Catalpa - moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4647484950 70> |
Korisnik | |
catalpa ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2014 Lokacija: zagorje Status: Offline Bodovi: 1763 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Miska draga nisam baš uskladjivala sa interijerom tak je ispalo.
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
catalpa ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2014 Lokacija: zagorje Status: Offline Bodovi: 1763 |
Josipa hvala i čuvaj se.
![]() |
|
![]() |
|
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
catalpa, na kojoj poziciji i temperaturi držiš hibi? Ja sam svog skroz orezala, da u proljeće potjera u grmić i na svjetlom i poluhladnom tavanu je. Sad mi se čini da bi rastao bez opadanja listića da sam ga ostavila u sobi uz veliku balkonsku stijenu. Kakva su tvoja iskustva?
![]() |
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
Krasan božićni!
Birala si ga prema boji interijera? ![]() I hibi je super!
![]() |
|
![]() |
|
JosipaNu ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
Kako je lijep ovaj hibiskus moj jos nije procvao niti jednom...a sukulentic je predivan...uzivam...
![]() |
|
divno je biti nekome nesto....
|
|
![]() |
|
draga gute hvala ti
![]() |
|
![]() |
|
moon ovaj božićnjak sam tek kupila, hibi me iznenadio i nije cvao prošlo ljeto, hvala ti na posjeti malo boje i cvjetića nam treba da lakše i brže dođe proljeće
![]() |
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Catalpa draga , ova kompozicija sa Bozicnim kaktusom i tvojom bojom zavjese ,
predivna mi je ! ![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Kod tebe je i zimi puno cvjetića. Krasan hibi i božićnjak
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
rubensica hvala ti na pohvali kad sljedeći put prolaziš navrati ako ću biti kod kuće jer ovih dana nisam radim
![]() |
|
![]() |
|
josipa draga zimzelene biljke ne moraju nužno biti jednolične one su jako zahvalne kao okviri za slike, hvala ti što dolaziš
![]() |
|
![]() |
|
miska aucubu sam slikala kad je tek počeo padati snijeg hvala ti puno na posjeti
![]() |
|
![]() |
|
Lucy draga sad me malo
![]() ![]() |
|
![]() |
|
rubensica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2013 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 325 |
Prosla sam neki dan tvojom ulicom. Ljepse je nego na slikama
![]() |
|
“Nije dovoljno samo živjeti!” – reče leptir, “Potrebno je imati malo sunca, malo slobode i malo cvijeća!” (H.C.Andersen)
|
|
![]() |
|
JosipaNu ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
ja kidam i zabadam u zemlju iz pohlepe...napravila bih si zimzelenu oazu da nije jednolicno....a sve to usput...kad idem doktoru ili nesto obaviti...4 5 grancica pa koja uhvati...a ja uzivam kad vidim da napreduju....
![]() |
|
divno je biti nekome nesto....
|
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
Prekrasna zimska idila u tvom dvorištu
![]() Aukuba okićena snijegom je super
![]() |
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Svake godine zima u nekim krajevima pretvara vrtove u bajkovite. Zapršti snijeg, pahulje ispletu bijele ogrtače i ogrnu sve što je u vrtu. A ja dođem u tvoju zimsku bajku i ne mogu se odlijepiti od nje. Divno izgleda.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
Draga moon hvala ti
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4647484950 70> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |