Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Vrtek
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Vrtek

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1213141516 35>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
temzi View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1316
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje temzi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Srpanj 2014 u 11:50
Dea hvala ti, drago mi je da si opet navratila!
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
lucy View Drop Down
Trajnica
Trajnica
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 2541
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lucy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Srpanj 2014 u 00:32
Imaš jako lijepih sempervivuma. Kraj njih sam se dulje zadržala, teško me odvući od njih.
Sutra je novi dan.
Na vrh
temzi View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje temzi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Srpanj 2014 u 01:20
Hvala ti draga Lucy, sempervivumi su jako zahvalne i lijepe biljčice, svakako bih ih željela još nabaviti u raznim bojama...
Na vrh
temzi View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje temzi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Srpanj 2014 u 01:28
Draga gute Fee hvala ti puno! Vesele me tvoji posjeti mojem vrteku, navrati mi i opet!
Na vrh
@kaktus View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2374
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje @kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Srpanj 2014 u 21:20
Koje ljepote u ovom vrtu, posebno su me očarale čuvarkuće prekrasne su
Razum nam može reći što trebamo izbjegavati,
ali samo nam srce kaže što moramo učiniti.(Joubert)
Na vrh
catalpa View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1763
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje catalpa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Srpanj 2014 u 22:51
Prekrasno smile57
Na vrh
lucy View Drop Down
Trajnica
Trajnica
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 2541
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lucy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Srpanj 2014 u 00:48
Originalno poslano od člana temzi temzi napisao:

Hvala ti draga Lucy, sempervivumi su jako zahvalne i lijepe biljčice, svakako bih ih željela još nabaviti u raznim bojama...
<DIV abp="1178">
To mi je u planu za sljedeću godinu. Kad nešto voliš, kad ti lijepo uspijeva, preostaje ti samo jedno - nabavi ih još, opusti se i uživaj. Je li tako?
Sutra je novi dan.
Na vrh
temzi View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje temzi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Srpanj 2014 u 20:00
Catalpa, dobrodošla u moj vrt, drago mi je da si navratila!
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Srpanj 2014 u 22:04
prekrasne čuvarkućeClap a fuksija u vrtu je stvarno posebna, sedumi su za svaku pohvalu
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Srpanj 2014 u 08:12
Draga temzi, u nekoliko sam navrata škicnula tvoj vrtek kada je bio u aktivnim temama, a jutros je baš lijepo svježe pa sam si dala truda da sve od početka detaljno pregledam i da obavim jednu vrstu predupoznavanja, hahaWink...za sada ću samo reći da imaš jako lijepu i zanimljivu kolekciju biljaka, lijepe dekorativne teglice, smisla za vrtni dizajn i da mi se sve što si učinila u vrteku jako sviđa, a posebno njegov šumski dio...Smile
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...

zagreb
Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8291
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Kolovoz 2014 u 14:57
Da malo škicnem, dugo me nije bilo... aeonium je predivan, čuvarkućice za deset... smile127 Svoje sam morala pod hitno presaditi iz vrta u tegle, jer dok me nije bilo kod kuće, naškodila im je prevelika količina kiše. 
Na vrh
temzi View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje temzi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Kolovoz 2014 u 22:57
Originalno poslano od člana @kaktus @kaktus napisao:

Koje ljepote u ovom vrtu, posebno su me očarale čuvarkuće prekrasne su
Hvala ti draga kaktus, jedva čekam vidjeti njihove predivne boje nakon zime, tada su najljepše!
Na vrh
temzi View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje temzi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Kolovoz 2014 u 23:04
Originalno poslano od člana Mari,5510 Mari,5510 napisao:

prekrasne čuvarkućeClap a fuksija u vrtu je stvarno posebna, sedumi su za svaku pohvalu
Mari hvala ti što si posjetila moj vrt, čuvarkuće i sedume jako volim, a fuksija je narasla već metar i pol i neumorno cvate cijelo ljeto...prekrasni su joj cvjetići!
Na vrh
temzi View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje temzi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Kolovoz 2014 u 23:08
Originalno poslano od člana Retriver Sara Retriver Sara napisao:

Draga temzi, u nekoliko sam navrata škicnula tvoj vrtek kada je bio u aktivnim temama, a jutros je baš lijepo svježe pa sam si dala truda da sve od početka detaljno pregledam i da obavim jednu vrstu predupoznavanja, hahaWink...za sada ću samo reći da imaš jako lijepu i zanimljivu kolekciju biljaka, lijepe dekorativne teglice, smisla za vrtni dizajn i da mi se sve što si učinila u vrteku jako sviđa, a posebno njegov šumski dio...Smile
Draga Saro hvala ti na posjeti, i naravno na lijepim pohvalama koje mi puno znače!
Na vrh
temzi View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje temzi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Kolovoz 2014 u 23:17
Originalno poslano od člana bugicaza5 bugicaza5 napisao:

Da malo škicnem, dugo me nije bilo... aeonium je predivan, čuvarkućice za deset... smile127 Svoje sam morala pod hitno presaditi iz vrta u tegle, jer dok me nije bilo kod kuće, naškodila im je prevelika količina kiše. 

Pozdrav Bugice, ja sam u vrt posadila samo one obične zelene čuvarkuće i zemlju drenirala šljunkom, a ove meni posebnije čuvam pod budnim okom kod sebe u Zg na balkonu u dobro dreniranim vrtićima...
Na vrh
desert rose View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2547
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje desert rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Kolovoz 2014 u 13:03
Evo mene opet po dozu botanike... raznoliko je kod tebe, nešto sam prepoznala, nešto naučila! Thumbs Up
Ne vjerujem u duhove, ali vjerujem u snove, a ponekad i u bajke...
Na vrh
belica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 2763
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje belica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Kolovoz 2014 u 07:48
evo i mene konačno sam uhvatila malo vremena, malo izbacila sinčića s kompa LOL i pregledala i upoznala se i s tvojim vrtekom. Čini mi se da sam ti već i rekla da će se meni taj vrtek sviđati, i bome nisam pogriješila, prepun je zgodnih detalja i divnog cvijeća, a još k tome i peseka ima.... ma to je to za mene .
Biti će mi zadovoljstvo šetati kroz njega i uživati zajedno s tobom

belica,zagreb
Na vrh
petit View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 349
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje petit Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Kolovoz 2014 u 09:25
Kako su ti lijepe čuvarkuće, vidi se da uživaš u njima i da su pažene i mažene baš kao i Mina :) Vrtek s puno pažljivo odabranih detalja, smiren i opuštajuć. Baš sam uživala uz prvu jutarnju kavicu.
Na vrh
Karli View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
2. Najljepši vrt - Zima 2013/14

Bodovi: 1352
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Karli Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Kolovoz 2014 u 20:53
Malo sam šetala i uživala u čuvarkučama, ali izdvajam vrtnu fuksiju kako lijepe zvončiče (trubice) ima. smile55
"Tuga gleda unatrag, briga gleda oko sebe, a vjera gleda gore"
Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8291
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Kolovoz 2014 u 20:38
Draga temzi, sad su i moje čuvarkuće, i to sve bez iznimke, na sigurnom u tegli na balkonu. Na greškama se uči, ali bilo bi mi jako žao da su mi nestale zbog previše kiša. Tim više što su sve koje imam poklon dragih cvjetnih prijateljica. Hug
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1213141516 35>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.