ajamin vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2223242526 145> |
Korisnik | |
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ajama, daj mi molim te napiši na pp koje slike su ti nestale - na kojoj stranici pa da vidim o čemu se radi. Ako su slike koje su stavljane preko cvijeta info, sigurno ti nitko nije brisao. Općenito, nitko ti niti ne bi brisao slike. Možda se samo radi o onom uobičajenom i već pisanom na temi problema sa slikama. Kad se stavlja recimo preko photobucketa, ukoliko sama obrišeš na njemu slike recimo radi stvaranja mjesta da bi mogla nove dodavati, onda ti se pobrišu te slike na svim mjestima gdje si ih objavljivala. Možda se samo radi o tom. Neki poslužitelji i sami ubacuju neke svoje slike i brišu automatzmom starije, ne mogu se sad sjetiti kako se zove nekako sa t.... ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
![]() |
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
nisam ja mislila nikud odlaziti.samo sam se razočarala u poslužitelje za stavljanje slika.
najbolje bih voljela stavljati preko cif-a.tu mi sigurno ostaju.ovi drugi kažu ne brišu,ali izgleda da ipak brišu.ovu sliku sam postavila samo zato da isprobam veličinu.pokušat ću s njom preko cif.a
|
|
|
|
![]() |
|
JosipaNu ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
ja se moram dodati..i sama sam veoma kratko tu al svaki put me admin obavjesti o brisanju ili o gresci koju radim....nemoj odustati...svi mo mi samo ljudi i nemaju vremena vjerovatno...
|
|
divno je biti nekome nesto....
|
|
![]() |
|
episcia
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Monna ![]() Trajnica ![]() ![]() 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
i od mene imas veliku
![]() ![]() |
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
![]() |
|
JosipaNu ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
ljepo ,preljepo,ova zadnja ima krasan cvijet a episcia bas posebna...neki dan sam nasla u svojoj knjizi uo cvijecu kako se takve biljke korjenom sire...bas je krasan...
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
rajski vrtovi ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Srpanj 2014 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1789 |
Nemoj odustajati, mora postojati način da postaviš slike. Nema veze starost računala, moj laptop jadničak ima ohohoo godina, svašta je preživio, rušio se nekoliko puta pa opet posluži.
Ja ispočetka nisam mogla stavljati preko firefoxa i explorera. Dok sam skužila da pokušam preko chroma ili opere prošlo je dobrih mjesec dana. A onda sam pročitala kod admina da trebam skinuti noviju, po mogućnosti zadnju verziju firefoxa što sam i učinila. Od tad sve radi kao švicarski satić. Pokušaj preko svih pretraživača, skini zadnje verzije i mislim da ne bi trebalo biti problema. Puno sreće ti želim. ![]() |
|
"I budi kao ruža koja daje miris svima, a ne samo dobrima, ili drvo koje daje hlad i onome koji želi da ga posječe." M.Selimović
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
I ja se veselim da si ostala u našem društvu i, naravno, novim slikicama tvog cvijeća...
![]() |
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
[QUOTE=ajama]
![]() ![]() |
|
![]() |
|
mali novitet,ali cvate
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
super, uspjelo je
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
eto vidis samo kad nas netko uputi....sta bi mi bez tebe.....
![]() |
|
|
|
![]() |
|
danas definitivno odustajem od stavljanja slika.već sam pisala da mi preko foruma ne idu slike.neznam zašto.vjerojatno je u pitanju moj stari kompjutor jer na poslu mi idu.pošto nemam namjeru obnavljati i ulagati u tehniku to otpada.kad stavljam preko ostalih poslužitelja (ili kako se to već zove) slike mi se brišu.admin niti ne pročita pp,a kamoli da odgovori.neću se više truditi stavljati nešto što mi se briše.žao mi je što su mi obrisane stare slike,jer to je bilo mjesto gdje se uvijek mogu vratiti i uporediti vrt od prošle godine,predprošle.....no nema veze.znam da te slike nisu dobre veličine i sad ih smanjujem,ali trebalo je stare ostaviti ili ranije na to upozoriti.znam da su to pravila foruma.
nisam ljuta samo ne želim raditi posao koji odlazi u vjetar.šteta za najbolji cvjetni forum
|
|
|
|
![]() |
|
malu kućnih cvatućih biljaka
![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2223242526 145> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |