originalno poslano od člana ajama ajama napisao:

danas sam na miru pregledala novi vrt.oduševila sam se.
samo slijedi slavujku i bit će to krasan,a prirodan vrt

Draga ajama Hug oprosti  nisam ti se ranije zahvalila...odlutale misli na ko zna koju stranu EmbarrassedLOL
Baš mi je drago da ti se svidelo šta smo od vrta napravili Big smileHeart
p.s.
prelepih vrtova ovde ima,al' moram priznati...
   kad gledam njen,zamišljam moj
     kad gledam moj,zamišljam njen...
sve mi se to nekako pomešaloEmbarrassedWinkLOL 

Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Betty Boop Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Studeni 2013 u 13:41
Originalno poslano od člana Belina Belina napisao:

smile79Jutarnja šetnja tvojim prekrasnim vrtom,zagrijala mi je srce! 

I tvoja poseta je moje srce ugrejala 
Pozdrav divnoj vrtlarici i prelepom vrtu kraj mora smile79
Na vrh
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3013
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Studeni 2013 u 19:03
ovo je prekrasno što si napravila -čestitam ti stvarno super  je već sada a tek kada se bijke razrastu ...mogu samo zamisliti kakva će to ljepota bitismile64
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5177
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Studeni 2013 u 19:26
Draga moja, gledam tebe, pa gledam sebe..... i pade mi na pamet - imaš li ti možda neki zapušteni prostor koji ćeš početi uređivati? LOLJer... mislim da ćeš iseliti plastenik na neku novu lokaciju kako si krenula, ovo dvorišta ti neće biti dovoljno. Nije ni meni bilo.....LOL

Draga, odgovorno tvrdim da će se ovo tvoje pretvoriti u najljepše dvorište u kraju!
Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Betty Boop Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Studeni 2013 u 17:24
Originalno poslano od člana Wanessa Wanessa napisao:

Od lepote zastaje mi dah,tvoj vrt sve vise lici na vrt iz snova! Stazice su  mnogo lepe, da ne spominjem nove biljke, a one stare lepo napreduju! U zimovniku sve sami cvetni biseri! 
smile141smile79

Sve si lepo nahvalila...a mene?! WinkLOLLOL hvala ti od srca Heart 
Tako bih volela da i dalje nešto raduckam,menjam,ulepšavam,al' evo zime na pragu smile167 šta ću...zanimaću se 'biserima'Embarrassed dok ne stigne proleće...

Puno pozdrava od ove postidele vrtlarice 

Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Betty Boop Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Studeni 2013 u 17:48
Originalno poslano od člana monstera monstera napisao:

smile199            smile79smile84

Hej,draga 

samo se ti šunjaj WinkLOL al' pazi samo da mi ne pogaziš visibake što su mi krenuleEmbarrassed

eto njih dvaput u godiniLOLLOL zimus u januaru,a sad u novembruWinkHeart
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Betty Boop Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Studeni 2013 u 17:55
Originalno poslano od člana blue sky blue sky napisao:

ovo je prekrasno što si napravila -čestitam ti stvarno super  je već sada a tek kada se bijke razrastu ...mogu samo zamisliti kakva će to ljepota bitismile64

Hej,blue sky Hug dugo te nije bilo...
Drago mi je što te vidim i što ti se sviđa nov izgled mog vrta 
Šaljem ti jedan cvetak i smile79

Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Studeni 2013 u 18:03
visibabe prolupaleLOL prekrasne krizantemeClap
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Betty Boop Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Studeni 2013 u 18:19
Originalno poslano od člana dadinica dadinica napisao:

Draga moja, gledam tebe, pa gledam sebe..... i pade mi na pamet - imaš li ti možda neki zapušteni prostor koji ćeš početi uređivati? LOLJer... mislim da ćeš iseliti plastenik na neku novu lokaciju kako si krenula, ovo dvorišta ti neće biti dovoljno. Nije ni meni bilo.....LOL

Draga, odgovorno tvrdim da će se ovo tvoje pretvoriti u najljepše dvorište u kraju!

Eeej dado,dadinice moja...ja već evo 2-3 godinice uređujem,malo po malo,ovaj zapušteni prostor od mog dvorištaWinkLOLLOL...drugog nemam...
Ono što je bilo malo više zapušteno (a nije naše!) MM i ja pretvorili u povrtnjak (ono ispod kuće),a plastenik mužić ne da ni da mu platimLOLLOLLOL 
Tu je nekad bilo i povrća i cveća i mesto za bazen dok je ćera bila mala,al' onog dana kad je izgovorila paradajz tata ga namestio za svoju mezimicu i nema šanse da ga skloni...moraću se zadovoljiti s ovim što imam...LOL a neka,skromna sam jaEmbarrassed
p.s.
Ma,znaš šta...bila sam skromna do ove tvoje poslednje rečenice...LOL jer,veruj mi,niko se ovde ne bavi dvorištem kol'ko ja,ali stvarnoLOLEmbarrassedsmile79  

Vidi mi zumbule danas...a prošle godine,pardon,ove godine LOL su tek u martu provirili

Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Betty Boop Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Studeni 2013 u 18:28
Originalno poslano od člana Mari,5510 Mari,5510 napisao:

visibabe prolupaleLOL prekrasne krizantemeClap

Jesu,Mari moja,prolupale visibake dibiduZLOLLOLLOL 
Hrizanteme su još uvek puuune cvetova,baš me veseleBig smile
Pozdravljaju te...kao i jasmile79

Na vrh
miska View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miska Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Studeni 2013 u 12:25
Draga Betty pa kod tebe je već proljeće?Visibabe opet?I zumbuli će brzo,a krizanteme su ti prekrasne
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1011121314 19>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.