Pinusova okućnica |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 9> |
Korisnik | ||
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Uh, ovo je stvarno užas
![]() Nadam se da ste dobro i da neće biti velikih šteta.
Kaktusi su valjda dobro, za njih bi mi bilo žao da i jedan propadne jer su ti divni!
|
||
Rijeka
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
majcka ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2011 Lokacija: Vače, Slovenija Status: Offline Bodovi: 447 |
|
Kako izgleda sada, kad je led pomalo spadnuo sa drveča? Nadam se, da nije previše strašno.
![]() |
||
Eksotika je kul
|
||
![]() |
||
OSica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1105 |
|
Kolika je šteta.vidi li se sada ili će proljeće pokazati?
|
||
![]() |
||
trava ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Kolovoz 2010 Lokacija: Zadar Status: Offline Bodovi: 657 |
|
Uf,grozno za gledati,imali smo sličnu situaciju u Zadru 85.Nadam se da će se stabla uspješno oporaviti.
![]() |
||
![]() |
||
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
|
Crnogorica je lijepa pod snijegom, pa čak i kad ima malo leda po njoj ali ovo je previše. Nadam se da štete ne budu prevelike. |
||
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
||
![]() |
||
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
|
Ovo zaista ne izgleda dobro,nadam se samo da imaš struju i da je sve drugo dobro!
|
||
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
||
![]() |
||
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
|
Pinus baš loše izgleda.Nadam se da je sve drugo u redu.
![]() |
||
![]() |
||
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
|
Tužno.
![]() |
||
Pozdrav iz Osijeka
|
||
![]() |
||
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
|
Velika šteta
![]() Tise bi se trebale obnavljati, zar ne? Potjeraju li nove grane? Kod tuja znam da neće biti dobro. |
||
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
||
![]() |
||
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
|
a joj, baš vas je stisla zima, nadam se da će se biljke koliko toliko oporaviti!
|
||
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
||
![]() |
||
arim ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
|
Znam da je ovo teško gledati ali samo nek ste vi dobro.
|
||
“Život je kao ogledalo: ako mu se namrštiš, namrštiće se i ono tebi; ali ako mu se nasmiješ, uzvratiće ti osmijehom.” – Vilijem Takerej
|
||
![]() |
||
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
|
|
||
![]() |
||
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
|
Neznam koliko će im naškoditi led i koliko će to još trajati, ali bit će mi je jako žao ako nastradaju, jer ja obožavam tvoju okućnicu.
Nadam se da imate struje, preko FB smo se čuli s prijateljem kod Postojne i kaže da igra Čovječe ne ljuti se sa ženom umotani u deke i da je situacija gadna. |
||
život je more
|
||
![]() |
||
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
|
Koliko god su slike zime lijepe toliko me zazebe kod srca kad vidim sve te stete i patnje ljudi koji su potrefeni njom .
Mi smo veceras vidjeli na NET.TV preko Comp kako to izgleda ! Mi nemamo snijega , ono malo kaj je bilo otopilo se , jucer je bio prekrasan suncani dan a danas je vec bilo sivo i mokro ! |
||
![]() |
||
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
|
Uh koliko je tu zavrzlame da ne kažem zla, slušam i pratim da je zaleđeno bez struje, Pinus kad možeš javi se, nadam se da nije velika šteta i da imaš grijanje na drva pa da ne patite prvenstveno Vi a onda biljčice koje će vjerujem lakse podnjeti ovu studen
![]() |
||
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
||
![]() |
||
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
|
Da ovo je prvi vrt gdje sam provjerila stanje
![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
|
![]() |
||
![]() |
||
|
Eee Pinus ne znam točno stanje na mom terenu, ali znam da su prvi susjedi otišli iz kuća u druge gradove kod rodbine. Sve je polomljeno, dalekovodi počupani, pa i moj. Struju im ne mogu osposobiti ni za 7 dana.
U jesen ništa nisam zaštitila, viša sila. Mislim da mi je vrt sravnat sa zemljom. Da mi barem tise prežive. ![]() Samo da je zdravlja i sadit ćemo nove i ljepše biljke. ![]() |
||
|
||
![]() |
||
OSica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1105 |
|
Nadam se da će se sve ovo oporaviti.Čudljiva priroda,ali sama pravi reda.Na proljeće nam stavi nove fotke.Sve ćemo mi to izdržati,priroda nas tako uči da ju moramo više cijeniti.
|
||
![]() |
||
administrator ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
administrator ![]() ![]() tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
|
Ovo gadno izgleda!!!!!!!
Da li će biti štete kada se snijeg otopi ili su samo grane posavijane ali će se sve oporaviti. |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 9> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |