Moj i njegov vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1415161718 137> |
Korisnik | ||
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Samo da ostavi trg draga, preljepo proljeće kod tebe |
||
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
vila2 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Travanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 904 |
|
Što sam? Tko sam? Ja sam samo sanjar...
|
||
![]() |
||
@kaktus ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 14 Svibanj 2013 Lokacija: markovac našičk Status: Offline Bodovi: 2374 |
|
Malo sam prošetala po vrtu, prelijepo
![]() |
||
Razum nam može reći što trebamo izbjegavati,
ali samo nam srce kaže što moramo učiniti.(Joubert) |
||
![]() |
||
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
|
Kerija se zove draga , kerija ! To je prvo kaj cu si ja sad kupiti ! Meni je to jako lijepo ! ![]() |
||
![]() |
||
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
|
Šteta za magnoliju a ledina je baš super,domaća prava!
|
||
![]() |
||
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
|
![]() |
||
mikica.dm ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2010 Lokacija: Donji Miholjac Status: Offline Bodovi: 611 |
|
I mene zanima, imam to ali ne znam kako se zove
![]() |
||
![]() |
||
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
|
sjećate se divne bijele magnolije koja je bila takva jedina u gradu..e pa ona je popiljena, kad su komunalci rušili veliku katalpu ipred stare kuć
![]() ![]() ![]() ..evo stare slike ![]() |
||
![]() |
||
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
|
![]() |
||
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
|
![]() |
||
FLORAMYE ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1337 |
|
Meni se svidjela slika tvoje ledine! Ima nešto u njoj...
![]() |
||
Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
|
||
![]() |
||
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
|
![]() |
||
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
|
..i danas sam uživala u bojama i mirisima u vrtu, svaki put sve više rascvalo..htjela sam sve slikati, ali nekako mi nije išlo od ruke, malo je čudno svjetlo, polu oblačno..šeboji su rscvali, a i voćke, jabuka, dunja, višnja ..no evo samo neke slike, za sada
![]() ![]() ![]() ![]() ..da i mačka se pok..ala ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
|
![]() |
||
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
|
cure vi dođete u moj vrt kad mene nema ![]() GuteFee taj grm se lako razmnožava jer se brzo širi...kaj buš kupovala, odi negdje kod susjeda pa nek ti da grančicu s korjenčićem-- ![]() svim posjetiteljima mojeg vrta ![]() |
||
![]() |
||
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
|
Lijepo je u tvome vrtu.....Šeboj mene isto oduševljava.....
|
||
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
||
![]() |
||
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
|
je epifilum koji je bio prezimio u podrumu..izgleda mi nekako kao mrtav, posadila sam ga vani, pa da vidimo jel bude šta od njega |
||
![]() |
||
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
|
Koji je to užitak, gledati kako se vrt svakim danom mijenja, svaki dan nešto drugo procvate. Baš ti je lijepo.
|
||
Lepe ti je Zagorje zelene
|
||
![]() |
||
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
|
prosetala po tvom vrtu ,popila kavu i tebi ostavljam pozdrav ...jeli na prvoj sliki tebi epifilum u zemlji ili je to nesto drugo
|
||
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
||
![]() |
||
mikica.dm ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2010 Lokacija: Donji Miholjac Status: Offline Bodovi: 611 |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1415161718 137> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |