Slavujev vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 146147148149150 282> |
Korisnik | |
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() i ja ih obožavam i nekada sam ih imala još i više, ali za sve treba vremena, truda i strpljenja, a toga je sve manje. |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
nisko ljubičasto je jaglac, starinski, obični, otporan. gledam ovih dana po trgovinama i tržnici uzgojene jaglace, prekrasnih boja, ali nisam ni jednog kupila jer mi njihova ljepota djeluje umjetno i uopće me ne privlači. |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Karli ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() 2. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 22 Lipanj 2013 Lokacija: Gospić Status: Offline Bodovi: 1352 |
Obožavam tvoje čuvarkuće posađene u sve i svašta. Prekrasne su.
![]() |
|
"Tuga gleda unatrag, briga gleda oko sebe, a vjera gleda gore"
|
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
kod tebe je dobrano proljeće.što je ono prekrasno,nisko ljubičasto
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
panda ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2010 Lokacija: Dalj ( Osijek ) Status: Offline Bodovi: 852 |
wow svaka ti cast, samo sam u setnji i odmaram dusu
![]() |
|
Nihil agenti dies longus est. - Ništa ne radeći, dan je dug.
|
|
![]() |
|
OSica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1105 |
Krasni su,odlične slike......
|
|
![]() |
|
|
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
oo! pa stvarno se već sve lijepo popunjava. jako lijepo izgleda!
|
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
OSica, nisu ti Vinkovci daleko!
Retriver Sara, hvala ti! Nažalost, i kod nas su zaredali tmurni i kišni dani i opet je sve usporilo. KARMEN, drago mi je vidjeti te u vrtu. desert rose, hvala ti! ![]() iako nema sunca, vrt se polako popunjava ![]() ![]() |
|
![]() |
|
desert rose ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2013 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2547 |
Kod tebe je inače lijepo, a sada će svakim danom biti sve ljepše!
![]() |
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Oprosti ali da li mi živimo u istim klimatskim uvjetima? Kod tebe sve već probuđeno i okupano suncem...tako me nedostaje njegova toplina. Zato ću još malo šetati kod tebe.
|
|
![]() |
|
OSica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1105 |
E to meni treba,krtice mi sve uništiše.....
|
|
![]() |
|
MLJEČIKA euphorbia
euphorbia charachais wulfenii ![]() ![]() Grmolika trajnica, visoka do 1 m, cvjeta u rano proljeće žutozelenim cvjetovima. Pripada porodici mlječika. Karakteristično za ove biljke je da im iz prerezane stabljike curi gorka, bijela i jako ljuta tekućina, koja na koži može izazvati zapaljenje i plikove. Voli sunčane položaje ili polusjenu i dobro drenirano tlo. U glinastim tlima će biti nešto niža. veliki mlječak euphorbia lathyris biljka protiv krtica ![]() Veliki mlječak je dvogodišnja biljka, za koju kažu da zbog neugodnog mirisa, kojega ispušta kroz korijen, tjera krtice i voluharice iz vrta. Visoka je do 1,20, nakon cvjetanja formira dekorativne tobolce sa sjemenom, i sama se zasijava. |
|
![]() |
|
Oduševila sam se danas, kada sam vidjela da je moja akebia quinata stvorila male cvjetne pupove!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
...još nedavno je bilo sve tmurno i mrtvo kažeš, draga Slavujka, a sada su već nastupile prekrasne promjene...vrt je zaista živnuo, počeo bujati, očito je da vi u Slavoniji, za razliku od nas imate sunčeka...prelijepe i vrlo kvalitetne fotografije stavljaš, svaka čast, čestitam
![]() ![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
Samo ću reći,prekrasno
|
|
![]() |
|
Neki mirisi zabljesnu, a onda brzo nestanu, poput uzavrele privlačnosti citrusa ili oštre note metvice. Neki potječu iz manje rijetkih izvora poput neobičnog pjeva sirena koje zovu s ljubica skrivenih u šumarku ili irisa nakon proljetne kiše. Neki mirisi oslobađaju nalete poluzaboravljenih sjećanja. A onda opet, postoje i mirisi koji kao da odaju istinu o ljudima i mjestima koje nikad niste zaboravili: mirisi zbog kojih vrijeme stoji. Iz knjige "Kuća vjetra i sjene" Deborah Lawrenson ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 146147148149150 282> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |