Gioiaa-dnevnik |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3334353637 39> |
Korisnik | |
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
i procvetala mi niska perunika
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Kao prvo,zalila svo cvece,prvo u vrtu,pa na donjoj terasi i na kraju na spratu.Dan savrsen za rad,oblacan,zato sam skoro citav dan provela u vrtu cupajuci korov i presadila nesto biljaka sto su smetale.
Oko 18 h kao pocela kisa i oterala me u kucu,i evo vise ne pada. Eto monna i kod mene znaci isto,nikako da se ispada ta kisa. Procvetala mi Acidanthera ![]() |
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Ako i padne, opet dobro
![]() |
|
![]() |
|
nije padala,tako da trud nije bio zaludan
![]() |
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Bravo za trud zalijevanja, ja uvijek pratim prognozu pa za svaki slučaj ne zalijem
![]() |
|
![]() |
|
he i ja tako zaboravim pa sejem u zadnji cas...da,posejala i pakujac(jel mu tako ime?)...nacupala se trave,i
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Ajme baš si me dosjetila da imam vrećicu nečeg što se sije u osmom mjesecu - moram to potražiti.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Opet desetak kapi kise,tako je nekoliko puta danas...ocu-necu nesto da privredim ili ne?ipak sam posejala drugu turu lupine i srebrenka,jednu kesicu macuhica...posle cu tur.karanfila i preostale macuhice.Moram pogledati kad se encijan sije,njega nisam nikad ni sijala a ni imala.Odo da pogledam.
|
|
![]() |
|
ima slikica ali ne ovde...
kod mene oblacno,valjda ce pasti kisa pa sam odlozila zaljevanje ![]() |
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Blago tebi! ja još čekam slikice...
![]() |
|
![]() |
|
od radova ni traga!citav dan sam uzivala kupajuci se.priznajem,zalila sam cvece
![]() |
|
![]() |
|
bice bice
![]() |
|
![]() |
|
Nadamo se i kojoj slikici
![]() |
|
![]() |
|
jedini rad,a pre bi rekla zadovoljstvo je namestanje bazena i punjenje vodom.Naravno danas nema nista od kupanja,al sutra se nadam uzivanju
![]() ![]() |
|
![]() |
|
e danas je skoro tako bilo,nisam cak ni zaljevala.
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
gioiaa daj malo oladi - sve će te ionako čekati, nikud neće pobjeći -
znaš onu "rad je zadovoljstvo", ali sada nije vrijeme da se prepuštamo zadovoljstvima.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
heee,trudim se da mislim.
nisam danas preterala s radovima,malo ceprkala ono sto kosilica ne moze da dohvati.prije sat ipo zalila dobro i nista vise. |
|
![]() |
|
Šeflera ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
Tak i treba! Misli na svoju
![]() |
|
![]() |
|
evo da i ja napisem nesto sto sam korisno uradila u mom vrtu.Pokosila sam travu sa novom kosilicom,da nije pao mrak zavrsila bi celo dvoriste.Milina,kosilica mala,laka za rukovanje
![]() ![]() |
|
![]() |
|
ma znam da nije nista savrseno.ne bih po citavom vrtu stavila,barem jedan deo,a na foliju bi stavila sitan sljunak,to sam videla u nekom casopisu.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3334353637 39> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |