Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Pinusova okućnica
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pinusova okućnica

Odgovori Odgovori Stranica  <1234 9>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
Mira K View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Status: Offline
Bodovi: 5574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira K Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Veljača 2014 u 01:59
Uh, ovo je stvarno užas Cry

Nadam se da ste dobro i da neće biti velikih šteta.
Kaktusi su valjda dobro, za njih bi mi bilo žao da i jedan propadne jer su ti divni!

Rijeka

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
majcka View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 447
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje majcka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Veljača 2014 u 14:48
Kako izgleda sada, kad je led pomalo spadnuo sa drveča? Nadam se, da nije previše strašno.
Eksotika je kul
Na vrh
OSica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1105
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OSica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Veljača 2014 u 12:53
Kolika je šteta.vidi li se sada ili će proljeće pokazati?

Na vrh
trava View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 657
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje trava Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Veljača 2014 u 00:41
Uf,grozno za gledati,imali smo sličnu situaciju u Zadru 85.Nadam se da će se stabla uspješno oporaviti.Thumbs Up
Na vrh
Carol View Drop Down
Trajnica
Trajnica
1. Najljepši vrt - Zima 2013/14

Bodovi: 2208
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Carol Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Veljača 2014 u 23:30

Crnogorica je lijepa pod snijegom, pa čak i kad ima malo leda po njoj ali ovo je previše.
Nadam se da štete ne budu prevelike.
Vu plavem trnaci mi hiža stoji

od zelenih veja je videti ni..
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Veljača 2014 u 22:32
Ovo zaista ne izgleda dobro,nadam se samo da imaš struju i da je sve drugo dobro!
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju.
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6620
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Veljača 2014 u 21:01
Pinus baš loše izgleda.Nadam se da je sve drugo u redu.
Na vrh
dijana7566 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

DONATOR

Bodovi: 3643
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dijana7566 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Veljača 2014 u 20:42
Tužno.Cry  Jadne biljke, ali ipak je najvažnije je da ste vi dobro.
Pozdrav iz Osijeka
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Veljača 2014 u 14:02
Velika štetaCry, ali bitno je da ste dobro i da nitko nije povrijeđen.

Tise bi se trebale obnavljati, zar ne? Potjeraju li nove grane?
Kod tuja znam da neće biti dobro.
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5001
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Veljača 2014 u 10:07
a joj, baš vas je stisla zima, nadam se da će se biljke koliko toliko oporaviti!
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.

Na vrh
arim View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1377
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje arim Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Veljača 2014 u 08:37
Znam da je ovo teško gledati ali samo nek ste vi dobro. 
“Život je kao ogledalo: ako mu se namrštiš, namrštiće se i ono tebi; ali ako mu se nasmiješ, uzvratiće ti osmijehom.” – Vilijem Takerej
Na vrh
Pinus View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4559
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pinus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Veljača 2014 u 07:15

Originalno poslano od člana administrator administrator napisao:

Da li će biti štete kada se snijeg otopi ili su samo grane posavijane ali će se sve oporaviti. 
Koliko će biti trajnih posljedica za sada je rano reći. Ima dosta slomljenih grana. @Smrčko pita za tise. Tise i tuje su pretrpjele najveću štetu.  Ne vjerujem da će se vratiti u normalu kada se snijeg otopi. Nešto će se oporaviti ali koliko za sada ne mogu niti pretpostaviti.
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Veljača 2014 u 23:03
Neznam koliko će im naškoditi led i koliko će to još trajati, ali bit će mi je jako žao ako nastradaju, jer ja obožavam tvoju okućnicu.
Nadam se da imate struje, preko FB smo se čuli s prijateljem kod Postojne i kaže da igra Čovječe ne ljuti se sa ženom umotani u deke i da je situacija gadna.
život je more
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 7699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Veljača 2014 u 22:25
Koliko god su slike zime lijepe toliko me zazebe kod srca kad vidim sve te stete i patnje ljudi koji su potrefeni njom .
Mi smo veceras vidjeli na NET.TV preko Comp kako to izgleda ! Mi nemamo snijega , ono malo kaj je bilo otopilo se ,
jucer je bio prekrasan suncani dan a danas je vec bilo sivo i mokro !
Na vrh
aralija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7070
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aralija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Veljača 2014 u 22:08
Uh koliko je tu zavrzlame da ne kažem zla, slušam i pratim da je zaleđeno bez struje, Pinus kad možeš javi se, nadam se da nije velika šteta i da imaš grijanje na drva pa da ne patite prvenstveno  Vi a onda biljčice koje će vjerujem lakse podnjeti ovu studensmile118 kod Vas
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Veljača 2014 u 21:41
Da ovo je prvi vrt gdje sam provjerila stanjeEmbarrassed. Znam da je i Sloveniji situacija alarmantnaCry
Na vrh
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3013
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Veljača 2014 u 20:39

Originalno poslano od člana smrcko smrcko napisao:

Originalno poslano od člana Pinus Pinus napisao:

„Vrt“ u kome istinski uživam su četinjače i trava. Na temi o četinjačama sam otvorio masu tema o meni zanimljivim četinjačama. Nekog zanimanja za te biljke tamo nema ili nije bilo.

Ma nije istina da nas ne interesuje, upravo uz tvoj park četinjača i ja sam promjnila mišlenje o vrsti biljaka koje bi u vrt.

Nas još uvijek treba educirati.

Puno toga me zanima. Kako održavaš svoje čeinjače, čime ih đubriš, špricaš, dodaješ li kiselu zemlju.... kakvi su uvjeti u tvom vrtu, je li vjetrovito, koji su minusi....koje bi četinjače podnijele najoštrije klime i od kojih bi se mogle tvoriti ograde kao vjetrobrani...

Postavljala sam pitanja na četinjačama za pomoć ,ali nitko ne odgovara pa potražim informacije negdje drugdje.

A vrt ti j prekrasanClap
   Vidiš Pinus  slažem se sa Smrckovim riječima,Gledajući tvoj vrt ja sam posadila4 četinjače,jest da su male ali narasti će one.Znaj da uvijek ima nekoga koga zanimaSmile
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Veljača 2014 u 20:38
Eee Pinus ne znam točno stanje na mom terenu, ali znam da su prvi susjedi otišli iz kuća u druge gradove kod rodbine. Sve je polomljeno, dalekovodi počupani, pa i moj. Struju im ne mogu osposobiti ni za 7 dana.

U jesen ništa nisam zaštitila, viša sila. Mislim da mi je vrt sravnat sa zemljom. Da mi barem tise prežive.Confused

Samo da je zdravlja i sadit ćemo nove i ljepše biljke.Hug

Na vrh
OSica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1105
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OSica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Veljača 2014 u 14:48
Nadam se da će se sve ovo oporaviti.Čudljiva priroda,ali sama pravi reda.Na proljeće nam stavi nove fotke.Sve ćemo mi to izdržati,priroda nas tako uči da ju moramo više cijeniti.
Na vrh
administrator View Drop Down
administrator
administrator
tata-mata foruma ©

Bodovi: 6910
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje administrator Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Veljača 2014 u 13:18
Ovo gadno izgleda!!!!!!!

Da li će biti štete kada se snijeg otopi ili su samo grane posavijane ali će se sve oporaviti.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1234 9>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.