Adenium obesum - Pustinjska ruža |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6465666768 407> |
Korisnik | |
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Koliko je mudro sad u ovo doba "prčkati" po adeniumima ? Mislim na presađivanje, orezivanje...
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
pinus dok su kod nas minusi ti sunčaš adeniume. moji se sunčaju kroz prozor.paše im i to.još ne misle na spavanje
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
marsha ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 17 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 576 |
Glikica, lijepo ih je vidjeti da cvijetaju u ovo doba godine
![]() Pinus krasni su ti
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Pinus,jel si se ti to preselio u južne krajeve
![]() ![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
Dini55 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 24 Ožujak 2013 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 151 |
Moji sijanci adeniuma se nisu baš pomakli tek je krenuo drugi par listica, 4 komada ih je. Zaljevam malo, možda bolje da tako stagniraju do proljeća, a onda na proljeće kad krene sunce i gnojenje neka i oni krenu rasti
![]() Barem se ne izdužuju. |
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Kako je tako toplo kod tebe ?
|
|
|
|
![]() |
|
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
![]() |
|
Danas:
|
|
|
|
![]() |
|
cupsica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2013 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 247 |
Glikice, svaki od njih ti je prekrasan
![]() |
|
![]() |
|
Cvijet je duplo manji nego je bio ljetos.
A sijanci su super, samo "blizanci" štekaju.
|
|
|
|
![]() |
|
marsha ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 17 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 576 |
Glikica, vidiš kako je brzo procvjetao
![]() Krasni sijanci!!!
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Hvala Marsha. Na proljeće ću ga na kratko orezati i malo podići, kod zadnjeg presađivanja sam vidjela da će biti solidan caudex.
|
|
|
|
![]() |
|
Glikica, krasan je :-)
|
|
![]() |
|
ovaj možda i procvate:
|
|
|
|
![]() |
|
Cupsica, da te utješim: ja sam sijala i sijala i sijala i........Uspjela !
Ove jeseni su mi već 3 poveća komada riknula, bez veze, onako iz čista mira ! Valjda im nije bilo suđeno. Imam ih još dosta. Najbolji su mi sijanci, i to bez žarulja i bilo kojih fora ! Marsha, znam i za onu foru sa guranjem drvenog štapića u zemlju da se vidi jel mokro ili nije, ali ja to ne kužim, valjda nemam osjet ![]() Ma sve u svemu, dobro je.
|
|
|
|
![]() |
|
cupsica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2013 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 247 |
![]() Ma lampa ima tajmer, pa se sama pali i gasi, a računala sam da je netko dovoljno normalan da napravi ono što je rekao napraviti - doći zaliti. Ali dobro... Eksperimentirala sam ja i s ovom rundom, pa sam shvatila da bez umjetne rasvjete nemaju uvjete u mom stanu. Iako i mene prstići svrbe pričekat ću proljeće i onda propisno sve... Klijanje na suncu, rast na suncu, a kad odem na godišnji zamolit ću pametniju osobu da dođe zalijevati ![]() |
|
![]() |
|
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara, jesmo vidjeli tvoje ljubimce?
Pinus, kako se ti snalaziš sa svojim velikim primjercima što se tiče smještaja unutra? |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6465666768 407> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |