Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Vrtek
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Vrtek

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1617181920 35>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
temzi View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1316
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje temzi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Rujan 2014 u 00:13

Hvala Saro!...naravno da ću sakupljati sjeme, nisam zaboravila...mislim ja na tebe!

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2921
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Rujan 2014 u 08:57
Originalno poslano od člana temzi temzi napisao:

Miranda, Lucy, Gute Fee, JosipaNu, drage moje hvala vam što svraćate u moj vrtek...raduje me svaka divna riječ koju ste mi uputile, a posebno mi je drago da vam se sviđa kod mene u posjeti!
kako necemo kad je sve savrseno...a svi dobro znamo koiko truda treba ukoziti....zatne ruke imas...smile91
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6620
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Rujan 2014 u 11:05
Prekrasne su ti slike,posebnom u ovo tmurno jutro.Ti si stvarno napravila puno toga lijepoga u svom vrteku.
Na vrh
temzi View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje temzi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Rujan 2014 u 18:12
Camellia puno ti hvala!!!
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 7699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Rujan 2014 u 18:24

Ovo mogu satima gledati a da se ne pomaknem !

Na vrh
temzi View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje temzi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Rujan 2014 u 20:48
Gute Fee
Na vrh
lucy View Drop Down
Trajnica
Trajnica
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 2541
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lucy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Rujan 2014 u 00:58
Stvarno je divan u svojoj neobičnosti.
Sutra je novi dan.
Na vrh
Nisa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017

Bodovi: 3089
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Rujan 2014 u 07:46
paukov cvijet je prekrasan, inače ga volim a ti si ga odlično uhvatila...
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
Na vrh
anabistrica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
4. Najljepši vrt - prijatelj životinja

Bodovi: 4011
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Rujan 2014 u 22:37

Evo opet krasnih zvončića vrtne Fuksije, jako zahvalna biljka, cvate cijelo ljeto i još ne misli stati...

Jesi sigurna da je to vrtna fuksija? Čini mi se da je to phygelius.
Lepe ti je Zagorje zelene
Na vrh
miska View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miska Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Rujan 2014 u 08:28
Temzi
Vrtna fuksija je predivna!
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Rujan 2014 u 09:09
anabistrica...vrtna fuksija je narodni naziv za Phygelus, a usput koristim priliku da mu ukažem svoje poštovanjeWink
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...

zagreb
Na vrh
rubensica View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 325
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rubensica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Rujan 2014 u 21:01
Predivne hoste i paprati... a tek stazica.. da je moja ja bi se stalno setala po njoj
Na vrh
temzi View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje temzi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Rujan 2014 u 22:07
Lucy, Nisa, Miška drage moje šaljem vam puno
Dođite mi opet!!!
Na vrh
temzi View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje temzi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Rujan 2014 u 22:46
Draga Anabistrice, kao što je već i Sara odgovorila vrtna fuksija je naš narodni naziv za Phygelius...kod prvog predstavljanja ove biljke navela sam joj puni naziv Phygelius capensis...pa nadalje pišem vrtna fuksija jer je pod tim imenom poznatijaWink...ove godine se baš raspojasala u visinu i širinu, jer joj ova blaga zima nije oštetila ni listić, jako je volim i nadam se da će mi tako lijepo rasti i nadalje! Hvala vam što ste posjetile moj vrtek, nadam se da ćete mi doći i opet!!!

Anabistrica, Retriver Sara  
Na vrh
lucy View Drop Down
Trajnica
Trajnica
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 2541
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lucy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Rujan 2014 u 23:59
U tvoj vrt rado dolazim, s dušom, jer i tvoj vrt ima dušu. Eto mene uskoro opet.
Sutra je novi dan.
Na vrh
temzi View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje temzi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Rujan 2014 u 12:17
Lucy draga, znaš da mi je jako drago svaki puta kada navratiš!!!
Na vrh
temzi View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje temzi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Rujan 2014 u 12:34
Originalno poslano od člana rubensica rubensica napisao:

Predivne hoste i paprati... a tek stazica.. da je moja ja bi se stalno setala po njoj
Dobrodošla u moj vrtek...stazica je bila prvo što sam napravila u dvorištu, to je bio jedini materijal s kojim sam raspolagala i odlučila ga iskoristiti kao stazicu, drago mi je da ti se sviđa i navrati mi opet!!!
Na vrh
catalpa View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1763
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje catalpa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Rujan 2014 u 10:34

Na vrh
catalpa View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1763
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje catalpa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Rujan 2014 u 10:37
prelijepo Smile
Na vrh
temzi View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje temzi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Rujan 2014 u 12:27
Catalpa, hvala ti na posjeti, dođi mi opet!!!
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1617181920 35>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,266 sekundi.