Čuvarkuća - Sempervivum |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345 96> |
Korisnik | |
JosipaNu ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kamena predivnog...kako divna kombinacija...ja sam nasla nesto ljepog drveta isto zgodno al kamenu nema premca....obozavam cuvarkuce....
|
|
divno je biti nekome nesto....
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
rajski vrtovi ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Srpanj 2014 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1789 |
Kao stvoreni jedno za drugo. Predivno !
|
|
"I budi kao ruža koja daje miris svima, a ne samo dobrima, ili drvo koje daje hlad i onome koji želi da ga posječe." M.Selimović
|
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
JosipaNu ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
![]() |
|
|
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
nevrijedi natjecanje ja nisam jos sšremna,,ngodinu...tek jednu po jednu vrstu nabavljam...:)
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Temzi, prekrasne su čuvarkuće u kombinaciji s prkosom.
Anastazija, tvoje krasno popunjavaju fuge između kamenja. |
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
temzi, Anastazija
![]() ![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
Alma.M. ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 02 Lipanj 2014 Lokacija: HR Status: Offline Bodovi: 214 |
Potpis na Bugicuza5, sve su prekrasne!
![]() |
|
![]() |
|
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Pa, dakle, curke, je li ovo natjecanje: čija je čuvarkuća najljepša?
![]() ![]() |
|
![]() |
|
temzi ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 01 Travanj 2013 Lokacija: Zagreb,Croatia Status: Offline Bodovi: 1316 |
Josipa, Miška, Bugica, hvala vam puno curke moje drage!
Anastazija jako mi se sviđa tvoj bujan vrtić čuvarkuća, prekrasno!
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Prelijepo!
![]() |
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
![]() |
|
e tako izgeda cvijce kad se brine za njega....zlatne ruke...
![]() |
|
![]() |
|
temzi ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 01 Travanj 2013 Lokacija: Zagreb,Croatia Status: Offline Bodovi: 1316 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
o da je bio koji pecercic vec bi ga ja maznlia..dosta lose se brine za cvijece pasve koda se susi...a sta cmo nismo svi isti.....
![]() |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Nisam sigurna, nema potrebe pelcati listiće kad imaju uvijek puno mladica. |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345 96> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |