moje biljčice |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 147148149150> |
Korisnik | |
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hvala monna
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
![]() |
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
znam Silvek,no frks
|
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Ma prekrasno, a stvarno upečatljivo dominira plava boja. I meni krasne one male plave "ivančice" i onaj cvjetić s plavim točkicama
![]() |
|
![]() |
|
samo se ti smij - bude i za tebe ako budeš dobra
![]() |
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Samo sam čekala da počne Riječko-Varaždinski čenđ!!!
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Sve sjemenke plavog skupi i spremi, napiši što je, zbilja ćeš me usrećiti.
Kad bude vrijeme pošalji, a adresu ti šaljem na p.p.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
nema problema Triša,samo reci kojeg. Ovo sitno su jednogodišnje brahiskome (valjda se tak veli) i one su iz sjemena pa ga pokupim kad odcvatu,nema straha
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Hana ja sam luda za plavim cvijećem, a ovo tvoje je prava rapsodija u plavom, molim te, od andree ću dobiti plumbago, afrički ljiljan imam, ako možeš sjemenke ostalog plavog, odužit ću ti se nečim drugim
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Sve ove plave su za prezimljavanje u toplijem,na žalost
|
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Plumbago i afrički ljiljani, kao i hibiji obaraju s nogu!
Ma, sve, tek sad sam skužila da sve biljčice s plavim su mi ![]() Jeli koja od njih uspijeva u vrtu ili su sve za prezimljavanje na toplijem? |
|
![]() |
|
neke nisam okrenula-ispričavam se, ako treba ispravim
|
|
![]() |
|
malo novih slikica od mene konačno
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Neni nemaš brige! Pošaljem ti ja na jesen i sadnice pasiflore,toga barem ima.... i ako budeš htjela bilo što drugo isto tak. Žao mi je mame.... želim joj svako dobro a i tebi. Teško je imati bolesne roditelje,znam kak ti je...na žalost
|
|
![]() |
|
Vidim predivne kokotiće!!!
![]() ![]() Plumbago mi ni opstao, a nije niti dobiven od nbjelovu, ali zato sam si ga danas nabavila na Flori! ![]() |
|
![]() |
|
Neni ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 19 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 56 |
draga moja, puno si mi pomogla, ionako do jeseni mislim da neću ništa saditi obzirom da imam skoro nepokretnu i teško bolesnu majku i ne mogu takoreći do dućana a kamoli dolje do kuće, mislila sam svakako zasaditi pasifloru pa ću biti slobodna žicati grančicu. Sve ovo što si nabrojala osim oleandra mi je super, za oleandar baš i nemam mjesta a i pun ga je otok. Za sad ti hvala, a za savjet ću sigurno opet pitati.
![]() |
|
ljubičica
|
|
![]() |
|
pa ovak... ja ti od trajnica imam šareni zimzelen,osteospermum (ali njega zimi malo zaštitim),vunasti čistac,lavandu,ružmarin,šarenu kadulju,nekakav sukulent koji rozo cvate,nočne frajle,zvončiće,rudbeckiju...ima još ali moram razmisliti. A na terasi plumgago,oleandre,bugenviliju i pelargonije.Od puzajučih imam pasiflore,šareni bršljan i ruže. Ništa od toga nije prekomplicirano za održavati jer kod sadnje umješam u zemlju agroperl koji zadržava vodu a i terasa je zaštičrna sa brajdom od vinove loze.Ako te još nešto zanima pitaj....
|
|
![]() |
|
Neni ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 19 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 56 |
Hana, obzirom da si napisala da ga imaš u Istri kao i da nisi stalno tamo, reci mi što je najbolje da i ja posadim obzirom da ni ja nisam stalno na moru, prije dvije godine sam imala prekrasnu lantanu, međutim kad sam došla dolje svekrva mi je rekla da se smrzla i ona ju je skroz odrezala
|
|
ljubičica
|
|
![]() |
|
Draga moja to nije ni četvrtina ruža koje imam. Ali još su mlade (na jesen su sađene) pa ni ne cvjetaju mnogo. Na jesen kupujem od Tantaua to mi je san - onda bude ih dosta za jedno vrijeme
![]() |
|
![]() |
|
Neni plumbago ti je jednostavnije za kupiti sadnice,već ih ima dosta a na moru je super. Meni u Istri raste ko lud a nisam tamo skroz nego ga susjeda zaljeva tu i tamo. Prekrasna biljka,nećeš požaliti ako je nabaviš
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 147148149150> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |