Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Vrtek
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Vrtek

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1617181920 35>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 6620
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Rujan 2014 u 11:05
Prekrasne su ti slike,posebnom u ovo tmurno jutro.Ti si stvarno napravila puno toga lijepoga u svom vrteku.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2921
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Rujan 2014 u 08:57
Originalno poslano od člana temzi temzi napisao:

Miranda, Lucy, Gute Fee, JosipaNu, drage moje hvala vam što svraćate u moj vrtek...raduje me svaka divna riječ koju ste mi uputile, a posebno mi je drago da vam se sviđa kod mene u posjeti!
kako necemo kad je sve savrseno...a svi dobro znamo koiko truda treba ukoziti....zatne ruke imas...smile91
Na vrh
temzi View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1316
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje temzi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Rujan 2014 u 00:13

Hvala Saro!...naravno da ću sakupljati sjeme, nisam zaboravila...mislim ja na tebe!

Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Rujan 2014 u 19:31
pričali smo o cinijama na zadnjoj kavici, tvoje su baš krasne...a tek cleome, i to smo rekli da se skuplja sjeme jer je nijansa predivna!!!
I naravno, da se svima najviše sviđa zadnja slika jer prikazuje savršenu kompleksnost tvojega malog i slatkog vrtekaSmile a tu je i Mina...

...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...

zagreb
Na vrh
temzi View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje temzi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Rujan 2014 u 10:28
Miranda, Lucy, Gute Fee, JosipaNu, drage moje hvala vam što svraćate u moj vrtek...raduje me svaka divna riječ koju ste mi uputile, a posebno mi je drago da vam se sviđa kod mene u posjeti!
Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2921
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Rujan 2014 u 09:54
Gypsophila-Bijeli šlajer pa onda ovaj Paukov cvijet......pravo za nevjerovati...nemogu da te neobidjem...uzivam u svakom pregledu...nastavi tako prava si vrtarica.....smile64
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 7699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Rujan 2014 u 23:27

Predivno ! Koju si ti cvijetnu oazu stvorila !
     Svaka cast !
                                                                                                  animierte-blumen-bilder-145
Na vrh
lucy View Drop Down
Trajnica
Trajnica
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 2541
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lucy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Rujan 2014 u 23:05
Zaljubio se pauk u cvijet. Zaljubio se cvijet u pauka. I nastao paukov cvijet.
Sutra je novi dan.
Na vrh
Miranda View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1263
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Miranda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Rujan 2014 u 15:51
Boje u tvom vrtu kao da prkose kiši i oblacima!smile169
A najdraža sličica... treba li uopće reći koja je ?LOL

Na vrh
temzi View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje temzi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Rujan 2014 u 14:09
Rajski vrtovi hvala ti puno!!!
Na vrh
temzi View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje temzi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Rujan 2014 u 14:07
Miška

Anastazija
Na vrh
rajski vrtovi View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1789
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rajski vrtovi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Rujan 2014 u 14:02
Predivno, prelijepo, prekrasno ... ma sve naj !
Na vrh
Anastazija_ View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
1. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 6004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Rujan 2014 u 13:37

I meni se zadnja slika najviše sviđa  Smile.
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
Na vrh
miska View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miska Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Rujan 2014 u 11:33
Predivan paukov cvijet,
a ova zadnja slika je super
Na vrh
temzi View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje temzi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Rujan 2014 u 00:25
Na vrh
temzi View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje temzi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Rujan 2014 u 00:03
Gypsophila-Bijeli šlajer

Na vrh
temzi View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje temzi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Rujan 2014 u 23:57
Cinije

Mali suncokretić, svakim danom sve više fali sjemenčica, izgleda da su ptičice već započele gozbu, a namjeravam im ostaviti sjemenčice i za zimu...

Na vrh
temzi View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje temzi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Rujan 2014 u 23:47
Cleome Spinosa-Paukov cvijet

Na vrh
lucy View Drop Down
Trajnica
Trajnica
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 2541
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lucy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Rujan 2014 u 14:30
Originalno poslano od člana temzi temzi napisao:

Originalno poslano od člana lucy lucy napisao:

Zvončići vrtne fuksije bojom i svježinom svojih zvona kao da slave prirodu i ovaj vrt i sve biljke u njemu koje pokazuju ili će tek pokazati svoju ljepotu i savršenost. Pozivu zvončića na slavlje u tvome vrtu pridružujem se i ja.

<DIV abp="821">
<DIV abp="822">
<DIV abp="823"> 
<DIV abp="824">Draga Lucy, uvijek me zatečeš svojim predivnim riječima koje tako divno sroči tvoja pjesnička duša, puno ti hvala na tome!!!
<DIV abp="825">
Cvijeće obožavam. Ne mogu se pohvaliti da o cvijeću puno znam, ne mogu sa sigurnošću davati stručne savjete jer ih i sama tražim od drugih, vrsnih poznavatelja i dobrih učitelja na ovom forumu. Kad gledam prizore tvog vrta (ili nekog drugog), cvjetna kulisa asocijativno i emocionalno snažno djeluje na mene. Zato i napišem ono što osjetim - vlastiti doživljaj trenutka. Drago mi je ako ti se to sviđa.
Sutra je novi dan.
Na vrh
temzi View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje temzi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Rujan 2014 u 11:03
Miškica, Mirandica, hvala drage moje!!!
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1617181920 35>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,281 sekundi.