Slavujev vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 189190191192193 282> |
Korisnik | |
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Div krompirko je na razno razne načine, konačno iskopan.
Ove godine je pretjerao sa rastom i dosta korijenja mu je posječeno. Ako ne preživi zimu, na proljeće sadim mladi grmić. ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
baš je ogroman.znači ide van.moram se i ja potruditi
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
![]() kad već ne stignem sa jutarnjim mrazom.Uživam u slikama,sanjarim o proljeću i šarenim cvjetnim otočićima i kod tebe se virtualno" lansiram" u neke ranije datume ![]() Predivne su i ove mrazom prekrivene,kućna srećica i patkica puna čuvarkuća
![]() |
|
![]() |
|
desert rose ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2013 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2547 |
Nadam se da će gospodin Krumpirko preživjeti, šteta bi bila da se uništi jer divan je...
![]() |
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Lijepe su biljke kad u njih puhne mraz pa na njima ostane trag ledenog daha.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
bugica
rubensica Jutros je bilo prekrasno u vrtu. Bilo je mraza ali nije bio jak i na biljkama se ništa ne primjeti. Kada je izašlo sunce sve je blještalo. ![]() |
|
![]() |
|
![]() Prekrasan je, iako je porijeklom iz Afrike, jako je otporan, nezahtjevan, zimzelen i cvjeta cijelu sezonu. Ovako izgleda ljubičasti ![]() Krompirka izvadi i spremi ga u prostoriju bez svjetla. Nemoj ga sada puno orezivati, niti se brinuti ako mu uvenu listovi. Da bi na godinu bujno cvjetao mora imati period mirovanja. |
|
![]() |
|
Moj odabir za iduće "lansiranje" ![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
ok cvjetna prijateljice slažem se i drugim i trećim samo neka bude.sviđa mi se i crveni,a ovaj ljubičasti je poseban
hvala za savjet za krumpirka.bit će kako vi kažete šefice
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
![]() Sad mogu od gušta šetati svuda. A meni pelcer?Ajme prsti brži od pameti!Sorry ![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
ovaj ljubičasti je divan
![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
Divan božur!
![]() Toliko je dobro da se opet vraćam
![]() |
|
![]() |
|
Opet sam ispala stroga! ![]() ![]() ![]() ![]() ajama, draga moja cvjetna ![]() Miška, draga moja, tko bi mene nasmijao da nije tebe i tvojih rasplesanih i onesvješćenih smajlića, tvojih poruka i vesele naravi?!!! ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() Kaktusi,čuvarkuće,babosvilke ![]() Moram si malo smanjit otkucaje
![]() |
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Znam da ćemo uživat cijelu zimu u sličicama( kao što smo uživali cijelo proleće- ljeto- i ovu jesen) a i korisnim komentarina uz svaki cvijet prekrasnog cvijeća iz tvog vrta i zato već sad potpisujem šetnje u dugim zimskim večerima koji nam dolaze. Ostavljam pozdrave bez da komentiram predhodno uz neizostavno "vrt plijeni ljepotom koje nas ostavlja bez daha"
![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 189190191192193 282> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |