Deino skromno cvijece |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 14> |
Korisnik | |
dea78 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Ožujak 2014 Lokacija: zagreb Status: Offline Bodovi: 661 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Pozdrav iz Zagreba!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
dea78 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Ožujak 2014 Lokacija: zagreb Status: Offline Bodovi: 661 |
|
|
Pozdrav iz Zagreba!
|
|
![]() |
|
Lucy
![]() |
|
Pozdrav iz Zagreba!
|
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Prkos je pun pupova, boja mu je predivna. Vrt se lijepo popunjava.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
![]() |
|
temzi ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 01 Travanj 2013 Lokacija: Zagreb,Croatia Status: Offline Bodovi: 1316 |
Krasni veseli cvjeteki kod tebe, pošto obožavam karanfilčeke, najveće pohvale idu ovom prekrasnom šarenom ljepotanu! Crveni pakujci su mi predivni... jako lijepo!
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Monna ![]() Trajnica ![]() ![]() 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
jako lijepo dea.....
![]() ![]() |
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
![]() |
|
Draga Camellia rast zahvaljujuci tebi i tvojim divnim crasulama i drugom cvijecu koje si mi poklonila!!!
|
|
Pozdrav iz Zagreba!
|
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Dea krasno i njegovano cvijeće.Sigurna sam da će broj sukulenata samo rasti.
![]() |
|
![]() |
|
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Malo sam škicnula kaj ima novoga kod tebe - frajlice su mi divne tako prošarane. Internet mi prekida, u tijeku popravak pa ne mogu ništa dalje, čak ni staviti smajlića. Ostavljam ti pozdrav do slijedećeg tipkanja!
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
Pozdrav iz Zagreba!
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
Pozdrav iz Zagreba!
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
Pozdrav iz Zagreba!
|
|
![]() |
|
Hvala Ovcice i dobrodosla u moj vrt
![]() |
|
Pozdrav iz Zagreba!
|
|
![]() |
|
@kaktus ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 14 Svibanj 2013 Lokacija: markovac našičk Status: Offline Bodovi: 2374 |
Draga Dea prekrasan cvijet optinie, žao mi je što nije procvijetao kada sam ja bila u petak, ali imam ja pelcer od nje pa kada ja budem imala cvijet i ja ću se hvaliti( ha, ha)...
|
|
Razum nam može reći što trebamo izbjegavati,
ali samo nam srce kaže što moramo učiniti.(Joubert) |
|
![]() |
|
ovcica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: okolica Zagreba Status: Offline Bodovi: 543 |
Još jedan lijepi cvjetnjak na vidiku! Nestrpljivo očekujem još sličica
![]() |
|
Život je more...
|
|
![]() |
|
temzi ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 01 Travanj 2013 Lokacija: Zagreb,Croatia Status: Offline Bodovi: 1316 |
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Bugice
![]() |
|
Pozdrav iz Zagreba!
|
|
![]() |
|
alstroemeria
![]() ![]() |
|
Pozdrav iz Zagreba!
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Pozdrav iz Zagreba!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 14> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |