Slavujev vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 124125126127128 282> |
Korisnik | |
sanja17 ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2014 Lokacija: vinkovci Status: Offline Bodovi: 34 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Slaviceeeee, predivno.... pozzzzz
....
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
pozdravljam tebe i tvoje biljčice.
što je ono bijelo u pozadini trave
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
mimi46 ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 20 Veljača 2011 Lokacija: moslavina Status: Offline Bodovi: 386 |
Divota kao i uvijek...
![]() |
|
![]() |
|
Andina ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Kad pomislim da si nam već sve pokazala, iznenadiš me nečim novim! Ovi krupni kadrovi su fantastični!!! Svaku biljku mogu detaljno razgledati, uočiti kombinacije cvjetova koje su tako jednostavne, a tako efektne! Šezdeset i peti put sam već pregledala zadnjih par stranica i ne mogu se nadiviti tvom cvijeću.
|
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
![]() |
|
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
![]() kraljevski ljiljan ![]() ![]() Gospin plašt ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
![]() ![]() ![]() ![]() smilje ![]() ![]() veronica spicata "Tickled pink" ![]() ![]() |
|
![]() |
|
desert rose ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2013 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2547 |
Slavujčice ![]() ![]() |
|
![]() |
|
temzi ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 01 Travanj 2013 Lokacija: Zagreb,Croatia Status: Offline Bodovi: 1316 |
Ponestalo mi riječi divljenja kojima bih mogla opisati tvoj vrt, zato ću samo, iako mi je svaki tvoj cvijet predivan, izdvojiti rozu loniceru oblikovanu u stabalce, zadivljujuća je u tom obliku.Isto tako su mi preslatki euonymusi oblikovani kao bonsaići, tvoja najdraža ruža je toliko nestvarno lijepa kao iz bajke.A cvijetiće saxifrage i ja jako volim, pogotovo jer su mojoj mami to najdraži cvijetići, ona im se divi svake godine iznova.
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
dea78 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Ožujak 2014 Lokacija: zagreb Status: Offline Bodovi: 661 |
Draga Slavujcice kao i obicno sve lijepo, rascvijetano i sareno
![]() |
|
Pozdrav iz Zagreba!
|
|
![]() |
|
"nek izlazi sunce"
![]() goruča ljubav (lychnis chalcedonica) ![]() ![]() dvornik (polygonum polymorfum) ![]() acanthus mollis ![]() ![]() |
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
A ja mogu reći da mi se baš sviđa ova "zbrka"!!!
U ovakvom izdanju tvoj vrt još nismo vidjeli....... divlji, neobuzdan, oteo se kontroli i prekrasan. Baš ova slika zrači nekim posebnim šarmom i poziva da se dobro zagledam u svaku biljku, da pokušam zaviriti što se krije iza nje, da pokušam shvatiti kome ili čemu se inate. Jer, upravo takav dojam ostavljaju - "eto, za inat!"
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Vila i Miška
drage moje posjetiteljice i vrijedne vrtlarice, volim vas vidjeti u svom vrtu, ![]() i neću se, Vilo, ljutiti što ponavljaš slike, jer uvijek izabereš one koje su i meni drage. Miška, vidim da sam te navikla da u tvom vidokrugu sa klupice ili terase, ima uvijek nešto novo ![]() ...ali, ove godine se događa nešto neobično, u isto vrijeme cvjetaju razne biljke, neke su uranile, neke zakasnile, sve izrasle previsoke, svima cvjetovi brzo uvenu... Mislim da je to posljedica blage zime, puno kiše, vlage u zraku, i neke čudne energije koja je stvorila zbrku u vrtu, kao na ovoj slici ![]() |
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
A mene je oduševila ova prekrasna ruža i jutarnja slika vrta.
![]() |
|
![]() |
|
kamenjar, tebi za dobro jutro!
![]() |
|
![]() |
|
mene je oduševila zbog crvene boje. Sve su mi boje lijepe, ali crvena i bijela ipak imaju zrnce ljepote više od ostalih. |
|
![]() |
|
dobro došla! ![]() |
|
![]() |
|
drago mi je desert rose da si opet ovdje!
![]() a evo nešto za tebe i u prvom planu ![]() brzo će i tvoj omiljeni fratarski papar, vidjeti ćeš kako je postao pravo malo stabalce. |
|
![]() |
|
desert rose ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2013 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2547 |
Kako samo vrijeme leti, eto opet sam ovdje i divim se lavandi (iako nije u prvome planu no ja sam je naravno primjetila) i pitam se zašto sam "zapela" od sve te divote baš za nju!? Ne znam, možda zbog boje, zbog mirisa, zbog ljekovitosti... no možda i nije potrebno tražiti razlog za privrženost, simpatiju i ljubav...
![]() |
|
![]() |
|
Meni je svaki dan sve ljepša, jer kada se potpuno otvori, izgleda kao plišana. ovakva je danas ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 124125126127128 282> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |